Workation in Twente

Een concreet stappenplan

voor jouw boek met impact
€ 1750,-

Van idee tot impact - het stappenplan van jouw boek

5 daagse Masterclass

Met een boek in een stijl die bij jou past, kan je jouw kennis en passie zichtbaar maken. Het vergroot je bereik en je expertstatus op jouw vakgebied. Wil je opvallen, inspireren en je boodschap kracht bijzetten door middel van een boek? Dit is dé kans om een vliegende start te maken. Na 5 dagen in een prachtige omgeving met een team van experts heb je een persoonlijk en uitvoerbaar stappenplan voor jouw boek met impact.

Ga mee naar Twente

Na 5 dagen in een oerboerderij in een prachtige groene omgeving heb je een professioneel en uitvoerbaar stappenplan voor jouw boek met impact én staat de datum van de lancering in je agenda.

Jouw talent in de schijnwerpers

Een boek schrijven, waarom zou je?

Het antwoord is: waarom niet? Met een boek in een stijl die bij jou past, kan je jouw kennis en passie zichtbaar maken. Het vergroot je bereik en je expertstatus op jouw vakgebied. 

Vliegende start van jouw boek

Ja, een boek schrijven is een proces dat veel tijd, energie en geld kost. Dat steken we niet onder stoelen of banken. Wil je opvallen, inspireren en je boodschap kracht bijzetten door een boek? Samen met een groep experts helpen wij je. Investeer in een vliegende start van jouw boek met impact. 

Waar

Luxe groepsaccomodatie, waar iedere gast een eigen kamer tot zijn of haar beschikking heeft. 

Wanneer

Maart 2024

Mei 2024

Duur

5 dagen  

Trainers

Helga de Boer en Trea ten Kate 

Aantal deelnemers

8 – 12

Extra's

Het geluksboek 2023 Het begint in de zandbak.

Prijs per persoon

€ 1.750,- exclusief BTW

Inclusief

4 overnachtingen, ontbijt, lunch en diner, onbeperkt koffie, thee, vers fruit en lokale lekkernijen

Exclusief

Vervoer, reis- en annuleringsverzekering.

Programma

Maandag - Aankomst

Aankomst 15.00 – 17.00 uur. We maken ongedwongen kennis met elkaar tijdens een gezamenlijke borrel, waarbij we de 5-daagse boekenweek inleiden, gevolgd door een heerlijk diner.

Dinsdag - De reis van je boek

Als je op reis gaat, plan je de route en bepaal je de eindbestemming. Voor je boek is dat niet anders. Je leert waarom het belangrijk is om vooraf de structuur van je boek, de reis van je boek en je einddoel te bepalen en hoe. Daarna ga je aan de slag en stippel je met persoonlijke begeleiding van Trea en Helga de route van jouw boek uit. We werken met thema’s uit de BESTING- methode.

Woensdag - Ontwerp en uitvoering van je boek

Vandaag ontmoet je experts op het gebied van onder andere vormgeving, drukwerk en uitgeven. Zij geven je inzicht in de route van je boek, waar je onderweg rekening mee moet houden en vooral ook wanneer je welke stappen moet zetten om je doel te bereiken. We gaan ook in op de planning van een boeklancering die jouw boek de aandacht en erkenning geeft die het verdient. Er is tijd en ruimte om 1 op 1 je vragen te stellen aan de experts.

Donderdagochtend - Storytelling

Trea heeft meerdere boeken geschreven en zij leert je de kunst van het weven van verhalen die mensen raken en betrekken. Je krijgt handvatten om jouw boodschap, kennis en ervaring om te zetten in een helder, meeslepend en persoonlijk verhaal met impact.

Donderdagmiddag - Jouw routeplan

Na de lunch is het tijd voor jouw persoonlijke routeplan. Je krijgt van ons de tools waarmee je de inzichten van de afgelopen dagen stap voor stap omzet in een werkbaar plan. De stip op de horizon is jouw boeklancering mét datum.

Vrijdag - Resultaat

Na het ontbijt zit je boekenweek er alweer op en nemen we afscheid. Je hebt een hele grote en belangrijke eerste stap gezet op weg naar jouw boek. Je hebt helder voor ogen hoe de reis van jouw boek gaat verlopen, je gaat geïnspireerd naar huis met nieuwe kennis en inzichten en een concreet en haalbaar stappenplan van idee tot realiteit. In je agenda staat de datum van je boeklancering en natuurlijk staan ook de geplande boeklanceringen van de andere deelnemers in je agenda.

BESTING

In deze workation besteden we aandacht aan de thema’s Believe, Story, Tools, Inspiration en Glory. 

De 7 BESTING-thema's
7 BESTING thema's om je eigen talent te ontdekken en benutten

De experts

Cees Scholten
Cees ScholtenUitgever en drukwerk-makelaar
Lees verder
“Als ervaren uitgever en drukwerk-makelaar sta ik klaar om je te begeleiden op jouw reis van idee naar boek. Stel je voor: jouw verhaal, gevat in de pagina's van een tastbaar boek, klaar om gelezen te worden door de wereld. Hoe zorg je ervoor dat jouw creatie de weg naar lezers vindt? Tijdens onze ontmoeting neem ik je mee in de wereld van boekdrukken en publiciteit. Ik deel inzichten in de mogelijkheden en keuzes bij het drukken van je boek, van papierselectie tot binding en van oplage tot drukproces. De volgende stap is het promoten van je boek. Samen ontdekken we hoe je een effectieve PR-strategie kunt opzetten om jouw meesterwerk onder de aandacht te brengen van lezers, recensenten en boekhandelaren. Graag ga ik samen met jou aan de slag om je verhaal tot leven te brengen. Ik kan niet wachten om je te inspireren en je te begeleiden op jouw schrijversreis.”
Grafisch ontwerper en fotograaf
Lees verder
Stelt zich hier binnenkort aan je voor.
Trea ten Kate
Trea ten KateSchrijver en verhalenverteller
Lees verder
"Ik ben een creatieve verhalenverteller met lef. Ik neem je mee op reis langs de bouwstenen voor een écht verhaal met impact. Hiermee bouw je de basis van je boek en zet je een structuur neer waarbinnen jij jouw verhaal kan vertellen. Je ontdekt de tijdloze kunst van verhalen en de structuur van een krachtig verhaal. Je leert hoe je deze kennis toepast om je eigen verhaal te vertellen. Een verhaal dat deuren opent, jouw talenten in de schijnwerper zet en waarmee je een onvergetelijke indruk achterlaat."
Previous
Next

Wat maakt deze training uniek?

De impact van ons boek

Wij schreven het boek ‘Het begint in de zandbak’. Ons boek werkt voor ons en heeft impact.

Theatertalk - De reis van ons boek

1 uur

In een mooi aangeklede presentatie nemen wij je mee op de reis van ons boek. Twee jaar lang werkten wij aan ons boek. In de ‘man-cave’ in Nieuwleusen en op de boerderij in Dalfsen. Op een berg in Spanje en in een boshuisje op Vlieland. Er waren momenten van inspiratie en schrijfflow en momenten van deadlinestress en blinde paniek. We nemen je mee op onze (schrijf)reis, vol inspiratie, humor en zelfspot. Of je nu een boek wilt schrijven of andere doelen wilt behalen, onze theatertalk geeft je waardevolle inzichten en leidt tot een eenvoudig stappenplan dat je kan toepassen in professionele en persoonlijke situaties. 

Theatertalk als onderdeel van teamdag, bijeenkomst of event

Zoek je een boeiende en inspirerende invulling van je teamdag, bijeenkomst of event? Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat. 

Veel gestelde vragen

Een workation is een zakelijke investering en deze kosten zijn aftrekbaar. Overleg met je boekhouder of accountant hoe je dit kan verwerken in jouw administratie. Wij factureren een trainingsdeel, en een arrangement, dit is inclusief de excursies en de overnachtingen. Je rekent de extra genuttigde drankjes en bijgeboekte dagen rechtstreeks af bij het hotel.

Wij zijn een trainingsbureau en geen reisbureau. En bovendien heeft een ieder zijn of haar eigen voorkeuren. Je bent dan ook lekker vrij om er nog een paar dagen bij aan te plakken of om verder te trekken.
Dat mag je zelf weten! Voor de Spanje workation kan je een vliegticket boeken naar Malaga of naar Sevilla. Vanaf beide vliegvelden rijden er bussen naar Ronda. Deze rit duurt plm 2 uur. In Ronda halen we je dan van het busstation of zorgen dat er een taxi klaar staat. Reis je liever per auto of camper naar Spanje, dan kan dat natuurlijk ook. We nemen altijd contact met je op om te informeren hoe je reist. Voor Vlieland geldt dat je de boot kiest die bij jouw reisschema past. Vanaf de boot is het een klein stukje lopen naar Hotelletje de Veerman De Wieden is bereikbaar per bus en met de auto. Ben je met je eigen boot in Zwartsluis, dan is het vanuit de haven een kwartiertje lopen.

Jazeker! Je hebt de beschikking over een 2 persoonskamer en je kan voor een zeer aantrekkelijke prijs iemand meenemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze extra persoon kan ook  de excursies volgen, mits er nog tickets voorradig zijn.

Jazeker, normaal gesproken ontvang je een factuur bij boeking van 50% en zes weken voor aanvang ontvang je een factuur van de resterende 50%. 

Bij de meeste werkgevers wordt de workation volledig vergoed uit je persoonlijk ontwikkelbudget. Ons aanbod is ook onderdeel van veel catalogi voor bedrijfsopleidingen.

Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen in de prijs.

Het staat je geheel vrij om niet aan een excursie mee te doen of een workshop over te slaan. Het is jouw workation! Je krijgt echter geen korting voor niet gevolgde excursies of workshops.

Shopping Basket

Informatiemap Twente

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de Masterclass in Twente. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.

Logo Platform 9

Contact

Ik heb een vraag:
Ik meld mij aan voor:
Logo Platform 9

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9