GeluksXpeditie

Teamtraining

in-company of informeer naar de mogelijkheden
€ 249,- p.p

Ontdek talent en werkgeluk

Teamtraining, 1 dagdeel

Uitbreiding naar 1 dag mogelijk, informeer naar de mogelijkheden!

Tijdens de GeluksXpeditie ontdek je wat talent en werkgeluk met elkaar te maken hebben. Je krijgt nieuwe inzichten en ideeën om met talent aan de slag te gaan om meer (werk)geluk te ervaren. Deze interactieve en speelse ontdekkingsreis laat zien dat ons geluksgevoel en energieniveau stijgen wanneer we onze talenten inzetten.

Trainingsinhoud

De GeluksXpeditie bestaat uit drie korte etappes. In de eerste etappe ga je terug naar de zandbak. Waar werd je als kind blij van? We laten zien dat unieke talenten al in de zandbak te vinden zijn en dat het niet draait om de uitkomsten van een test, het behalen van een diploma of wat je werkomgeving van je verwacht. Het gaat om dat waar je hart sneller van gaat kloppen.

In de tweede etappe laten we je globaal de 7 thema’s van de BESTING-methode zien. Je ontdekt hoe je daar zelf mee aan de slag kan gaan om talenten zichtbaar te maken en tot bloei te laten komen. Het geluksboek van 2023 Het begint in de zandbak is daarbij een inspirerend hulpmiddel.

 

Inclusief talentenspel

In de derde etappe van de expeditie ga je op een levensgroot speelbord het talentenspel spelen. We delen teams in en aan de hand van inspirerende filmpjes en meeslepende muziek krijg je vragen en opdrachten. Het spel geeft een verrassende nieuwe kijk op talent en werkgeluk en de link tussen die twee. Voor het winnende team ligt er uiteraard een mooie prijs klaar. Tijdens de expeditie ontdek je dat talent in je DNA zit en dat het inzetten van je talent bijdraagt aan je werkgeluk en energie. Je bent geïnspireerd om met andere ogen naar talent te kijken van jezelf, je collega’s en je team en je krijgt nieuwe inzichten en ideeën om met talent aan de slag te gaan.

Waar

In-company

Tegen meerprijs kunnen wij een locatie voor u aanbieden

Workshops onder de balken van de boerderij

Duur

1 dagdeel

Trainers

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Alleen het talentenspel ?

Het talentenspel is ook los in te zetten, bijvoorbeeld als onderdeel van een teamdag, een bijeenkomst of event. Informeer naar de mogelijkheden.

Aantal deelnemers

minimaal 8 en maximaal 30

Prijs per persoon

€ 249,- exclusief BTW

Inclusief

Voor elke deelnemer het boek Het begint in de zandbak

Over de trainers

Wij geloven in samenwerking, plezier en het delen van kennis, ervaring en echte verhalen als route naar (werk)geluk, balans en succes. Iedereen heeft een eigen unieke mix van talenten en de route naar succes en werkgeluk is voor iedereen anders. Daarom ontwikkelden wij de BESTING-methode en schreven daarover het geluksboek Het begint in de zandbak. Trea is een creatieve, nieuwsgierige verhalenverteller en werkt als trainer, communicatieadviseur, schrijver en woordvoerder. Helga is een ondernemende creator en werkt als adviseur, trainer en coach in de informatietechnologie en psychologie.

Veel gestelde vragen

Een training is een zakelijke investering en deze kosten zijn aftrekbaar. Overleg met je boekhouder of accountant hoe je dit kan verwerken in jouw administratie. 

Jazeker, normaal gesproken ontvang je een factuur bij boeking van 50% en zes weken voor aanvang ontvang je een factuur van de resterende 50%. 

Bij de meeste werkgevers wordt de training volledig vergoed uit je persoonlijk ontwikkelbudget. Ons aanbod is ook onderdeel van veel catalogi voor bedrijfsopleidingen.

Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen in de prijs.

Shopping Basket

Contact

Ik heb een vraag:
Ik meld mij aan voor:
Logo Platform 9

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9