Trainingen en workshops

Blijf op koers

maak kennis met BESTING
Informeer

Op reis naar geluk

Maak kennis met ons aanbod

Maak kennis met onze trainingen, workations, workshops en theatertalk. Allemaal met 1 doel; het brengen van (werk)geluk door het inzetten van talent.

Aan de hand van onze BESTING-methode nemen we je mee in een ontdekkingsreis. Onze trainingen en workshops zijn goed te combineren en maatwerk, gericht op de doelen van jouw team of organisatie behoort tot de mogelijkheden. Stap voor stap wordt helder welke factoren cruciaal zijn voor geluk en welke rol talent daarin speelt.

Binnenkort

Back to the future - talentenspel

Talentenspel: Back to the future

Speel op een levensgroot speelbord het talentenspel. Als onderdeel voor teamdagen of events. We delen teams in en aan de hand van inspirerende filmpjes en meeslepende muziek krijg je vragen en opdrachten. Het spel geeft een verrassende nieuwe kijk op talent en werkgeluk en de link tussen die twee. Voor het winnende team ligt er uiteraard een mooie prijs klaar.

Boekpresentatie, lezing, theatertalk

Van schrijfflow tot blinde paniek

Een boeiende theatertalk / lezing over alles wat er voorafgaat aan het moment dat een boek in de boekwinkel, bibliotheek of boekenkast staat. Van schrijfflow tot blinde paniek biedt een inkijk in onze schrijfreis en is een inspirerend verhaal van idee naar doelen halen.

Jouw unieke talent

Ontdek jouw Succes DNA

In deze training blik je terug op jouw persoonlijke succesverhalen en ontdek je jouw aangeboren talenten. Jouw succes DNA. Je ziet hoe dit bijdraagt aan werkgeluk en persoonlijke groei. Je (her)ontdek je jouw talenten. Op basis van jouw unieke talenten maak je een korte en rake omschrijving van jezelf, die je kunt gebruiken op je profielpagina op LinkedIn of in een pitch of sollicitatiegesprek.

trea-sloep3

Krachtige koers naar meer werkgeluk

In een inspirerende en praktische training ontdek je hoe je de 7 thema’s van de BESTING-methode kunt inzetten om je talenten volledig te benutten. Dit heeft een positieve impact op je professionele en je persoonlijke leven. Na de training heb je een persoonlijke strategie ontwikkeld en een hernieuwd gevoel van kracht en focus om je talenten in te zetten, je doelen te bereiken en je werkgeluk te vergroten.

Jouw talent in de schijnwerpers

Storytelling: Jouw talent in de schijnwerpers

Je ontdekt de tijdloze kunst van verhalen en de structuur van een krachtig verhaal. Je leert hoe je deze kennis toepast om je eigen verhaal te vertellen. Een verhaal dat deurenopent, jouw talenten in de schijnwerper zet en waarmee je een onvergetelijke indruk achterlaat.

Back to the future - Talentenspel

GeluksXpeditie

Tijdens de GeluksXpeditie ontdek je wat talent en werkgeluk met elkaar te maken hebben. Je krijgt nieuwe inzichten en ideeën om met talent aan de slag te gaan om meer (werk)geluk te ervaren. Deze interactieve en speelse ontdekkingsreis laat zien dat ons geluksgevoel en energieniveau stijgen wanneer we onze talenten inzetten.

BESTING

Met de BESTING®-methode ontdek je op een nieuwe manier je talenten. Stap voor stap wordt helder welke factoren cruciaal zijn voor jouw geluk.

Workations

Elke workation is een mix van de BESTING-methode, een inspirerende training, 1 op 1 begeleiding en onvergetelijke excursies op de mooiste locaties.

Trainingen

In inspirerende en goedverzorgde trainingen en workshops staat jouw ontwikkeling centraal met werkvormen en thema's uit de BESTING-methode. 

Theatertalk

Een bijzondere invulling voor je netwerk- of teambijeenkomst in de vorm van een theatertalk of presentatie waarbij maatwerk mogelijk is.