Trea ten Kate

Wij verzorgen graag een inspirerende presentatie of verrassende workshop op uw netwerkbijeenkomst, teamdag of event. Neem gerust contact op of download de informatiemap hieronder.

Op reis naar geluk

Onze BESTING-methode is een ontdekkingsreis naar geluk, die begint met de vraag: wat is succes? De volgende stap is het (her)ontdekken van jouw unieke talenten. Je reist verder langs de 7 BESTING-thema’s. Stap voor stap wordt helder welke factoren cruciaal zijn voor jouw succes, geluk en balans en welke rol jouw talent daarin speelt. In onze workshops en presentaties behandelen we een deel van die reis.

Binnenkort

Boekpresentatie

Wij hebben een missie: mensen inspireren en motiveren om te leven en te werken vanuit hun eigen unieke talenten. Daarom schreven wij Het begint in de zandbak. In een interactieve en inspirerende boekpresentatie brengen we het publiek terug naar de zandbak, waar authentieke talenten verborgen liggen.

Workshops

In onze workshops ga je aan de slag met één of meerdere BESTING-thema’s. De thema’s Need en Glory vind je altijd terug in de mooie locaties waar het je aan niets ontbreekt en de feestelijke afsluiting met een gezamenlijke lunch of borrel. Voor bedrijven en teams bieden wij maatwerk. 

 

 

Presentatie

Wij komen graag op je teamdag of (netwerk)bijeenkomst voor een interactieve en inspirerende presentatie over een BESTING-thema. Dat kan bijvoorbeeld gaan over de vraag: wat betekent succes voor jou of voor je team? Of over storytelling: hoe belangrijk is dat en hoe vertel je het echte verhaal?

 

Serious Game

Interactie, spel en inzicht zijn de sleutelwoorden voor onze serious game. Welk team zet het talent het beste in?

Aan de hand van de 7 BESTING-thema’s leren deelnemers talent te herkennen en doelgericht in te zetten. Tijdens de game moet het team overleggen en samenwerken om uiteindelijk samen de overwinning te vieren.