In-company

€ 499,- P.P

Storytelling:

Jouw talent in de schijnwerpers

1 dag

Je ontdekt de tijdloze kunst van verhalen en de structuur van een krachtig verhaal. Je leert hoe je deze kennis toepast om je eigen verhaal te vertellen. Een verhaal dat deurenopent, jouw talenten in de schijnwerper zet en waarmee je een onvergetelijke indruk achterlaat.

 

De hele wereld mag weten wie jij bent, wat je talenten zijn en wat jij te bieden hebt. Maar hoe doe je dat? Door een verhaal te vertellen! De eeuwenoude traditie van verhalen vertellen zit diepgeworteld in ons brein. Je ontdekt waarom echte verhalen emoties raken, mensen inspireren en boodschappen verankeren.

Meeslepende filmfragmenten

Je leert hoe een goed verhaal is opgebouwd aan de hand van de Reis van de Held, een universele verhalenstructuur geïntroduceerd door hoogleraar mythologie Joseph Campbell. In meeslepende filmfragmenten ontrafelen we de 12 stappen van deze reis en helpen we je deze stappen te identificeren in je eigen leven, loopbaan of team. Je krijgt hiervoor een praktisch format waar je direct al je ontdekkingen op kunt noteren. Dit zijn de bouwstenen voor het creëren van je eigen krachtige verhaal.

Creatief schrijven

In het tweede deel van de training word je uitgedaagd om je verbeelding de vrije loop te laten met je bouwstenen als uitgangspunt. Je leert creatieve schrijftechnieken en krijgt begeleiding bij het schrijven, herschrijven en perfectioneren van je verhaal. Het resultaat is een krachtig verhaal dat jouw project of boodschap in de schijnwerpers plaatst.

Jouw krachtige verhaal

Jouw krachtige verhaal helpt jou om een onvergetelijke indruk achter te laten of je nu wilt schitteren in zakelijke presentaties, indruk wilt maken tijdens sollicitaties, je talenten onder woorden wilt brengen in loopbaangesprekken, jezelf wilt onderscheiden in netwerkbijeenkomsten, of gewoon je eigen persoonlijke verhaal wilt delen. Jouw verhaal is een krachtig hulpmiddel om onder woorden te brengen waarom een specifieke taak, opdracht, vacature, opleiding of project jou op het lijf geschreven is.

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die de kracht van verhalen wil benutten om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen, om je talenten te laten schitteren, of gewoon omdat je de kunst van het vertellen van verhalen wilt beheersen. De training is zo opgezet, dat iedere deelnemer zelf bepaalt waar hij of zij over schrijft. Het kan bijvoorbeeld gaan over je persoonlijke ontwikkeling, je loopbaanpad of over een specifieke periode of mijlpaal in je werk of in je persoonlijke leven.

Waar

In-company

Tegen meerprijs kunnen wij een locatie voor u aanbieden

Duur

1 dag

Trainers

Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

minimaal 4 en maximaal 10

Prijs per persoon

€ 449,- exclusief BTW

Storytelling als boeiende presentatie

1 á 1,5 uur

Trea laat zien waarom echte verhalen boeien en verbinden. Je ontdekt hoe een goed verhaal is opgebouwd aan de hand van de Reis van de Held, een universele verhalenstructuur geïntroduceerd door hoogleraar mythologie Joseph Campbell. In meeslepende filmfragmenten ontrafelen we de 12 stappen van deze reis en helpen we je deze stappen te identificeren in je eigen leven, bedrijf of team. Hiermee heb je de bouwstenen voor het creëren van je eigen krachtige verhaal.

Presentatie als onderdeel van teamdag, bijeenkomst of event

Zoek je een boeiende en inspirerende invulling van je teamdag, bijeenkomst of event? Deze presentatie biedt waardevolle inzichten die kunnen worden toegepast in professionele en persoonlijke situaties en inspireert om met je eigen verhaal aan de slag te gaan. Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat. 

Trea ten Kate met pen over storytelling
Storytelling in Spanje
Storytelling in Spanje
Lees verder
13 november zijn we in Spanje waar we een presentatie Storytelling verzorgen in restaurant Sala Caireles, in de oude bioscoop van Arriate in Spanje. 

Twente

Van idee tot een boek met impact

Workation 5 dagen

Met een boek in een stijl die bij jou past, kan je jouw kennis en passie zichtbaar maken. Het vergroot je bereik en je expertstatus op jouw vakgebied. Wil je opvallen, inspireren en je boodschap kracht bijzetten door middel van een boek? Dit is dé kans om een vliegende start te maken.

Spanje

Jouw route naar succes

Workation deLuxe 1 week

Stap uit de waan van de dag en sta stil bij wie jij echt bent. Gun jezelf deze onvergetelijke workation waarin wij uitdagende excursies en de heerlijkste tapas voor jou combineren met onze meest succesvolle workshops.

Over de trainers

Wij geloven in samenwerking, plezier en het delen van kennis, ervaring en echte verhalen als route naar (werk)geluk, balans en succes. Iedereen heeft een eigen unieke mix van talenten en de route naar succes en werkgeluk is voor iedereen anders. Daarom ontwikkelden wij de BESTING-methode en schreven daarover het geluksboek Het begint in de zandbak. Trea is een creatieve, nieuwsgierige verhalenverteller en werkt als trainer, communicatieadviseur, schrijver en woordvoerder. Helga is een ondernemende creator en werkt als adviseur, trainer en coach in de informatietechnologie en psychologie.

Veel gestelde vragen

Een training is een zakelijke investering en deze kosten zijn aftrekbaar. Overleg met je boekhouder of accountant hoe je dit kan verwerken in jouw administratie. 

Jazeker, normaal gesproken ontvang je een factuur bij boeking van 50% en zes weken voor aanvang ontvang je een factuur van de resterende 50%. 

Bij de meeste werkgevers wordt de training volledig vergoed uit je persoonlijk ontwikkelbudget. Ons aanbod is ook onderdeel van veel catalogi voor bedrijfsopleidingen.

Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen in de prijs.

Shopping Basket

Contact

Ik heb een vraag:
Ik meld mij aan voor:
Logo Platform 9

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9