werken in Spanje 1

Het is onze missie om geluk als een olievlek te verspreiden. Daarom mag je onze blogs en de interviews van onze website delen, verspreiden en doorvertellen. Vermeld ons als bron of tag ons in je online berichten. Pay it forward!

Interviews

Het geluksboek - Het begint in de zandbak

Het begint in de zandbak

Wij nemen je graag mee op reis langs persoonlijke verhalen, bijzondere anekdotes en onvergetelijke interviews met mensen die op eigen wijze in het leven staan.
Een aantal van deze interviews staan ook in ons boek.

Recente interviews

Kim Verweij Tekstival on stage
Interviews

Nederland heeft meer festivalsfeer nodig

Kim Verweij (1983) ontdekte dat ze naar haar intuïtie moet luisteren om in balans te blijven en te kunnen doen waar ze blij van wordt: verhalen in de spotlights zetten van organisaties die positief bijdragen aan de samenleving.

Kim wil meer festivalsfeer in Nederland brengen en schrijft sociale verhalen.

Lees meer
Jojanneke Krabbe van De Geschilde Aardappel over Story
Interviews

Het oerverhaal van De Geschilde Aardappel

Het verhaal van Jojanneke Krabbe (1976) speelt zich af in een boerderij aan de rand van Zwartsluis. Daar is ze geboren en voelt ze zich thuis, daar is ze de paardenfluisteraar.

Jojanneke runt samen met Jacco De Geschilde Aardappel in Zwartsluis. De plek geeft haar een oergevoel diep in het hart van rust en ruimte.

Lees meer
Julia Beldman ambulancechauffeur
Interviews

‘In de acute zorg ben je er wanneer dit het hardst nodig is’

Toen Julia Beldman (1995) een keer mee mocht naar de huisartsenpost wist ze: dit is wat ik wil! Als Julia iets wil, dan gaat ze ervoor. Stap voor stap ging ze op haar doel af.

Ze is nu gediplomeerd ambulancechauffeur en rijdt behendig en met zelfvertrouwen door het drukke verkeer om zo snel mogelijk zorg te verlenen in spoedsituaties.

Lees meer