Ons boek werkt voor ons

Wauw, de tweede druk van ons boek komt eraan! Slechts een half jaar na de boeklancering. Het begint in de zandbak geeft een enorme boost aan Platform 9. Ons boek werkt voor ons!

Ik heb het altijd al gezegd en uitgedragen: onderschat nooit de kracht van een echt verhaal. Het is zo gaaf om te ervaren dat ons verhaal veel meer is geworden dan een verzameling woorden op papier. Al die mooi vormgegeven woorden, zinnen, verhalen en interviews hebben ons geholpen om de kern van onze missie uit te dragen en geluk te verspreiden. Ons boek vergroot onze zichtbaarheid als experts op ons vakgebied. 

En dat is nog niet alles

Het boek heeft deuren geopend en mensen op ons pad gebracht die we zonder ons verhaal niet bereikt hadden. We waren nog maar net bekomen van de boeklancering op 9 februari 2023 of we kregen een telefoontje uit Spanje. De Nederlandstalige businessclub aan de Costa Blanca zocht topsprekers voor hun Koningsdag-bijeenkomst. Of wij ons verhaal wilden vertellen over geluk, talent en onze workations in Spanje. Natuurlijk! We hadden onze koffers nog niet gepakt of de volgende klant klopte aan. ‘Wij zoeken een keynote speaker voor een event in schouwburg Odeon en kunnen we ook een stuk of 150 boeken bestellen om als cadeautje mee te geven aan de deelnemers?’ Uiteraard kan dat! Sinds de lancering kregen we zonder moeite onze workation in Spanje van april vol en de volgende workation van november is ook al volgeboekt. Wacht, nu lieg ik, helaas heeft 1 deelnemer moeten annuleren, dus wie nog mee wil in november… het kan nog!

Boek als boost voor je business

Ons verhaal werkt voor ons! Ons boek geeft onze business een enorme boost. We kunnen het iedereen aanraden: wil je aandacht voor jouw boodschap, ga dan het schrijfavontuur aan. Met een boek breng je niet alleen je kennis, passie en visie in beeld, het is ook een instrument dat voor je werkt. Het kost tijd en energie en ja, het kost geld, maar het is een investering die zich dubbel en dwars terugverdient in kansen, verbindingen en groei.

De reis van ons boek is nog maar net begonnen ...

Het afgelopen half jaar heeft ons opnieuw overtuigd van de onmetelijke kracht van verhalen. De reis van ons boek begint net. We kunnen niet wachten om te ontdekken waar de tweede druk ons allemaal brengt!

Trea ten Kate
Trea ten Kate
Schrijver en verhalenverteller
2023-02-Lancering-Geluksboek-98-Groot.jpeg

16 september in het theater

Van schrijfflow tot blinde paniek

Op 16 september 2023 verklappen wij  alle geheimen van de reis van ons boek in theater de Stoomfabriek in Dalfsen. Wil jij erbij zijn? Reserveer je gratis kaartje. Wees er snel bij want vol = vol!

Ook een boek schrijven?

Van idee tot impact – het stappenplan van jouw boek maak je tijdens onze 5-daagse workation in Twente. 

De reis van ons boek in beeld

Meer blogs

Zandbulten vullen
Blogs

Jan de zandtovenaar

Als je boek Het begint in de zandbak heet, hoe leuk is het dan dat je een rondleiding mag krijgen op een zandwinlocatie! Jan van Lenthe, onze buurman weet echt alles van deze indrukwekkende installatie en mag ons op deze dag rondleiden op “zijn” bedrijf Terrazande.

Lees meer
Op reis
Blogs

Op reis

Het was oktober 2021, ik was samen met Trea op workation in Spanje, het Corona regime was even versoepeld en we hadden een mooie groep deelnemers. We deden een drankje bij de ondergaande zon bij Arriadh Hotel in Andalusië. Mijn zoon Rick belde;

Lees meer
Shopping Basket

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9

Contact

Ik heb een vraag:
Ik meld mij aan voor:
Logo Platform 9