Ons boek werkt voor ons

Wauw, de tweede druk van ons boek komt eraan! Slechts een half jaar na de boeklancering. Het begint in de zandbak geeft een enorme boost aan Platform 9. Ons boek werkt voor ons!

Ik heb het altijd al gezegd en uitgedragen: onderschat nooit de kracht van een echt verhaal. Het is zo gaaf om te ervaren dat ons verhaal veel meer is geworden dan een verzameling woorden op papier. Al die mooi vormgegeven woorden, zinnen, verhalen en interviews hebben ons geholpen om de kern van onze missie uit te dragen en geluk te verspreiden. Ons boek vergroot onze zichtbaarheid als experts op ons vakgebied. 

En dat is nog niet alles

Het boek heeft deuren geopend en mensen op ons pad gebracht die we zonder ons verhaal niet bereikt hadden. We waren nog maar net bekomen van de boeklancering op 9 februari 2023 of we kregen een telefoontje uit Spanje. De Nederlandstalige businessclub aan de Costa Blanca zocht topsprekers voor hun Koningsdag-bijeenkomst. Of wij ons verhaal wilden vertellen over geluk, talent en onze workations in Spanje. Natuurlijk! We hadden onze koffers nog niet gepakt of de volgende klant klopte aan. ‘Wij zoeken een keynote speaker voor een event in schouwburg Odeon en kunnen we ook een stuk of 150 boeken bestellen om als cadeautje mee te geven aan de deelnemers?’ Uiteraard kan dat! Sinds de lancering kregen we zonder moeite onze workation in Spanje van april vol en de volgende workation van november is ook al volgeboekt. Wacht, nu lieg ik, helaas heeft 1 deelnemer moeten annuleren, dus wie nog mee wil in november… het kan nog!

Boek als boost voor je business

Ons verhaal werkt voor ons! Ons boek geeft onze business een enorme boost. We kunnen het iedereen aanraden: wil je aandacht voor jouw boodschap, ga dan het schrijfavontuur aan. Met een boek breng je niet alleen je kennis, passie en visie in beeld, het is ook een instrument dat voor je werkt. Het kost tijd en energie en ja, het kost geld, maar het is een investering die zich dubbel en dwars terugverdient in kansen, verbindingen en groei.

De reis van ons boek is nog maar net begonnen ...

Het afgelopen half jaar heeft ons opnieuw overtuigd van de onmetelijke kracht van verhalen. De reis van ons boek begint net. We kunnen niet wachten om te ontdekken waar de tweede druk ons allemaal brengt!

Trea ten Kate
Trea ten Kate
Schrijver en verhalenverteller
2023-02-Lancering-Geluksboek-98-Groot.jpeg

Theatertalk

Van schrijfflow tot blinde paniek

In onze theatertalk verklappen wij  alle geheimen van de reis van ons boek. Voor events, teams en groepen van 10 tot meer dan 100 personen. 

Ook een boek schrijven?

Van idee tot boek met impact – het stappenplan van jouw boek maak je tijdens onze 5-daagse workation in Twente. 

De reis van ons boek in beeld

Meer blogs

Het geluksboek - Het begint in de zandbak
Blogs

BESTING-tips voor de formatie

‘BESTING, die methode van jullie, waar gáát dat eigenlijk over?’ Die vraag werd onlangs aan ons gesteld. Wij geloven erin, wij werken ermee en wij

Lees meer
The Passion 2024
Blogs

Pasen, power en The Passion

Pasen? Dat is gooien met eieren, paasvuren aansteken, luisteren naar de Matthäus Passion en natuurlijk … The Passion. Donderdag keek Nederland massaal The Passion 2024. Het talent en de passie spatten van mijn breedbeeld-tv!

Lees meer
Boekenweek in bibliotheek Deventer
Blogs

7 tips voor de leukste Boekenweek

De jaarlijkse Boekenweek! Een mooie week om … tja, wat doe je eigenlijk in de Boekenweek? Wij hebben 7 tips voor de leukste Boekenweek. En natuurlijk gelden die ook voor de rest van het jaar.

Lees meer
Shopping Basket

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9

Contact

Ik wil graag
Logo Platform 9