BESTING

In-company

De perfecte start van jouw route naar succes
€ 499,- P.P

Ontdek jouw Succes DNA

1 dag

In deze training blik je terug op jouw persoonlijke succesverhalen en ontdek je jouw aangeboren talenten. Je ziet hoe dit bijdraagt aan werkgeluk en persoonlijke groei.

Jouw unieke talent

Onze eigenschappen en talenten liggen al grotendeels vast vanaf de dag dat we geboren werden. In je lijf zitten zo’n 100.000 miljard cellen die allemaal dezelfde blauwdruk hebben: jouw unieke DNA. Jouw DNA bepaalt de kleur van je ogen, maar hoe zit het met je talenten, kun je die ook achterhalen? Jazeker! Het is niet zo gemakkelijk als het benoemen van de kleur van je ogen, maar heel moeilijk is het ook niet. 


In deze training (her)ontdek je jouw talenten. Op basis van jouw unieke talenten maak je een korte en rake omschrijving van jezelf, die je kunt gebruiken op je profielpagina op LinkedIn of in een pitch of sollicitatiegesprek.

Leerdoelen

  • Begrijpen van de betekenis en impact van jouw talent op je persoonlijke en professionele leven.
  • Identificeren van jouw talenten en eigenschappen
  • Leren hoe je aandacht kunt vestigen op jouw talenten en hoe je deze bewust kunt inzetten voor meer werkgeluk en professionele groei.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil in eigen talenten en eigenschappen en hoe je deze kunt inzetten om je zelfverzekerd te presenteren. Het is waardevol voor werknemers op elk niveau, leidinggevenden, HR-professionals en iedereen die streeft naar meer (werk)geluk.

Waar

In-company

Tegen meerprijs kunnen wij een locatie voor u aanbieden

Workshops onder de balken van de boerderij

Duur

1 dag

Trainers

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Perfecte voorbereiding

Deze training is een perfecte voorbereiding voor de training Krachtige koers naar meer werkgeluk

Aantal deelnemers

minimaal 6 en maximaal 12

Prijs per persoon

€ 499,- exclusief BTW

Inclusief

Voor elke deelnemer het boek Het begint in de zandbak

Over de trainers

Wij geloven in samenwerking, plezier en het delen van kennis, ervaring en echte verhalen als route naar (werk)geluk, balans en succes. Iedereen heeft een eigen unieke mix van talenten en de route naar succes en werkgeluk is voor iedereen anders. Daarom ontwikkelden wij de BESTING-methode en schreven daarover het geluksboek Het begint in de zandbak. Trea is een creatieve, nieuwsgierige verhalenverteller en werkt als trainer, communicatieadviseur, schrijver en woordvoerder. Helga is een ondernemende creator en werkt als adviseur, trainer en coach in de informatietechnologie en psychologie.

Veel gestelde vragen

Een training is een zakelijke investering en deze kosten zijn aftrekbaar. Overleg met je boekhouder of accountant hoe je dit kan verwerken in jouw administratie. 

Jazeker, normaal gesproken ontvang je een factuur bij boeking van 50% en zes weken voor aanvang ontvang je een factuur van de resterende 50%. 

Bij de meeste werkgevers wordt de training volledig vergoed uit je persoonlijk ontwikkelbudget. Ons aanbod is ook onderdeel van veel catalogi voor bedrijfsopleidingen.

Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen in de prijs.

Shopping Basket

Contact

Ik heb een vraag:
Ik meld mij aan voor:
Logo Platform 9

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9