BESTING

In-company

De perfecte start van jouw route naar succes
€ 499,- P.P

Ontdek jouw Succes DNA

1 dag

In deze training blik je terug op jouw persoonlijke succesverhalen en ontdek je jouw aangeboren talenten. Je ziet hoe dit bijdraagt aan werkgeluk en persoonlijke groei.

Jouw unieke talent

Onze eigenschappen en talenten liggen al grotendeels vast vanaf de dag dat we geboren werden. In je lijf zitten zo’n 100.000 miljard cellen die allemaal dezelfde blauwdruk hebben: jouw unieke DNA. Jouw DNA bepaalt de kleur van je ogen, maar hoe zit het met je talenten, kun je die ook achterhalen? Jazeker! Het is niet zo gemakkelijk als het benoemen van de kleur van je ogen, maar heel moeilijk is het ook niet. 


In deze training (her)ontdek je jouw talenten. Op basis van jouw unieke talenten maak je een korte en rake omschrijving van jezelf, die je kunt gebruiken op je profielpagina op LinkedIn of in een pitch of sollicitatiegesprek.

Leerdoelen

  • Begrijpen van de betekenis en impact van jouw talent op je persoonlijke en professionele leven.
  • Identificeren van jouw talenten en eigenschappen
  • Leren hoe je aandacht kunt vestigen op jouw talenten en hoe je deze bewust kunt inzetten voor meer werkgeluk en professionele groei.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die meer inzicht wil in eigen talenten en eigenschappen en hoe je deze kunt inzetten om je zelfverzekerd te presenteren. Het is waardevol voor werknemers op elk niveau, leidinggevenden, HR-professionals en iedereen die streeft naar meer (werk)geluk.

Waar

In-company

Tegen meerprijs kunnen wij een locatie voor u aanbieden

Workshops onder de balken van de boerderij

Duur

1 dag

Trainers

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Perfecte voorbereiding

Deze training is een perfecte voorbereiding voor de training Krachtige koers naar meer werkgeluk

Aantal deelnemers

minimaal 6 en maximaal 12

Prijs per persoon

€ 499,- exclusief BTW

Inclusief

Voor elke deelnemer het boek Het begint in de zandbak

Shopping Basket

Contact

Ik wil graag
Logo Platform 9

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9