Over Platform 9

Het is onze droom dat Platform 9 uitgroeit tot dé plek waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten en inspireren, van elkaar leren en met elkaar samenwerken op weg naar onafhankelijkheid en succes.
Trea en Helga
Het is onze droom dat Platform 9 uitgroeit tot dé plek waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten en inspireren, van elkaar leren en met elkaar samenwerken op weg naar onafhankelijkheid en succes.
Trea en Helga
Partner worden van Platform 9

Wij zijn Helga de Boer en Trea ten Kate. Wij zijn sterke, ondernemende vrouwen en staan stevig en onafhankelijk in onze pumps. Wij geloven dat onafhankelijkheid de weg is naar succes. Wij geloven in samenwerking en het delen van kennis en ervaring om zo samen sterker en onafhankelijker te worden. Zo is Platform 9 ontstaan.

Wij weten natuurlijk niet alles en hebben niet overal verstand van. Daarom werken wij graag samen met onafhankelijke en ondernemende mensen, die op hun beurt hun vakkennis en inspiratie delen, door workshops, trainingen en hun diensten aan te bieden op ons platform.

Wil je meer van ons weten? Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak om met een kop koffie vrijblijvend kennis met je te maken.

Over Helga

webcoach, communicatie- en informatieadviseur

Ik heb veel websites gebouwd, voor grote en kleine ondernemers en ik dacht: dit wil je als ondernemer toch eigenlijk zelf doen en zelf kunnen? Ik besloot mijn kennis niet voor mezelf te houden, ik wil het delen. Delen met ondernemende vrouwen, net als ik, zodat ze ook onafhankelijk kunnen zijn, net als ik. Dan ben je er niet met webbouwen alleen. De sleutel ligt in het combineren van praktische tools en vaardigheden. Ik appte mijn goede vriendin Trea om samen te brainstormen over een combinatie van een website bouwen en professionele webteksten schrijven. Met dat idee als uitgangspunt gingen we op weg. Het ene moment zaten we in de hogesnelheidstrein en waren we niet te houden. Het andere moment belandden we met een oude stoomtrein op een verlaten station. Uiteindelijk vonden we de route en die bracht ons naar Platform 9.”

Helga

Over Trea

schrijver, schrijfcoach en communicatieadviseur

Ik ben een kei in het communicatievak en voor een aansprekende tekst of een goed verhaal draai ik mijn hand niet om. Mijn onderneming run ik met veel enthousiasme en ik ben altijd in voor iets nieuws. Toen ik het appje van Helga kreeg was ik direct enthousiast. Al snel kwamen we tot de conclusie dat onafhankelijkheid de basis moet zijn van Platform 9. Ik ben, net als Helga, trots op mijn onafhankelijkheid en gun dat elke ondernemer. Ik kan ondernemers helpen om gewoon gemakkelijker hun boodschap in woorden te vangen. Samen met Helga werk ik keihard om van Platform 9 dé plek te maken waar iedere ondernemer alle kennis kan halen én brengen die nodig is om onafhankelijk je bedrijf te runnen. Na ruim 45 jaar vriendschap ontdekken we dat we elkaar ook zakelijk perfect aanvullen en versterken. We gaan er met Platform 9 een mooie reis van maken! Reis je met ons mee? ”

Trea

“Helga is deskundig en een echte duizendpoot op webgebied. Ze is nuchter, een aanpakker en flexibel. Ze heeft een warme persoonlijkheid, met een flinke dosis humor. Het was een plezier om met haar te mogen werken!”
Puppy van Peter Paul
Peter Paul de Waal
"Ik heb zelfstandig een website gemaakt, veel geleerd, Helga en Trea zijn een gouden duo! Zij zorgden voor een fijne en ontspannen sfeer en een mooie opbouw in de dagen. De site van mijn percussiegroep Rambakkie is online!"
“Trea is een vakvrouw en heeft een bewonderenswaardige combinatie van authenticiteit, professionaliteit en weet gevoeligheden goed te herkennen. Met energie en creativiteit neemt ze mensen mee in haar verhaal.”

Over de naam Platform 9

Boudica

Boudica was een Keltische koningin in wat nu Groot-Brittannië is. Zij leidde met succes de strijd tegen de Romeinen in het jaar 61. In 1902 werd een bronzen standbeeld van Boudica geplaatst in Londen, naast het King’s Cross Station, omdat zij begraven is op de plek waar later het station werd gebouwd … onder platform 9.

King's Cross Station

Boudica was een sterke vrouw die haar eigen weg ging. Zij staat symbool voor onafhankelijkheid en lef en dat is precies waar we met Platform 9 voor staan. Platform 9 staat ook symbool voor ‘vertrekpunt’ of ‘ontmoetingsplek’, online of offline, op jouw weg naar onafhankelijkheid en succes.