Helga en Trea, founders van Platform 9 BV

Over ons

Wij zijn Helga de Boer en Trea ten Kate. Wij zijn sterke, ondernemende vrouwen en staan stevig en onafhankelijk in onze pumps. Wij geloven in samenwerking, het delen van kennis, ervaring en echte verhalen als route naar plezier, balans en succes. Wij geloven dat iedereen een eigen unieke mix van talenten heeft en dat de route naar succes voor iedereen anders is. Daarom ontwikkelden wij de BESTING®-methode om je eigen definitie van succes te ontdekken en met je eigen succes-DNA je persoonlijke route uit te stippelen. 

Wil je meer van ons weten? Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak om met een kop koffie vrijblijvend kennis met je te maken.

Over Helga

Mijn succes-DNA

Ik ben ondernemend, ik hou ervan iets te creëren en te ontdekken.Ik word warm van dingen maken, van klussen tot het ontwikkelen van methodieken die het leven fijner maken. Ik doe dat het liefst samen met anderen die mij inspireren en stimuleren. Ik ben op mijn best als ik mij ergens helemaal in kan verliezen. Dan ga ik stralen en wil ik niets liever dan erover vertellen en het delen met iedereen die een droom heeft. Hiermee hoop ik te inspireren om je droom waar te maken door te leven vanuit je talent.


Ik appte mijn goede vriendin Trea om samen te brainstormen over een super mooi programma waarmee ook anderen hun droom kunnen waarmaken. Met dat idee als uitgangspunt gingen we op weg. Het ene moment zaten we in de hogesnelheidstrein en waren we niet te houden. Het andere moment belandden we met een oude stoomtrein op een verlaten station. Uiteindelijk vonden we de route die ons naar Platform 9 bracht en waarmee we de BESTING-methode ontwikkelden.” 

Over Trea

Mijn succes-DNA

Ik ben creatief, ambitieus, mateloos nieuwsgierig en altijd in voor iets nieuws. Ik ben goed in sterke verhalen en sterk in goeie verhalen en mijn onderneming run ik met passie. Samenwerken en elkaar versterken is voor mij vanzelfsprekend. Mijn motto is ‘zeg eens ja’ en toen ik het appje van Helga kreeg was ik direct enthousiast. Het idee sudderde al jaren, we hadden het er vaak over gehad hoe mooi het zou zijn om onze kennis, ervaring en vaardigheden te bundelen en te delen op bijzondere locaties. 

 

Samen met Helga werk ik keihard om van Platform 9 dé plek te maken waar ambitieuze mensen vinden wat zij nodig hebben om met lef hun dromen te verwezenlijken. Onze vriendschap begon in de zandbak op de kleuterschool en sinds de oprichting van Platform 9 ontdekken we dat we elkaar ook zakelijk perfect aanvullen en versterken. En dat we nog net zo onbedaarlijk lachen als toen we als pubers zaten te keten in de klas.” 

"Geweldig om mee samen te werken. Fijn om samen ergens voor te gaan en samen iets uit te dragen."
"Ik heb veel geleerd! Helga en Trea zijn een gouden duo!. Zij zorgden voor een fijne en ontspannen sfeer en een mooie opbouw in de dagen."
“Trea is een vakvrouw en heeft een bewonderenswaardige combinatie van authenticiteit, professionaliteit en weet gevoeligheden goed te herkennen. Met energie en creativiteit neemt ze mensen mee in haar verhaal.”

Over de naam Platform 9

King's Cross Station

Boudica was een Keltische koningin in wat nu Groot-Brittannië is. Zij leidde met succes de strijd tegen de Romeinen in het jaar 61. In 1902 werd een bronzen standbeeld van Boudica geplaatst in Londen, naast het King’s Cross Station, omdat uit onderzoek blijkt dat zij begraven is op de plek waar later het station werd gebouwd. Vermoedelijk is haar laatste rustplaats precies onder platform 9. 

Boudica

Boudica was een sterke vrouw die haar eigen weg ging. Zij staat symbool voor onafhankelijkheid, lef en succes en dat is precies waar we met Platform 9 voor staan. Platform 9 staat ook symbool voor ‘vertrekpunt’; de plek waar jouw persoonlijke route naar succes begint. 

Kwaliteit

Platform 9 staat voor kwaliteit, daarom zijn wij hier geregistreerd:

nobco-logo-voor-website
Onze methoden zijn geregistreerd als merk
BOIP_LIGGEND_LOGO_NL_RGB_1
EMCC