Wij zijn Helga de Boer en Trea ten Kate. Wij zijn sterke, ondernemende vrouwen en staan stevig en onafhankelijk in onze pumps. Wij geloven dat onafhankelijkheid de weg is naar succes. Wij geloven in dromen, in samenwerking en het delen van kennis en ervaring om zo samen sterker en onafhankelijker te worden. Zo is Platform 9 ontstaan.

Wil je meer van ons weten? Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak om met een kop koffie vrijblijvend kennis met je te maken.

Over Helga

Helga de Boer

Ik ben ondernemend, ik houd ervan iets te scheppen en te ontdekken. Ik word warm van dingen maken en ik doe dat het liefst samen met anderen die mij inspireren en stimuleren. Ik ben op mijn best als ik mij ergens helemaal in kan verliezen en ik alles begrijp zodat ik niets liever wil dan dat te vertellen en uit te bouwen. 

Ik  wil het delen. Delen met een ieder die een droom heeft, net als ik, zodat ze ook onafhankelijk kunnen zijn, net als ik.  Ik appte mijn goede vriendin Trea om samen te brainstormen om samen een super mooi programma op te zetten waarmee ook anderen hun droom kunnen waarmaken. Met dat idee als uitgangspunt gingen we op weg. Het ene moment zaten we in de hogesnelheidstrein en waren we niet te houden. Het andere moment belandden we met een oude stoomtrein op een verlaten station. Uiteindelijk vonden we de route en die ons naar Platform 9 bracht.”

Over Trea

Ik ben creatief, ambitieus, mateloos nieuwsgierig en altijd in voor iets nieuws. Ik ben goed in sterke verhalen en sterk in goeie verhalen en mijn onderneming run ik met passie. Samenwerken en elkaar versterken is voor mij vanzelfsprekend. 

Mijn motto is ‘zeg eens ja’ en toen ik het appje van Helga kreeg was ik direct enthousiast. Het idee sudderde al jaren, we hadden het er vaak over gehad hoe mooi het zou zijn om onze kennis, ervaring en vaardigheden te bundelen en te delen op bijzondere locaties. Samen met Helga werk ik keihard om van Platform 9 dé plek te maken waar ambitieuze mensen vinden wat zij nodig hebben om met lef hun dromen te verwezenlijken.

Onze vriendschap begon op de kleuterschool en sinds de oprichting van Platform 9 ontdekken we dat we elkaar ook zakelijk perfect aanvullen en versterken. En dat we nog net zo onbedaarlijk lachen als toen we als pubers zaten te keten in de klas. 

“Helga is deskundig en een echte duizendpoot op webgebied. Ze is nuchter, een aanpakker en flexibel. Ze heeft een warme persoonlijkheid, met een flinke dosis humor. Het was een plezier om met haar te mogen werken!”
Puppy van Peter Paul
Peter Paul de Waal
"Ik heb veel geleerd! Helga en Trea zijn een gouden duo!. Zij zorgden voor een fijne en ontspannen sfeer en een mooie opbouw in de dagen."
“Trea is een vakvrouw en heeft een bewonderenswaardige combinatie van authenticiteit, professionaliteit en weet gevoeligheden goed te herkennen. Met energie en creativiteit neemt ze mensen mee in haar verhaal.”

Over de naam Platform 9

Boudica

Boudica was een Keltische koningin in wat nu Groot-Brittannië is. Zij leidde met succes de strijd tegen de Romeinen in het jaar 61. In 1902 werd een bronzen standbeeld van Boudica geplaatst in Londen, naast het King’s Cross Station, omdat zij begraven is op de plek waar later het station werd gebouwd … onder platform 9.

King's Cross Station

Boudica was een sterke vrouw die haar eigen weg ging. Zij staat symbool voor onafhankelijkheid en lef en dat is precies waar we met Platform 9 voor staan. Platform 9 staat ook symbool voor ‘vertrekpunt’ of ‘ontmoetingsplek’, online of offline, op jouw weg naar onafhankelijkheid en succes.