BESTING

In-company

De perfecte training als je je talent in beeld hebt maar nog niet weet hoe je dit omzet in succes en werkgeluk
€ 499,- P.P

Krachtige koers naar meer werkgeluk

1 dag

In een inspirerende en praktische training ontdek je hoe je de 7 thema’s van de BESTING-methode kunt inzetten om je talenten volledig te benutten. Dit heeft een positieve impact op je professionele en je persoonlijke leven. Na de training heb je een persoonlijke strategie ontwikkeld en een hernieuwd gevoel van kracht en focus om je talenten in te zetten, je doelen te bereiken en je werkgeluk te vergroten.

BESTING-methode

BESTING is een thematische methode met praktische tools en inspirerende elementen voor meer (werk)geluk. De methode is gebaseerd op onderzoek waaruit blijkt dat ons geluksgevoel en energieniveau stijgen wanneer we onze talenten inzetten. In deze training focussen we op de 7 BESTING-thema’s die samen een krachtige mix zijn voor het behalen van doelen en het vinden, behouden en vergroten van werkgeluk.

Leerdoelen

 • Zichtbaarheid en praktische toepassing van jouw talenten in jouw dagelijks werk en loopbaan.
 • Nieuwe inzichten over talent en (werk)geluk.
 • Een persoonlijk actieplan voor het vergroten van jouw (werk)geluk.
 • Voor wie?

  Deze training is voor iedereen die persoonlijke en professionele doelen wil behalen, meer (werk)geluk wil ervaren en een eigen koers wil bepalen. De training is waardevol voor werknemers op elk niveau, leidinggevenden en HR-professionals.

  Waar

  In-company

  Tegen meerprijs kunnen wij een locatie voor u aanbieden

  Workshops onder de balken van de boerderij

  Duur

  1 dag

  Trainers

  Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

  Maak deze training nóg completer

  Deze training is goed te combineren met de training Jouw succes DNA of met het Talentenspel

  Aantal deelnemers

  minimaal 6 en maximaal 20

  Prijs per persoon

  € 499,- exclusief BTW

  Inclusief

  Voor elke deelnemer het boek Het begint in de zandbak

  Over de trainers

  Wij geloven in samenwerking, plezier en het delen van kennis, ervaring en echte verhalen als route naar (werk)geluk, balans en succes. Iedereen heeft een eigen unieke mix van talenten en de route naar succes en werkgeluk is voor iedereen anders. Daarom ontwikkelden wij de BESTING-methode en schreven daarover het geluksboek Het begint in de zandbak. Trea is een creatieve, nieuwsgierige verhalenverteller en werkt als trainer, communicatieadviseur, schrijver en woordvoerder. Helga is een ondernemende creator en werkt als adviseur, trainer en coach in de informatietechnologie en psychologie.

  Veel gestelde vragen

  Een training is een zakelijke investering en deze kosten zijn aftrekbaar. Overleg met je boekhouder of accountant hoe je dit kan verwerken in jouw administratie. 

  Jazeker, normaal gesproken ontvang je een factuur bij boeking van 50% en zes weken voor aanvang ontvang je een factuur van de resterende 50%. 

  Bij de meeste werkgevers wordt de training volledig vergoed uit je persoonlijk ontwikkelbudget. Ons aanbod is ook onderdeel van veel catalogi voor bedrijfsopleidingen.

  Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen in de prijs.

  Shopping Basket

  Contact

  Ik heb een vraag:
  Ik meld mij aan voor:
  Logo Platform 9

  Informatiemap Spanje

  Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
  Logo Platform 9