Vakantie én werken aan je ambities

Dat kan met onze workations! We hebben een inspirerend aanbod in binnen- en buitenland. Wij combineren training, coaching en activiteiten op bijzondere locaties. Elk onderdeel draagt bij aan inzicht in je eigen ambities, jouw persoonlijke ontwikkeling en het lef om je eigen koers te kiezen. 

Workation de Wieden - aardappel

De Wieden

Workation 1 dag

Je telefoon gaat uit en terwijl je geniet van de omgeving duik je in een inspirerend programma met focus op je eigen succes-DNA. Ontdek wie jij bent en wat jou succes geeft.

Workation Vlieland

Vlieland

Workation 3-daagse

Stap op de boot en zet koers naar het eiland waar de zeewind gevuld is met rust, ruimte en nieuwe inzichten. Ontdek jouw persoonlijke route naar succes en het lef om die koers te varen. 

Arriadh Hotel

Spanje

Workation deLuxe 1 week

Geniet van de Spaanse zon, lik je vingers af bij de heerlijkste tapas en ga geïnspireerd, uitgerust en met nieuwe inzichten naar huis. In deze week trekken we alles uit de kast zodat jij jouw persoonlijke route naar succes uit kan stippelen. 

Gun jezelf een workation

Herken je dit? Je werkt hard, staat altijd ‘aan’ voor je werk, bedrijf en/of gezin. Stap even uit de waan van de dag en sta stil bij wie jij bent als mens: doe jij wat je doet vanuit je hart en met passie? 

Gun jezelf een workation: werken aan je eigen ontwikkeling en ambities, vakantie, inspiratie en relaxen ineen! Kom opgeladen thuis met nieuwe inzichten om met lef en overtuiging je ambities waar te maken. 

Tijd voor een carrièreswitch?

In iedereen schuilt een unieke combinatie van talenten. De kunst is deze te vinden en te erkennen. Kom los van het pad dat de buitenwereld je oplegt of dat je jezelf misschien op hebt gelegd. Vind jouw eigen unieke succes DNA om je talenten in te zetten, je ambities waar te maken of om een carrièreswitch te maken.

In onze workations dagen wij je uit om jouw succes DNA te ontdekken en jouw persoonlijke Besting-checklist te maken. Dit doen we aan de hand van de door ons ontwikkelde Besting ® methode.

Met Besting ® krijg je energie én haal je het beste uit jezelf

Of je nu ondernemer bent, net van school komt of wilt (her)ontdekken wat jouw ambitie is en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. 

Workation Helga en Trea Vlieland

Minstens een keer per jaar zijn wij op Vlieland of in Spanje om te werken aan Platform 9. Daar ontstaan de mooiste ideeën terwijl we volop tijd nemen om te genieten van de omgeving. Het een sluit het ander niet uit. Sterker nog: de omgeving en het vakantiegevoel zijn een voorwaarde om de juiste koers voor ons bedrijf te bepalen op een manier die bij ons past. Dat gunnen wij iedereen die, net als wij, ambitieus is en zo ontstond het idee voor onze workations."

Helga en Trea - Platform 9
Fascinerend DNA - kraak de code
Inspiratie

Kraak de code

Ik heb een fascinatie voor speurwerk. Politie-thrillers, opsporingsmethoden, ik vind het heerlijk en kan me helemaal verliezen in een goede crimi. En dat zit niet

Lees meer