Vakantie én werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Dat kan met onze workations! Wij combineren training, coaching en activiteiten op bijzondere locaties. Dit doen we aan de hand van de BESTING-methode. Elk onderdeel draagt bij aan inzicht in je eigen ambities, jouw persoonlijke ontwikkeling en het lef om je eigen koers te kiezen. 

Workation de Wieden - aardappel

De Wieden

Workation 1 dag

Ontdek wat succes voor jou betekent en wat jou succesvol maakt. Je telefoon gaat uit en terwijl je geniet van de omgeving duik je in een inspirerend programma met focus op je eigen succes-DNA.

Workation Vlieland

Vlieland

Workation 3-daagse

Stap op de boot en zet koers naar Vlieland waar de zeewind gevuld is met rust, ruimte en verhalen. Echte verhalen verbinden, boeien en inspireren. Met het eiland als inspiratiebron werk je aan jouw eigen, echte verhaal. 

Arriadh Hotel

Spanje

Workation deLuxe 1 week

Ontdek jouw persoonlijke route naar succes onder de Spaanse zon.

Een week waarin we uitdagende excursies en de heerlijkste tapas combineren met onze meest succesvolle training. Ga geïnspireerd, uitgerust en met nieuwe inzichten naar huis.

Workation Helga en Trea Vlieland

Minstens een keer per jaar zijn wij op Vlieland of in Spanje om te werken aan Platform 9. Daar ontstaan de mooiste ideeën terwijl we volop tijd nemen om te genieten van de omgeving. Het een sluit het ander niet uit. Sterker nog: de omgeving en het vakantiegevoel helpen ons om de juiste koers voor ons bedrijf te bepalen en om stappen te zetten die bij ons bedrijf en bij ons persoonlijk passen. Dat gunnen wij iedereen en dat vind je tijdens onze workations.

Helga en Trea - Platform 9

Gun jezelf een workation

Je werkt hard, staat altijd ‘aan’ voor je werk, bedrijf en/of gezin. Stap even uit de waan van de dag en sta stil bij wie jij bent als mens: doe jij wat je doet vanuit je hart en met passie? Gun jezelf een workation: werken aan je eigen ontwikkeling en ambities, vakantie, inspiratie en relaxen ineen! Kom opgeladen thuis met nieuwe inzichten om met lef en overtuiging stappen te zetten.  

Met Besting haal je het beste uit jezelf

Met de door ons ontwikkelde Besting methode (her)ontdek je waar jouw hart sneller van gaat kloppen. In onze workations ontrafel je stap voor stap jouw succes DNA en maak je jouw persoonlijke Besting-checklist. 

Meer weten over onze workations?

Workation in Spanje Besting-coach
Nieuws

45-plusser te oud voor de arbeidsmarkt? Zorg dat ze niet om je heen kunnen!

“Het gebrek aan bepaalde vaardigheden en een te hoge leeftijd zorgen ervoor dat beschikbare mensen langs de kant blijven staan”, zeggen arbeidsmarktdeskundigen in een artikel over krapte op de arbeidsmarkt en de hoge eisen die werkgevers stellen. Ik lees tot mijn verbijstering dat iemand van 46 ‘te oud is, minder productief en mogelijk fysieke of mentale problemen heeft’. Euh, hallo werkgevers en opdrachtgevers: in welke wereld leven jullie?

Lees meer
Solidariteit en women power op de hangbrug van de Caminito del Rey
Inspiratie

Solidariteit en Internationale Vrouwendag – geen woorden maar daden

Het thema van Internationale Vrouwendag is dit jaar ‘V/M solidariteit’ omdat ook mannen een rol hebben in het bevorderen van emancipatie. Gelukkig hebben we Wobke Hoekstra aan onze kant en zijn er stoere vrouwen die voor ons het pad gebaand hebben. 2 voorbeelden over solidariteit en Internationale Vrouwendag.

Lees meer
Caminito del Rey vrouwenpower en solidariteit
Inspiratie

Maak ook een punt op Internationale Vrouwendag

In 2022 hebben we nog steeds niet bereikt waar de textielarbeidsters in New York meer dan een eeuw geleden voor staakten. Vrouwen verdienen in Nederland gemiddeld nog steeds 5% minder voor hetzelfde werk dan hun mannelijke collega’s. #MeToo en de Voice staan nog vers in ons geheugen.

Lees meer