Vakantie en werken combineren?

Dat kan met onze workations! Ideaal voor ondernemers die willen werken aan hun eigen bedrijf in een ontspannen, inspirerende omgeving.
Workation de Wieden - aardappel

De Wieden

Workation 1 dag

Je telefoon gaat uit en terwijl je geniet van de omgeving duik je ontspannen in een kort, inspirerend programma met focus op je eigen bedrijf en jezelf als ondernemer.

Workation Vlieland

Vlieland

Workation 3-daagse

Stap op de boot, laat je eigen bedrijf achter je en zet koers naar het eiland waar de zeewind gevuld is met rust, ruimte, inspiratie en nieuwe inzichten.

Arriadh Hotel

Spanje

Workation deLuxe 1 week

Geniet van de Spaanse zon, lik je vingers af bij de heerlijkste tapas, werk onder de olijfboom en ga geïnspireerd, uitgerust en met hernieuwde ondernemerszin naar huis.

Werken en vakantie ineen

Als ondernemer werk je hard en sta je altijd ‘aan’ voor je klanten. Stap even uit je eigen bedrijf en sta stil bij wie jij bent als ondernemer: run jij je eigen bedrijf vanuit je hart en met passie? 

Gun jezelf een workation: werk, vakantie, inspiratie en relaxen ineen! Kom opgeladen thuis met nieuwe inzichten om met (nog meer) plezier en succes te ondernemen.

Ontspannen op weg naar een goedlopend bedrijf

Wist je dat succesvolle ondernemers het helemaal niet (direct) hebben over hun producten en diensten, die zij aanbieden op een prachtige locatie? Succesvolle ondernemers kennen hun eigen DNA, kunnen je precies vertellen waarom ze hun eigen bedrijf zijn gestart en wat hun passie is. Dat is het fundament om met succes te groeien en je ideale klant aan je te binden. (Her)ontdek jouw ondernemers-DNA. 

Voor wie?

Ervaren ondernemers

Ben jij zo’n ondernemer die barst van de ideeën, maar met een mailbox die uitpuilt en een agenda die in je nek hijgt? Wil jij weer doen waar je hart sneller van gaat kloppen, terwijl het in de waan van de blijft bij half uitgewerkte ideeën en goede voornemens? Ze stranden als de volgende klus of klantvraag zich aandient…

Startende ondernemers

Droom jij ervan om een goedlopend eigen bedrijf te runnen en elke dag te doen waar je goed in bent? Gun jezelf een workation waarin je je niet bezighoudt met alles wat ‘moet’: je ondernemersplan, financiën, wet- en regelgeving. Ontdek in een inspirerende omgeving waar jouw hart sneller van gaat kloppen en welke klant daarbij past.

Vakantie en werken combineren? Dat kan met onze workations! Ideaal voor ondernemers die behoefte hebben aan rust, ruimte en ontspanning.
Workation Helga en Trea Vlieland

Minstens een keer per jaar zijn wij op Vlieland of in Spanje om te werken aan Platform 9. Daar ontstaan altijd weer de beste ideeën en maken we de meest meters, terwijl we volop tijd nemen om te genieten van de omgeving. Het een sluit het ander niet uit. Sterker nog: de omgeving en het vakantiegevoel zijn een voorwaarde voor het maken van meters! Dat gunnen wij iedere ondernemer en daar ontstond het idee voor onze workations."

Helga en Trea - Platform 9
Helga mediteert op een duin op Vlieland tijdens workation
Meer plezier en focus

De kracht van het wad

Wij waren weer op Vlieland, zoals ieder jaar, een paar dagen werken, genieten, relaxen, ideeën bedenken. Het is juni 2021 en nog steeds zijn we

Lees meer