Blogs

Het geluksboek - Het begint in de zandbak
Blogs

7 tips voor de formatie

De formatie schiet niet echt op. Wij hebben 7 tips voor het formatieproces op een rijtje gezet. Dat doen wij met de 7 thema’s van de BESTING-methode. Tips waar iedereen die een nieuwe route uit wil stippelen, wat aan heeft.

Lees meer
The Passion 2024
Blogs

Pasen, power en The Passion

Pasen? Dat is gooien met eieren, paasvuren aansteken, luisteren naar de Matthäus Passion en natuurlijk … The Passion. Donderdag keek Nederland massaal The Passion 2024. Het talent en de passie spatten van mijn breedbeeld-tv!

Lees meer
Boekenweek in bibliotheek Deventer
Blogs

7 tips voor de leukste Boekenweek

De jaarlijkse Boekenweek! Een mooie week om … tja, wat doe je eigenlijk in de Boekenweek? Wij hebben 7 tips voor de leukste Boekenweek. En natuurlijk gelden die ook voor de rest van het jaar.

Lees meer
Blogs

Help jij ons met ons volgende boek?

Het is tijd om de BESTING-methode verder te ontwikkelen, zodat ook teams gelukkiger en succesvoller kunnen worden.
Jij kan ons helpen!
Vertel ons jouw inspirerende (team)verhaal of help ons met goede hulpvragen bij de BESTING-thema’s. Reageer of mail ons en misschien komt jouw reactie of jouw (team)verhaal wel in ons volgende boek!

Lees meer
Helga en Trea, founders van Platform 9 BV
Blogs

Bij ons in de familie

Van 16 t/m 24 maart 2024 is het Boekenweek. Het thema is Bij ons in de familie. Als je het over familie hebt of aan je familie denkt, klettert er als vanzelf een waterval van verhalen en anekdotes over je heen. Grappige verhalen, verdrietige verhalen, heldhaftige verhalen, gewone verhalen, bijzondere verhalen. Ook de literatuur staat bol van de familieverhalen en er zijn vrachtwagens vol zelfhulpboeken geschreven over familieperikelen.

Lees meer
werken in Spanje 1

Pay it forward

We schrijven niet alleen boeken maar ook met regelmaat een blog. We delen onze kijk op de BESTING-thema’s of wat ons in de alledaagse dingen opvalt. Het is onze missie om geluk als een olievlek te verspreiden. Daarom mag je onze blogs en de ideeën van onze website delen, verspreiden en doorvertellen. Vermeld ons als bron of tag ons in je online berichten. Pay it forward!