Workation de Luxe in Spanje

Jouw route start

met de eerste stap
€ 2750,-

Edities 2023 - 2024

5 tm 11 november 2023 -> Nog 1 plek vrij
14 t/m 20 april 2024

Jouw route naar succes

Deze workation is een mix van de BESTING-methode, inspirerende workshops en onvergetelijke excursies op een prachtige locatie in Andalusië waar het je aan niets ontbreekt. Alles draagt bij aan inzicht in je eigen talenten, je ambities, jouw persoonlijke ontwikkeling en het lef om je eigen koers te kiezen. Stap uit de waan van de dag, sta stil bij wie jij echt bent en ontdek wat jou succesvol maakt! 

Onder de Spaanse zon bieden we jou:

Nog een paar plaatsen beschikbaar

Wil jij ook jouw route naar succes ontdekken? Laat het snel weten want de groepen stromen vol. Voor november 2023 is nog 1 plek beschikbaar. Is de groep vol, dan plaatsen we je op de wachtlijst voor als er een plekje vrij komt. .

Waar

In het hart van Andalusie in het prachtige Arriadh Hotel.

Locatiekaart Arriadh Hotel

Wanneer

5 tm 11 november 2023

14 t/m 20 april 2024

Duur

Hele week. Aankomst op zondag, op elk gewenst tijdstip. Start programma op maandag en einde programma op vrijdag. Vertrek op zaterdag na het ontbijt.

Het programma

Hieronder zie je de highlights van het programma. Het complete programma vind je uitgewerkt in de informatiemap die je hieronder kunt downloaden.

Trainers

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

Maximaal 6

Extra's

Het werkboek en het geluksboek 2023 Het begint in de zandbak.

Prijs per persoon

€ 2750,- exclusief BTW

Inclusief

Hotelovernachtingen, ontbijt, lunch en diners in het hotel en alle excursies. Een verrassend trainingsprogramma met intensieve begeleiding van ervaren trainers.

Exclusief

Vlucht en vervoer van vliegveld naar hotel, reis- en annuleringsverzekering, drankjes in het hotel en diners buiten het hotel. 

Het programma in highlights

Zondag

Arriadh Hotel Andalusie Spanje

Samen met Wilbert en John van Arriadh Hotel heten wij je welkom bij de ondergaande zon met een authentiek tapas buffet. 

Maandag

Workshop Succes en excursie Caminito del Rey.

Dinsdag

Workshop Mijn Succeshistorie en bezoek aan de historische stad Ronda.

Woensdag

Yoga, inspiratiesessie In Balans en bezoek aan Setenil de la Bodegas.

Donderdag

Workshop Storytelling en excursie La Cueva de la Pileta.

Vrijdag

Fotoshoot, eigen invulling en spetterende presentaties.

Zaterdag

Na het ontbijt nemen we afscheid en zwaaien we je uit.

Onvergetelijk..

Met een koffer vol inspiratie, ambities en een helder beeld van jouw talenten ga je naar huis.

Het is jouw workation

Wij vinden vrijheid belangrijk. Het is jouw workation! Het staat je vrij om de excursies of het diner in Arriadh Hotel over te slaan om zelf de omgeving te ontdekken, je even terug te trekken of een van de vele restaurantjes in de omgeving te bezoeken, zoals El Muelle van de Nederlandse ondernemer Frank. 

Wil jij uit de waan van de dag, stilstaan bij wie jij bent en weten wat jou succesvol maakt?

Uit onderzoek blijkt dat ons geluksgevoel en energieniveau stijgen wanneer we onze talenten inzetten. Het is onze missie om jou te inspireren en te motiveren om te leven en te werken vanuit je eigen unieke talenten. En waar kan dat beter dan op een idyllische plek onder de Spaanse zon? In deze workation komen alle thema’s van de BESTING-methode komen aan bod. 

Na deze heerlijke week in Andalusië

Meer informatie

Wil je een beeld krijgen van de BESTING-methode en onze werkwijze? Meld je aan voor een inspiratiesessie. Besluit je daarna om je aan te melden voor een workation, dan brengen wij de kosten van de inspiratiesessie in mindering. 

Dit zeggen deelnemers

BESTING ®

De BESTING®-methode begint met het onderzoeken wat succes voor jou persoonlijk betekent, gevolgd door een analyse van je eigen talenten. Daarna ga je met de 7 BESTING-thema’s onderzoeken welke factoren cruciaal zijn voor jouw succes, geluk en balans.

Veel gestelde vragen

Een workation is voor het trainingsdeel een zakelijke investering en deze kosten zijn aftrekbaar. Overleg met je boekhouder of accountant hoe je dit kan verwerken in jouw administratie. Wij factureren het trainingsdeel, dit is inclusief het trainingsarrangement, de excursies en de overnachtingen. Je rekent de extra genuttigde drankjes en bijgeboekte dagen rechtstreeks af.

Wij zijn een trainingsbureau en geen reisbureau. En bovendien heeft een ieder zijn of haar eigen voorkeuren. Je bent dan ook lekker vrij om er nog een paar dagen bij aan te plakken of om verder te trekken.
Dat mag je zelf weten! Voor de Spanje workation kan je een vliegticket boeken naar Malaga of naar Sevilla. Vanaf beide vliegvelden rijden er bussen naar Ronda. Deze rit duurt plm 2 uur. In Ronda halen we je dan van het busstation of zorgen dat er een taxi klaar staat. Reis je liever per auto of camper naar Spanje, dan kan dat natuurlijk ook. We nemen altijd contact met je op om te informeren hoe je reist. Voor Vlieland geldt dat je de boot kiest die bij jouw reisschema past. Vanaf de boot is het een klein stukje lopen naar Hotelletje de Veerman De Wieden is bereikbaar per bus en met de auto. Ben je met je eigen boot in Zwartsluis, dan is het vanuit de haven een kwartiertje lopen.

Jazeker! Je hebt de beschikking over een 2 persoonskamer en je kan voor een zeer aantrekkelijke prijs iemand meenemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze extra persoon kan ook  de excursies volgen, mits er nog tickets voorradig zijn.

Jazeker, normaal gesproken ontvang je een factuur bij boeking van 50% en zes weken voor aanvang ontvang je een factuur van de resterende 50%. Wil je dit opsplitsen in 4x 25% dan kan dat, neem dan even contact op.

Vraag dan jouw werkgever of naast het trainingsdeel ook de verblijfskosten worden vergoed. Wij kunnen afhankelijk daarvan de factuur opstellen.

Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen in de prijs.

Het staat je geheel vrij om niet aan een excursie mee te doen of een workshop over te slaan. Het is jouw workation! Je krijgt echter geen korting voor niet gevolgde excursies of workshops.

Shopping Basket

Even over

Workation de Luxe in Spanje

Ik heb een vraag:
Ik meld mij aan voor:
Logo Platform 9