Workation de Luxe in Spanje

(Her)ontdek je eigen succes-DNA, je passie en je diepste drijfveren

Arriadh Hotel

Als professional werk je hard en sta je altijd ‘aan’ voor je klanten. Stap even uit de dagelijkse dingen en sta stil bij wie jij bent en wat jou succes en energie geeft. Hoe kan jij werken en leven vanuit je eigen succes-DNA, je passie en je diepste drijfveren? 

Geniet van een luxe workation met een boeiend programma onder de Spaanse zon en ga geïnspireerd, uitgerust en met hernieuwde energie naar huis.

Tip: Neem je partner, vriend of vriendin mee! Bij verblijf op dezelfde kamer kost dit slechts € 500,- extra; inclusief ontbijt, lunch, diner en excursies. 

Programma

Zondag

Je luxe workation begint! Wilbert en John van Arriadh Hotel heten ons welkom. Bij de ondergaande zon en onder het genot van een authentiek tapas buffet maken we ongedwongen kennis met elkaar.

Maandag

Na het ontbijt in de tuin van Arriadh Hotel begint jouw ontdekkingsreis. Je eigen succes-DNA vinden én verwoorden is uitdagend. Wij helpen je daarbij. In een boeiend programma met verrassende werkvormen en inspirerende voorbeelden ga je op zoek naar de kern van jouw succes.

Na de lunch ga je op je eigen manier aan de slag met vragen die je echt naar de kern brengen. Op het terras of balkon van je eigen hotelkamer? Met je voeten in het zwembad? Aan de bar van het hotel? Of tijdens een wandeling in de prachtige omgeving? Het kan allemaal! In en rond Arriadh Hotel vind jij gegarandeerd een plek waar je op een ontspannen manier nadenkt en schrijft over jezelf, wie je bent en wat je doet én je denkt na over hoe jij jezelf het liefst in beeld brengt.

Dinsdag t/m donderdag

Van dinsdag t/m donderdag bieden we je een zorgvuldig samengesteld programma aan. Elk onderdeel combineert werk en ontspanning met Spaanse cultuur en helpt je om jouw succes-DNA te vinden. Het mooiste is: niks hoeft, alles mag. Wil je overal aan meedoen? Prima! Kies je voor 1 of 2 onderdelen? Ook goed. En ga je liever je eigen gang en ontdek je de omgeving op je eigen manier? Natuurlijk mag dat ook. Het is tenslotte jouw workation.

Dagelijks staat er rond half 3 een lichte lunch klaar voor iedereen die op dat moment in het hotel is en ’s avonds serveren Wilbert en John een verrassend familiediner.

Uiteraard staat het je vrij om de lunch en/of het diner af te slaan en zelf een van de vele restaurantjes in de omgeving te bezoeken. Wij raden je El Muelle aan van de Nederlandse ondernemer Frank of de Locos Tapas in Ronda waar chefkok Guillermo je voorziet van de meest bijzonder tapas en deze serveert met pure liefde en Spaanse passie.

Dinsdag – Fotoworkshop en fotoshoot

Fotograaf Marieke Vaandrager van  Sjoots  neemt ons mee naar Ronda. Ze laat ons de meest fotogenieke plekjes van de historische stad zien, geeft tips en trucs voor het maken van foto’s en vertelt ondertussen over de rijke geschiedenis van Ronda. Aansluitend aan de workshop maakt Marieke een professionele profielfoto van je, die past bij jouw DNA.

Woensdag – Yoga-sessie bij het zwembad

Je begint de dag goed met een yoga-sessie aan de rand van het zwembad.

Woensdag – Workshop Storytelling met excursie La Cueva de la Pileta

Wij zijn allemaal verhalenvertellers. Al vanaf het begin der tijden is dat de manier waarop we communiceren. We vertelden elkaar verhalen bij het licht van de vlammen in de grot want verhalen boeien, verbinden en versterken het vertrouwen. In de workshop Storytelling maak je aan de hand van filmfragmenten en inspirerende voorbeelden kennis met het fundament en de bouwstenen waaruit elk goed verhaal is opgebouwd. Je vertaalt dit naar jouw verhaal van waaruit je een pitch schrijft die iedereen echt zal raken. Aansluitend aan de workshop gaan we op excursie met een gids die ons langs prehistorische verhalen leidt, getekend op de muren van de grot La Cueva de la Pileta.

Donderdag – El Caminito del Rey

El Caminito del Rey (het koningspaadje) is een uitdagende wandelroute. Het pad bevindt zich 100 meter boven de rivier El Chorro tegen de rotswanden. Bij elke stap kan je een deel van de ingrediënten van jouw succesrecept ontdekken: prachtige vergezichten, diepe dalen, hoge pieken en een smalle hangbrug over een indrukwekkende ravijn. Durf jij het aan?

Donderdag – Nederlandse ondernemer in Spanje

Na het diner krijgen we bezoek van een Nederlandse echtpaar. Zij kochten een wijngaard op een heuvel in Andalusië. Hoe run je een bedrijf in een land met andere gewoonten en wet- en regelgeving? En hoe maak je wijn als je dat nooit eerder hebt gedaan? Natuurlijk inclusief wijnproeverij.

Vrijdag

Op vrijdag staat er helemaal niks op het programma. We zien je graag aan het eind van de middag op het terras van Arriadh Hotel. Hier krijg je het podium om jezelf te presenteren of om te delen wat je over jezelf hebt ontdekt. Fotograaf Marieke is hierbij aanwezig om jouw presentatie en de groepsdynamiek vast te leggen. We sluiten de week feestelijk af met authentieke paella en proosten op het resultaat met koele sangria bij de ondergaande zon.

Zaterdag

Het einde van de workation is alweer aangebroken. Na het ontbijt nemen we afscheid en kijken we terug op een fantastische week met inspirerende medereizigers. Opgeladen, met hernieuwde zin en lef ga je terug naar Nederland. 

Wat maakt deze training uniek?

Wanneer

10 t/m 16 oktober 2021 (VOL) 16 t/m 22 april 2022

Duur en tijden

Week
Start programma: zondag (aankomst op elk gewenst tijdstip) Einde programma: zaterdag na het ontbijt

Waar

In het hart van Andalusië in het prachtige Arriadh Hotel

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-6

Inclusief

Hotelovernachtingen, ontbijt, lunch en diner in het hotel en alle excursies. Verrassend trainingsprogramma met intensieve begeleiding van ervaren coaches

Exclusief

Vlucht en vervoer van vliegveld naar hotel, reis- en annuleringsverzekering, drankjes in het hotel en diners buiten het hotel

Handig om te weten

Je mag je laptop meenemen, maar het hoeft niet. Wij zorgen voor schrijfbenodigdheden. Neem gemakkelijke kleding en (wandel)schoenen mee, maar houd er ook rekening mee dat er een profielfoto gemaakt wordt, dus zorg eventueel voor een setje ‘werkkleding’.

Extra's

Een professionele profielfoto, excursies en proeverijen !

Meer weten?

Datum voor individuele inschrijving

10 t/m 16 oktober 2021 (VOL) 16 t/m 22 april 2022

Prijs

€ 2747,00

Meer informatie over workations

Lees meer over onze workations en mogelijkheden op de pagina Workations.

Shopping Basket

Mijn vraag over

Workation de Luxe in Spanje

Logo Platform 9