Workation in spanje terras

Workation de Luxe in Spanje

Jouw route naar succes

Onder de Spaanse zon met elke dag....

Wil jij uit de waan van de dag, stilstaan bij wie jij bent en weten wat jou succesvol maakt?

Geniet dan van deze luxe workation waarin wij uitdagende excursies en de heerlijkste tapas voor jou combineren met onze meest succesvolle training. Alle thema’s van de BESTING-methode komen aan bod. 

Na deze heerlijke week in Andalusië

Wil je eerst vrijblijvend een kop koffie drinken of via Zoom meer informatie? Mail ons even, dan nemen we contact met je op.

Programma

Tappas hotel Arriadh

Zondag

Je luxe workation begint! Samen met Wilbert en John van Arriadh Hotel heten wij je welkom bij de ondergaande zon met een authentiek tapas buffet. 

Maandag

Workshop Succes  en excursie Caminito del Rey

Vandaag begint jouw ontdekkingsreis. In de Succes-workshop ontdek je aan de hand van inspirerende voorbeelden wat succes voor jou persoonlijk betekent. 

Aansluitend nemen we je mee naar El Caminito del Rey voor een uitdagende wandeling hoog boven de rivier El Chorro. Je ontdekt de eerste ingrediënten van jouw Succes-DNA in het adembenemende uitzicht, de diepe dalen en hoge pieken of in het midden van de smalle, wiebelende hangbrug boven een indrukwekkende ravijn. 

 

Durf jij het aan?

 

Metaforenwandeling Caminito del Rey in Spanje

Dinsdag

Workshop Mijn Succeshistorie en bezoek aan Ronda

Je ontdekkingsreis gaat verder in de workshop Mijn Succeshistorie met de BESTING-methode. Je ontrafelt stap voor stap jouw authentieke eigenschappen die bijdragen aan het behalen van jouw definitie van succes. Na de de workshop ga je borrelend van inspiratie aan de slag met je eigen BESTING-checklist en werk je aan je eigen pitch met impact.

Nog energie over? Dan brengen we je naar de historische stad Ronda. We vertellen je graag welke highlights van deze adembenemende stad je niet mag missen. Je ontdekt de stad in je eigen tempo. 

Woensdag

Yoga, inspiratiesessie In Balans en bezoek aan Setenil de la Bodegas

We beginnen de dag relaxed met een yogasessie aan de rand van het zwembad terwijl de zon opkomt gevolgd door de inspiratiesessie In Balans. De rest van de dag staat in het teken van je BESTING-ontdekkingsreis. Je gaat aan de slag met vragen die je echt naar de kern brengen en je werkt op je eigen tempo verder aan je BESTING-Checklist en je pitch. Met deze krachtige middelen check je eenvoudig hoe je de volgende uitdaging op jouw pad laat slagen (of misschien uit de weg moet gaan) en wat jij nodig hebt om daarbij in balans te blijven. Wil je aan de slag op het balkon van je eigen hotelkamer? Met je voeten in het zwembad? Tijdens een wandeling in de prachtige omgeving? Het kan allemaal! In en rond Arriadh Hotel vind jij gegarandeerd een plek waar je op een ontspannen manier nadenkt en schrijft over jezelf, wie je bent, wat je doet en wat je nodig hebt. Je kan hierbij op elk moment onze hulp inroepen. Er zijn twee trainers, zodat er altijd tijd en ruimte is voor professionele 1 op 1 begeleiding. 

Heb je nog energie over? Dan brengen we je naar Setenil de las Bodegas, een van de meest unieke witte dorpjes in Andalusië vanwege haar bijzondere grotwoningen. 

Workation Spanje

Donderdag

Workshop Storytelling en excursie La Cueva de la Pileta

Vandaag staat in het teken van echte verhalen. In de workshop Storytelling ontdek je hoe belangrijk verhalen zijn voor je werk, je bedrijf, je project en in je persoonlijke leven. Wanneer we een goed verhaal horen, lezen of zien gaan onze hersenen ‘aan’. Alsof we erbij zijn, alsof we het zelf meemaken. Je raakt, inspireert en overtuigt mensen met jouw échte verhaal. Aansluitend gaan we op excursie met een gids die ons langs prehistorische verhalen leidt, getekend op de muren van de grot La Cueva de la Pileta. Als we terug zijn in het hotel ga je aan de slag met je eigen verhaal, met je pitch als uitgangspunt. 

Vrijdag

Fotoshoot, eigen invulling en spetterende presentaties

Fotograaf Marieke Vaandrager Sjoots  komt en maakt van elke deelnemer een professionele profielfoto die naadloos aansluit bij jouw unieke Succes-DNA. De rest van de dag vul je in zoals jij dat wilt. Wil je verder werken aan je Succes-DNA, heb je nog behoefte aan een 1 op 1 gesprek of wil je lekker aan de rand van het zwembad liggen? Wil je je pitch of je checklist verder aanscherpen of wil je schrijven aan jouw verhaal? Het kan allemaal. We zien je graag aan het eind van de middag op het terras van Arriadh Hotel waar jij het podium krijgt voor je pitch. We sluiten de week feestelijk af met authentieke paella bij de ondergaande zon.

Zaterdag

Het einde van de workation is alweer aangebroken. Na het ontbijt nemen we afscheid. Opgeladen, met hernieuwde inzichten, praktische handvatten, een ijzersterke pitch, de perfecte profielfoto en een koffer vol inspiratie ga je terug naar Nederland

Je gaat naar huis met

Het is jouw workation

Wij vinden vrijheid belangrijk. Het is jouw workation! Het staat vrij om de excursies of het diner in Arriadh Hotel over te slaan om zelf de omgeving te ontdekken, je even terug te trekken of een van de vele restaurantjes in de omgeving te bezoeken, zoals El Muelle van de Nederlandse ondernemer Frank. 

Workation Spanje ontbijt

Dit zeggen deelnemers

BESTING thema's

Waar

In het hart van Andalusië in het prachtige Arriadh Hotel

Wanneer

16 tm 22 april 2023
5 tm 11 november 2023

Duur

Week

Tijden

Aankomst zondag (op elk gewenst tijdstip). Start programma: Maandag. Einde programma: vrijdag. Vertrek op zaterdag na het ontbijt

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-6

Extra's

Een professionele profielfoto, excursies en proeverijen !

Prijs

€ 2750,00

Inclusief

Hotelovernachtingen, ontbijt, lunch en diner in het hotel en alle excursies. Verrassend trainingsprogramma met intensieve begeleiding van ervaren coaches. Het geluksboek van 2023 – Het begint in de zandbak – inclusief bijbehorend werkboek

Exclusief

Vlucht en vervoer van vliegveld naar hotel, reis- en annuleringsverzekering, drankjes in het hotel en diners buiten het hotel

Veel gestelde vragen

Een workation is voor het trainingsdeel een zakelijke investering en deze kosten zijn aftrekbaar. Aangezien er ook een deel ‘horeca’ in zit (de maaltijden en overnachtingen) is dus niet het gehele bedrag aftrekbaar. Overleg met je boekhouder of accountant hoe je dit kan verwerken in jouw administratie. Op de factuur worden de kosten uitgesplitst. Eventueel kunnen we twee afzonderlijke facturen opmaken.
Wij zijn een trainingsbureau en geen reisbureau. En bovendien heeft een ieder zijn of haar eigen voorkeuren. Je bent dan ook lekker vrij om er nog een paar dagen bij aan te plakken of om verder te trekken.
Dat mag je zelf weten! Voor de Spanje workation kan je een vliegticket boeken naar Malaga of naar Sevilla. Vanaf beide vliegvelden rijden er bussen naar Ronda. Deze rit duurt plm 2 uur. In Ronda halen we je dan van het busstation of zorgen dat er een taxi klaar staat. Reis je liever per auto of camper naar Spanje, dan kan dat natuurlijk ook. We nemen altijd contact met je op om te informeren hoe je reist. Voor Vlieland geldt dat je de boot kiest die bij jouw reisschema past. Vanaf de boot is het een klein stukje lopen naar Hotelletje de Veerman De Wieden is bereikbaar per bus en met de auto. Ben je met je eigen boot in Zwartsluis, dan is het vanuit de haven een kwartiertje lopen.

Jazeker! Je hebt de beschikking over een 2 persoonskamer en je kan voor een zeer aantrekkelijke prijs iemand meenemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze extra persoon kan ook  de excursies volgen, mits er nog tickets voorradig zijn.

Jazeker, normaal gesproken ontvang je een factuur bij boeking van 50% en zes weken voor aanvang ontvang je een factuur van de resterende 50%. Wil je dit opsplitsen in 4x 25% dan kan dat, neem dan even contact op.

Vraag dan jouw werkgever of naast het trainingsdeel ook de verblijfskosten worden vergoed. Wij kunnen afhankelijk daarvan de factuur opstellen.

Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen in de prijs.

Het staat je geheel vrij om niet aan een excursie mee te doen of een workshop over te slaan. Het is jouw workation! Je krijgt echter geen korting voor niet gevolgde excursies of workshops.

Shopping Basket

Even over

Workation de Luxe in Spanje

Ik heb een vraag:
Ik meld mij aan voor:
Logo Platform 9