9 t/m 15 oktober 2022

Workation de Luxe in Spanje

Ontdek jouw persoonlijke route naar succes onder de Spaanse zon.

Workation Spanje ontbijt
Je werkt hard en je staat altijd ‘aan’. Stap even uit de waan van de dag en sta stil bij wie jij bent, wat succes voor jou betekent en wat jou energie geeft. Geniet van een luxe workation waarin we uitdagende excursies en de heerlijkste tapas combineren met onze meest succesvolle training. Ga geïnspireerd, uitgerust en met nieuwe inzichten naar huis.
Meld je aan voor 20 mei en ontvang een super gave Samsonite koffer

Programma

Zondag

Je luxe workation begint! Samen met Wilbert en John van Arriadh Hotel heten wij je welkom bij de ondergaande zon met een authentiek tapas buffet. 

 

We beginnen elke dag met een luxe ontbijt en er staat er een lichte lunch voor ons klaar. Er is de hele dag koffie, thee en vers fruit. ’s Avonds serveren Wilbert en John een verrassend familiediner. Het staat je natuurlijk vrij om het diner over te slaan en zelf een van de vele restaurantjes in de omgeving te bezoeken, bijvoorbeeld El Muelle van de Nederlandse ondernemer Frank.  

Maandag 

Na het ontbijt in de tuin van Arriadh Hotel begint jouw ontdekkingsreis. We nemen het programma door en laten je aan de hand van inspirerende voorbeelden ontdekken wat succes voor jou persoonlijk betekent. Na de lunch nemen we je mee naar El Caminito del Rey voor een uitdagende wandeling hoog boven de rivier El Chorro. Je ontdekt de eerste ingrediënten van jouw Succes-DNA in het adembenemende uitzicht, de diepe dalen en hoge pieken of in het midden van de smalle, wiebelende hangbrug boven een indrukwekkende ravijn. Durf jij het aan?

Dinsdag

Na het ontbijt duik je in jouw succeshistory. Met de BESTING-methode ontrafel je stap voor stap jouw authentieke eigenschappen die bijdragen aan jouw definitie van succes. Na de lunch gaan we op excursie met een gids die ons langs prehistorische verhalen leidt, getekend op de muren van de grot La Cueva de la Pileta. Als we terug zijn in het hotel ga je borrelend van inspiratie aan de slag met je eigen pitch. Je kan hierbij op elk moment de hulp inroepen van de BESTING-coaches. 

Woensdag

We beginnen de dag relaxed met een yogasessie aan de rand van het zwembad terwijl de zon opkomt. De rest van de dag staat in het teken van je BESTING-ontdekkingsreis. Je gaat op je eigen manier aan de slag met vragen die je echt naar de kern brengen. Op het terras of balkon van je eigen hotelkamer? Met je voeten in het zwembad? Tijdens een wandeling in de prachtige omgeving? Het kan allemaal! In en rond Arriadh Hotel vind jij gegarandeerd een plek waar je op een ontspannen manier nadenkt en schrijft over jezelf, wie je bent, wat je doet en wat je nodig hebt. 

 

Donderdag

Vandaag wordt het concreet. Aan de hand van alles wat je hebt ontdekt maak je in een aantal eenvoudige stappen je eigen BESTING-checklist en je eigen Balansmeter. Met deze krachtige middelen check je eenvoudig hoe je de volgende uitdaging op jouw pad laat slagen (of misschien uit de weg moet gaan) en wat jij nodig hebt om daarbij in balans te blijven. 

Vrijdag

Fotograaf Marieke Vaandrager van  Sjoots  maakt na het ontbijt van jou een professionele profielfoto die naadloos aansluit bij jouw unieke Succes-DNA. De rest van de dag vul je in zoals jij dat wilt. Wil je verder werken aan je Succes-DNA, heb je nog behoefte aan een 1 op 1 gesprek met een coach of wil je gewoon lekker op pad? Het kan allemaal. We zien je graag aan het eind van de middag op het terras van Arriadh Hotel waar jij het podium krijgt voor je pitch. We sluiten de week feestelijk af met authentieke paella en ijskoude sangria bij de ondergaande zon.

Zaterdag

Het einde van de workation is alweer aangebroken. Na het ontbijt nemen we afscheid. Opgeladen, met hernieuwde inzichten, praktische handvatten, een ijzersterke pitch, de perfecte profielfoto en een koffer vol inspiratie ga je terug naar Nederland. 

Wat maakt deze training uniek?

Je gaat naar huis met

Waar

In het hart van Andalusië in het prachtige Arriadh Hotel

Wanneer

9 t/m 15 oktober 2022

Duur

Week

Tijden

Aankomst zondag (op elk gewenst tijdstip). Start programma: Maandag. Einde programma: vrijdag. Vertrek op zaterdag na het ontbijt

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-6

Extra's

Een professionele profielfoto, excursies en proeverijen !

Prijs

€ 2747,00

Inclusief

Hotelovernachtingen, ontbijt, lunch en diner in het hotel en alle excursies. Verrassend trainingsprogramma met intensieve begeleiding van ervaren coaches

Exclusief

Vlucht en vervoer van vliegveld naar hotel, reis- en annuleringsverzekering, drankjes in het hotel en diners buiten het hotel
Shopping Basket
Meld je aan voor 20 mei en ontvang een super gave Samsonite koffer
Logo Platform 9

Mijn vraag over

Workation de Luxe in Spanje

Logo Platform 9