training in Spanje

Ontdek talent met BESTING

BESTING is een ontdekkingsreis naar geluk, gebaseerd op onderzoek waaruit blijkt dat ons geluksgevoel en energieniveau stijgen wanneer we onze talenten inzetten. Slechts 17 procent van de mensen gebruikt al hun talenten. Dat percentage verhogen is onze missie. 

 

BESTING is ook gebaseerd op onze eigen ervaring. Wij weten als geen ander hoe het voelt om vanuit talent te werken omdat we allebei doen waar we goed in zijn en waar ons hart sneller van gaat kloppen. Dat gevoel gunnen we iedereen. 

BESTING-methode

Talent bestaat uit een unieke combinatie van eigenschappen. Wij noemen dat je Succes-DNA. Met de BESTING-methode ontrafel je stap voor stap jouw eigen unieke Succes-DNA en ontdek je wat jij nodig hebt om je talenten te erkennen, volop te benutten en te laten zien.

Succes

De methode begint met het onderzoeken wat succes voor jou persoonlijk betekent.

Talent

Je onderzoekt op welke momenten in je leven, van je kindertijd tot nu, je de tijd om je heen vergat en helemaal opging in je werk, spel, hobby, sport of andere taken en activiteiten. Met inspirerende werkvormen creëer je daarmee je Succes-historie, waarin je je eigen unieke talenten (her)ontdekt; je Succes-DNA.

Thema's

Wat waren de omstandigheden tijdens je succesmomenten? Wat maakte dat jij zo goed kon presteren en er vol voor ging? Wie of wat inspireerde je? Wat moest je nog leren, wat had je nodig om beter te worden in wat je al kon en om in balans te blijven? Met de 7 thema’s van de BESTING-methode formuleer je antwoorden op deze vragen en meer. Je gaat de thema’s onderzoeken waardoor je steeds duidelijker ziet welke factoren cruciaal zijn voor jouw succes, geluk en balans.

Dit gaat over jou

Het is tijd voor focus op jezelf, zonder afleiding en met impact.

Besting, voor iedereen die ...

De 7 BESTING-thema's

7 BESTING thema's om je eigen talent te ontdekken en benutten
"Ik heb meer over mezelf geleerd dan ik voor mogelijk hield. Met de Besting-methode heb ik stap voor stap mijn eigen checklist voor succes gemaakt. De prachtige omgeving, de gastvrijheid van Wilbert en John, de bijzondere activiteiten en het heerlijke eten werkten allemaal mee om me te focussen op mijn eigen plannen voor de laatste jaren van mijn carrière."
Metaforenwandeling Caminito del Rey in Spanje
Annette (58)
HR-adviseur, deelnemer workation Spanje oktober 2021