De Besting methode

Met Besting haal jij het beste uit jezelf

In iedereen schuilt een unieke combinatie van talenten. De kunst is deze te vinden en te erkennen. Kom los van het pad dat de buitenwereld je oplegt of dat je jezelf misschien op hebt gelegd. Vind jouw eigen unieke succes DNA om je talenten in te zetten, je ambities waar te maken of om een carrièreswitch te maken.

 

Besting werkt in 3 stappen

Stap 1 – Jouw Succes DNA

Vind jouw unieke eigenschappen en talenten aan de hand van jouw succeservaringen.

Stap 2 – De Besting analyse

Aan de hand van de 7 thema’s uit de Besting cirkel beantwoord je vragen en maak je je analyse.

Stap 3 – Jouw persoonlijke Besting-checklist;

Je maakt je persoonlijke checklist met daarop díe factoren die jou succesvol laten zijn. Met jouw checklist toets je eenvoudig jouw volgende uitdaging en kan je haarfijn vertellen wat je nodig hebt om die uitdaging succesvol te doen slagen.

Hoe ontdek jij jouw Besting?

In onze workations dagen wij je uit om jouw Besting te ontdekken en jouw persoonlijke Besting-checklist te maken. Dit doen we aan de hand van bovenstaande stappen en inspirerende excursies en opdrachten.

Met Besting krijg je energie én haal je het beste uit jezelf

Of je nu het roer om wilt gooien, net van school komt of wilt (her)ontdekken wat jouw ambitie is en waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Meer weten over de Besting methode of de workations ? 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Impressie van onze workations

Onze workations

Workation de Wieden - aardappel

De Wieden

Workation 1 dag

Je telefoon gaat uit en terwijl je geniet van de omgeving duik je in een inspirerend programma met focus op je eigen succes-DNA. Ontdek wie jij bent en wat jou succes geeft.

Workation Vlieland

Vlieland

Workation 3-daagse

Stap op de boot en zet koers naar het eiland waar de zeewind gevuld is met rust, ruimte en nieuwe inzichten. Ontdek jouw persoonlijke route naar succes en het lef om die koers te varen. 

Arriadh Hotel

Spanje

Workation deLuxe 1 week

Geniet van de Spaanse zon, lik je vingers af bij de heerlijkste tapas en ga geïnspireerd, uitgerust en met nieuwe inzichten naar huis. In deze week trekken we alles uit de kast zodat jij jouw persoonlijke route naar succes uit kan stippelen.