Onze aanpak

Meer succes met BESTING®

Talent bestaat uit een unieke combinatie van eigenschappen. Wij noemen dat je Succes-DNA. De kunst is dat te vinden, te erkennen en te gebruiken. Met de Besting-methode ontrafel je stap voor stap jouw eigen unieke Succes-DNA zodat je jouw talenten ten volle kan benutten. Dat geeft energie en helpt je om met succes je ambities waar te maken. 

De 7 Besting-stappen

1 - Wat is succes?

Voordat je jouw Succes-DNA kan ontrafelen, ga je eerst je eigen definitie van succes omschrijven.

2 - Jouw succeshistorie

Aan de hand van jouw succeservaringen vind je jouw unieke eigenschappen en talenten.

3 - Een authentieke pitch

Nu je jouw unieke eigenschappen en talenten in beeld heb, schrijf je een authentieke pitch. De volgende dat jij jezelf voorstelt, doe je dat op een manier die écht iets zegt over wie jij bent.

4 - De Besting-analyse

Aan de hand van de 7 thema’s uit de Besting-cirkel beantwoord je verdiepende vragen en maak je je analyse.

5 - Jouw persoonlijke Besting-checklist

Je persoonlijke checklist om eenvoudig te checken hoe je de volgende uitdaging op jouw pad laat slagen (of misschien uit de weg moet gaan).

6 - Besting-Balansmeter

Jouw Besting-Balansmeter

7 - Besting-toekomstplan

Individueel vervolgtraject op maat.

Dit gaat over jou

Het is tijd voor focus op jezelf, zonder afleiding en met impact.

Besting, voor iedereen die ...

Besting - in 7 stappen naar succes

Ons Besting-aanbod

Workations

Training volgens de Besting-methode met coaching en onvergetelijke excursies op de mooiste locaties in binnen- en buitenland.

Workshops

In korte, inspirerende en goedverzorgde workshops staat jouw ontwikkeling centraal met werkvormen uit de Besting-methode. 

Presentaties

Zoek je een bijzondere invulling voor je netwerkbijeenkomst of teamdag? Wij verzorgen boeiende presentaties. Neem contact op voor een aanbod op maat.

Coaching

In een 1 op 1 coachingstraject ga je samen met een Besting-coach werken aan jouw doelen. Neem contact op voor een aanbod dat past bij jouw vraag en behoefte.

"Ik heb meer over mezelf geleerd dan ik voor mogelijk hield. Met de Besting-methode heb ik stap voor stap mijn eigen checklist voor succes gemaakt. De prachtige omgeving, de gastvrijheid van Wilbert en John, de bijzondere activiteiten en het heerlijke eten werkten allemaal mee om me te focussen op mijn eigen plannen voor de laatste jaren van mijn carrière."
Metaforenwandeling Caminito del Rey in Spanje
Annette (58)
HR-adviseur, deelnemer workation Spanje oktober 2021

Onze workations

Workation de Wieden - aardappel

De Wieden

Wat is succes?

Workation 1 dag

Ontdek wat succes voor jou betekent en wat jou succesvol maakt. Je telefoon gaat uit en terwijl je geniet van de omgeving duik je in een inspirerend programma met focus op je eigen succes-DNA.

Arriadh Hotel

Spanje

Jouw persoonlijke route naar succes

Workation deLuxe 1 week

Stap uit de waan van de dag, sta stil bij wie jij echt bent en ontdek wat jou succesvol maakt.
Gun jezelf deze luxe workation waarin je investeert in jezelf en wij uitdagende excursies en de heerlijkste tapas voor jou combineren met onze meest succesvolle training.

Workation Vlieland

Vlieland

Het echte verhaal

Workation 3-daagse

Stap op de boot en zet koers naar Vlieland waar de zeewind gevuld is met rust, ruimte en verhalen. Echte verhalen verbinden, boeien en inspireren. Met het eiland als inspiratiebron werk je aan jouw eigen, echte verhaal.