training in Spanje

Ontdek wat BESTING voor jou kan doen

BESTING is een ontdekkingsreis naar meer geluk, gebaseerd op onderzoek waaruit blijkt dat ons geluksgevoel en energieniveau stijgen wanneer we onze talenten inzetten. Slechts 17 procent van de mensen gebruikt al hun talenten. Dat percentage verhogen is onze missie. 

 

BESTING is ook gebaseerd op onze eigen ervaring. Wij weten als geen ander hoe het voelt om vanuit talent te werken omdat we allebei doen waar we goed in zijn en waar ons hart sneller van gaat kloppen. Dat gevoel gunnen we iedereen. 

BESTING-methode

De BESTING®-methode begint met het onderzoeken van jouw gelukshistorie, gevolgd door een analyse van je eigen talenten. Daarna ga je met de 7 BESTING-thema’s onderzoeken welke factoren cruciaal zijn voor meer geluk en balans in jouw leven.

De 7 BESTING-thema's

7 BESTING thema's om je eigen talent te ontdekken en benutten

Dit gaat over jou

Het is tijd voor focus op jezelf, zonder afleiding en met impact.

Besting, voor iedereen die ...

Dit zeggen onze deelnemers:

"Ik heb meer over mezelf geleerd dan ik voor mogelijk hield. Met de Besting-methode heb ik stap voor stap mijn eigen checklist voor succes gemaakt. De prachtige omgeving, de gastvrijheid van Wilbert en John, de bijzondere activiteiten en het heerlijke eten werkten allemaal mee om me te focussen op mijn eigen plannen voor de laatste jaren van mijn carrière."
Metaforenwandeling Caminito del Rey in Spanje
Annette (58)
HR-adviseur
"Goed om keer uit je comfortzone te komen, en belangrijk om eens tijd voor jezelf te nemen. Jullie hebben kennis van zaken, staan vol enthousiasme voor de groep en zijn helemaal jezelf. De kamers van Arriadh Hotel waren helemaal prima, ruim en het was super netjes. De gastheren maakten er een thuis van, complimenten. Kortom een tevreden mens!"
Lisette Vos
Lisette Vos
Eigenaar en personal trainer Fit20 Dalfsen
“Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe en word ik daar zelf nog wel blij van?” Goed om de tijd te hebben om hierbij stil te staan. Compleet ontzorgd, weg uit de waan van de dag, de nodige handvatten mee gekregen en ontzettend lieve mensen ontmoet! Aan mezelf de uitdaging om er nu verder vorm aan te geven."
Anja Hendriks