Theatertalk

Een boeiend verhaal over de reis van idee
naar een eigen boek

€ 1700,-

Van schrijfflow tot blinde paniek

Theatertalk / lezing 1 - 1,5 uur

Twee jaar lang werkten wij aan ons boek. In de ‘man-cave’ in Nieuwleusen en op de boerderij in Dalfsen. Op een berg in Spanje en in een boshuisje op Vlieland. Er waren momenten van inspiratie en schrijfflow en momenten van deadlinestress en blinde paniek. In deze theatertalk nemen we je mee op onze (schrijf)reis, vol inspiratie, humor en zelfspot.

 

 

Wij zaten urenlang in de flow schrijfmeters te maken en waren vervolgens urenlang stram en stijf. We zaten soms urenlang inspiratieloos naar het scherm te staren. We voelden paniek opkomen toen de datum van de boeklancering snel dichterbij kwam, terwijl er nog duizend-en-één voorbereidingen op onze to do lijst stonden. We haalden de deadline en op 9 februari 2023 lanceerden wij het ‘geluksboek van 2023’!

Voor wie?

Interessant oor iedereen die altijd al wil weten wat eraan vooraf gaat, voordat een boek in de boekwinkel, de bibliotheek of in jouw boekenkast staat. Voor wie rondloopt je met het idee om een boek te schrijven en wil weten wat erbij komt kijken, voor, tijdens én na de lancering.  Of voor een event over het behalen van doelen. Wij nemen je graag mee op onze schrijfreis.

Na de voorstelling behoort een Meet & Greet tot de mogelijkheden, dan mag je ons alles vragen, met ons op de foto en je eigen exemplaar van Het begint in de zandbak laten signeren.

Over de trainers

Wij geloven in samenwerking, plezier en het delen van kennis, ervaring en echte verhalen als route naar (werk)geluk, balans en succes. Iedereen heeft een eigen unieke mix van talenten en de route naar succes en werkgeluk is voor iedereen anders. Daarom ontwikkelden wij de BESTING-methode en schreven daarover het geluksboek Het begint in de zandbak. Trea is een creatieve, nieuwsgierige verhalenverteller en werkt als trainer, communicatieadviseur, schrijver en woordvoerder. Helga is een ondernemende creator en werkt als adviseur, trainer en coach in de informatietechnologie en psychologie.

Veel gestelde vragen

Een training is een zakelijke investering en deze kosten zijn aftrekbaar. Overleg met je boekhouder of accountant hoe je dit kan verwerken in jouw administratie. 

Jazeker, normaal gesproken ontvang je een factuur bij boeking van 50% en zes weken voor aanvang ontvang je een factuur van de resterende 50%. 

Bij de meeste werkgevers wordt de training volledig vergoed uit je persoonlijk ontwikkelbudget. Ons aanbod is ook onderdeel van veel catalogi voor bedrijfsopleidingen.

Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen in de prijs.

Shopping Basket

Contact

Ik heb een vraag:
Ik meld mij aan voor:
Logo Platform 9

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9