Theatertalk

Een boeiend verhaal over de reis van idee
naar een eigen boek

€ 1700,-

Van schrijfflow tot blinde paniek

Theatertalk / lezing 1 - 1,5 uur

Twee jaar lang werkten wij aan ons boek. In de ‘man-cave’ in Nieuwleusen en op de boerderij in Dalfsen. Op een berg in Spanje en in een boshuisje op Vlieland. Er waren momenten van inspiratie en schrijfflow en momenten van deadlinestress en blinde paniek. In deze theatertalk nemen we je mee op onze (schrijf)reis, vol inspiratie, humor en zelfspot.

 

 

Wij zaten urenlang in de flow schrijfmeters te maken en waren vervolgens urenlang stram en stijf. We zaten soms urenlang inspiratieloos naar het scherm te staren. We voelden paniek opkomen toen de datum van de boeklancering snel dichterbij kwam, terwijl er nog duizend-en-één voorbereidingen op onze to do lijst stonden. We haalden de deadline en op 9 februari 2023 lanceerden wij het ‘geluksboek van 2023’!

Voor wie?

Voor events, teams en groepen van 10 tot meer dan 100 personen. Voor iedereen die altijd al wil weten wat eraan vooraf gaat, voordat een boek in de boekwinkel of in jouw boekenkast staat. Voor wie rondloopt met het idee om een boek te schrijven en wil weten wat erbij komt kijken, voor, tijdens én na de lancering.  Maar ook voor iedereen die naar huis wil met een stappenplan voor het behalen van doelen, of dat nou het schrijven van een boek is of iets heel anders. 

Na de voorstelling behoort een Meet & Greet tot de mogelijkheden, dan mag je ons alles vragen, met ons op de foto en je eigen exemplaar van Het begint in de zandbak laten signeren.

Shopping Basket

Contact

Ik wil graag
Logo Platform 9

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9