Is jouw toekomst 45 euro en 45 minuten waard?

Maak nu een afspraak voor een inspirerende coaching-sessie. Je ontvangt niet alleen advies voor jouw persoonlijke aanpak maar ook een exemplaar van ons boek Het begint in de zandbak t.w.v. €27,95

€ 45,-
inclusief boek

Kies je eigen koers

Persoonlijke coaching

Werk je hard maar zonder voldoening? Voel je dat er meer in je zit dan er nu uitkomt? Voel je je leeggezogen, geen energie meer en geen inspiratie? 

De kans is groot dat je ergens in je leven van je eigen talent afgedreven bent. Meegezogen door opleiding, werk of persoonlijke omstandigheden ben je op een pad gekomen dat niet (langer) voelt als de juiste koers. Daardoor voel je niet meer de energie en voldoening die je wel krijgt als je je talent volop gebruikt.

Stop met ploeteren en kies je eigen koers

Vind je het lastig om zelf de eerste stap te zetten? Ik help je graag op weg om jouw nieuwe pad te ontdekken en jouw koers uit te stippelen. In een coach-sessie verkennen we samen waar je nu staat en wat jouw obstakels zijn waardoor je je talent niet gebruikt. Je krijgt een persoonlijk plan hoe je daar verandering in aan kan brengen én je krijgt ons boek Het begint in de zandbak. 

Zet de eerste stap op jouw pad

Zet jouw eerste stap op het pad dat bij jou past. Deze coaching-sessie is een blijvende investering in jouw toekomst en kost slechts 45 euro inclusief het geluksboek Het begint in de zandbak

Over Helga

Mijn coachingsaanpak is toekomstgericht en gebaseerd op de positieve psychologie. Aan de hand van de door ons ontwikkelde BESTING methode analyseren we jouw talenten en stippelen we jouw persoonlijke koers uit op weg naar meer voldoening en geluk.

nobco-logo-voor-website

Helga is geregistreerd als vakbekwaam coach en aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches

Laden...