Aanmeldformulier

Unieke avond Storytelling - van schrijfflow tot blinde paniek

Unieke avond Storytelling

In de oude bioscoop van
Arriate - Ronda
€ 35,-

Ben jij een Nederlandse ondernemer in Andalusië en wil je weten wat Storytelling en het schrijven van een boek voor je bedrijf kan betekenen? Je bent van harte welkom op maandag 13 november in restaurant Caireles in Arriate.

 

In 2023 lanceerden wij ons boek Het begint in de zandbak. Wij vertellen je over de impact van ons boek op ons bedrijf en hoe je zelf als ondernemer een verhaal met impact vertelt.

 

Reis van ons boek

Restaurant Caireles is gevestigd in de oude bioscoop van Arriate. Een schitterende locatie om tussen de oude filmrollen en filmtickets te vertellen over de reis van ons boek, waar wij twee jaar aan werkten. In de ‘man-cave’ in Nieuwleusen en op de boerderij in Dalfsen. In Arriadh Hotel in Spanje en in een boshuisje op Vlieland. Er waren momenten van inspiratie en schrijfflow en momenten van deadlinestress en blinde paniek.

 

Storytelling

Storytelling is de tijdloze kunst van verhalen vertellen. In meeslepende filmfragmenten laten wij  je de 12 bouwstenen van een krachtig verhaal zien en hoe je deze kan identificeren in je eigen leven. Deze waardevolle inzichten kan je toepassen in professionele en persoonlijke situaties. Het inspireert om met je eigen verhaal aan de slag te gaan. 

Een verhaal dat deuren opent, jouw talenten in de schijnwerper zet en waarmee je een onvergetelijke indruk achterlaat.

Na de voorstelling ontmoeten we je graag en is er volop gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Aanmelden kan tot 6 november.

AANMELDEN
niet meer mogelijk

Storytelling: van schrijfflow tot blinde paniek
Restaurant Caireles
Calle de la Ronda n0 10, 29350 Arriate Spain

Datum: maandag 13 november
Tijd: inloop vanaf 18.00 uur
aanvang voorstelling 18.30 uur

Kosten:  € 35 per persoon,
inclusief welkomstdrankje met een Spaans borrelplankje en na de voorstelling een drankje en drie tapas.

Aanmelding is gesloten

Tot ziens op 13 november,

Helga en Trea

 

Comments are closed.