Let's Play

Back to the future

€ 1700,-

Back to the future

Serious game over talent en (werk)geluk voor 16-30 deelnemers

Interactie, spel en inzicht zijn de sleutelwoorden voor deze serious game voor teams in de vorm van een levensgroot bordspel. Het spel draait om talent en (werk)geluk. Welk team zet talent het beste in?

Talenten inzetten

Door samenwerking, overleg en het inzetten van talent behaalt het team punten. Teamleden met lef kunnen ervoor kiezen om individueel hun talent in te zetten. Dat wordt beloond met extra punten voor het team. 

Hoe werkt de game?
De deelnemers worden in teams ingedeeld en spelen op een levensgroot centraal bord. Aan de hand van muziekvragen, 30-seconds opdrachten, kennisvragen, bijzondere feitjes, meerkeuzevragen en gekke zandbakopdrachten maken de deelnemers kennis met de 7 BESTING-thema’s. Het spel eindigt als een vooraf afgesproken tijdslimiet voorbij is. Welk team heeft gewonnen? Wat maakt dat je team succesvol was? Heb je al het talent in je team ingezet? Natuurlijk is er voor het winnende team een onvergetelijke prijs. 

Na de game

Na afloop reflecteren en evalueren we samen met de deelnemers de game en laten hen nadenken over wat zij meenemen van het spel naar de dagelijkse praktijk. 

Waar

Op locatie, als onderdeel van een event, in De Geschilde aardappel of een andere locatie in overleg. 

Duur

1 tot 2 uur in overleg, ook een leuk onderdeel om te combineren met onze workshops of presentaties.

Trainers

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

De game Back to the future is een serious game in de vorm van een bordspel en is geschikt voor 16-30 personen. Het is geschikt voor deelnemers die elkaar niet kennen maar ook voor collega’s van hetzelfde bedrijf of team.

Inclusief

Een verrassende prijs voor het winnende team.