Workation in de Wieden

Stap even uit de waan van de dag en (her)ontdek jouw ambities

Specialiteit van De Geschilde Aardappel - de spiraalaardappel

Werk je hard en sta je altijd ‘aan’ voor je klanten, baan, studie en/of gezin? Stap even uit de waan van de dag en sta stil bij wie jij bent. Hoe werk jij vanuit je eigen DNA, je passie en je diepste drijfveren? 

Tip: De Geschilde Aardappel ligt aan het Zwartewater, tegenover Jachthaven de Kranerweerd. Ben jij in het bezit van een boot? Reserveer dan een ligplaats en geniet van de Wieden, de Weerribben en Giethoorn op vaarafstand. Beter wordt het niet!

Programma

Ochtend

De workation begint met koffie en een kennismaking in De Geschilde Aardappel aan de rand van natuurgebied De Wieden. Je reisbenodigdheden staan voor je klaar!

Jouw ontdekkingsreis begint onder de oude balken van de trainingsruimte in de boerderij. Je eigen succes-DNA vinden én verwoorden is uitdagend. Wij helpen je daarbij. Met onze eigen methode en inspirerende voorbeelden ga je op zoek naar de kern van jouw succes-DNA.

Work + vacation + inspiration + relaxation is workation voor ondernemers

Middag

Na een goedverzorgde lunch met biologische producten ga je op je eigen manier aan de slag met vragen die je echt naar de kern brengen. Op een bankje in de Wieden? In de stal tussen de paarden? Aan de picknicktafel bij het water, waar de bootjes aanmeren om hun bestelling af te halen bij de Vaar-in van De Geschilde Aardappel? Het kan allemaal. In en rond De Geschilde Aardappel vind jij gegarandeerd een plek waar je op een ontspannen manier nadenkt en schrijft over jezelf én je bedenkt hoe je jezelf het liefst in beeld brengt. 

Terug in De Geschilde Aardappel schrijf je een pitch die raakt en wordt er een professionele profielfoto van je gemaakt. Jij hebt bedacht wat je uit wilt stralen, de fotograaf brengt dat in beeld.

Aansluitend krijg je het podium om jezelf te presenteren en je pitch te houden voor de groep of om te delen wat je over jezelf hebt ontdekt. We sluiten de workation af met een proeverij van specialiteiten van De Geschilde Aardappel.

Wat maakt deze training uniek?

Wanneer

Open inschrijving, datum in overleg

Duur en tijden

Dag
9.00 – 17.00 uur

Waar

De geschilde aardappel; een prachtige locatie aan de rand van Zwartsluis en natuurgebied de Wieden.

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-8

Inclusief

Onbeperkt koffie, thee, water, vers fruit. Biologische lunch en ter afsluiting een goedverzorgde netwerkborrel.

Exclusief

Handig om te weten

Je mag je laptop meenemen, maar het hoeft niet. Wij zorgen voor schrijfbenodigdheden. Neem gemakkelijke kleding, (wandel)schoenen en regenkleding mee.

Extra's

Een professionele profielfoto passend bij jouw succes-DNA

Meer weten?

Datum voor individuele inschrijving

Open inschrijving, datum in overleg

Prijs

€ 499,00

Meer informatie over workations

Lees meer over onze workations en mogelijkheden op de pagina Workations.

Shopping Basket

Mijn vraag over

Workation in de Wieden

Logo Platform 9