Open inschrijving, datum in overleg

Workation in de Wieden

Wat betekent succes voor jou? Ontdek wat jou succesvol maakt.

Specialiteit van De Geschilde Aardappel - de spiraalaardappel
Ontdek wat succes voor jouw betekent en wat jou succesvol maakt.

Zet je telefoon uit en terwijl je geniet van de omgeving duik je in een inspirerend programma met focus op je eigen succes-DNA.


Met een succesvolle, authentieke pitch én een passende profielfoto als resultaat!

Tip: De Geschilde Aardappel ligt aan het Zwartewater, tegenover Jachthaven de Kranerweerd. Ben jij in het bezit van een boot? Reserveer dan een ligplaats en geniet van de Wieden, de Weerribben en Giethoorn op vaarafstand. Beter wordt het niet!

Programma

Ochtend

De workation begint met koffie en een kennismaking in De Geschilde Aardappel aan de rand van natuurgebied De Wieden. Je reisbenodigdheden staan voor je klaar!

Jouw ontdekkingsreis begint onder de oude balken van de trainingsruimte in de boerderij. 

Wat is succes en wat betekent dit voor jou?

 

In een uitdagend programma dagen wij je uit om je eigen succes-DNA te vinden én te verwoorden, met als resultaat een succesvolle, authentieke pitch.

Restaurant De Geschilde Aardappel aan het Zwartewater bij Zwartsluis

Middag

Na een goedverzorgde lunch met biologische producten ga je aan de slag met vragen die je echt naar de kern brengen. Dit doen we aan de hand van onze eigen methode en inspirerende voorbeelden.

In en rond De Geschilde Aardappel vind jij gegarandeerd een plek waar je op een ontspannen manier nadenkt en schrijft over jezelf én je bedenkt hoe je jezelf het liefst in beeld brengt. Op een bankje in de Wieden? In de stal tussen de paarden? Aan de picknicktafel bij het water, waar de bootjes aanmeren om hun bestelling af te halen bij de Vaar-in van De Geschilde Aardappel? Het kan allemaal. 

 

Terug in De Geschilde Aardappel schrijf je een pitch die raakt en wordt er een professionele profielfoto van je gemaakt. Jij hebt bedacht wat je uit wilt stralen, de fotograaf brengt dat in beeld.

Aansluitend krijg je het podium om jezelf te presenteren en je pitch te houden voor de groep of om te delen wat je over jezelf hebt ontdekt. We sluiten de workation af met een proeverij van specialiteiten van De Geschilde Aardappel.

Wat maakt deze training uniek?

Waar

De geschilde aardappel; een prachtige locatie aan de rand van Zwartsluis en natuurgebied de Wieden.

Wanneer

Open inschrijving, datum in overleg

Duur

Dag

Tijden

9.00 – 17.00 uur

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-8

Extra's

Een professionele profielfoto passend bij jouw succes-DNA

Prijs

€ 499,00

Inclusief

Onbeperkt koffie, thee, water, vers fruit. Biologische lunch en ter afsluiting een goedverzorgde netwerkborrel.

Exclusief

Veel gestelde vragen

Een workation is voor het trainingsdeel een zakelijke investering en deze kosten zijn aftrekbaar. Aangezien er ook een deel ‘horeca’ in zit (de maaltijden en overnachtingen) is dus niet het gehele bedrag aftrekbaar. Overleg met je boekhouder of accountant hoe je dit kan verwerken in jouw administratie. Op de factuur worden de kosten uitgesplitst. Eventueel kunnen we twee afzonderlijke facturen opmaken.
Wij zijn een trainingsbureau en geen reisbureau. En bovendien heeft een ieder zijn of haar eigen voorkeuren. Je bent dan ook lekker vrij om er nog een paar dagen bij aan te plakken of om verder te trekken.
Dat mag je zelf weten! Voor de Spanje workation kan je een vliegticket boeken naar Malaga of naar Sevilla. Vanaf beide vliegvelden rijden er bussen naar Ronda. Deze rit duurt plm 2 uur. In Ronda halen we je dan van het busstation of zorgen dat er een taxi klaar staat. Reis je liever per auto of camper naar Spanje, dan kan dat natuurlijk ook. We nemen altijd contact met je op om te informeren hoe je reist. Voor Vlieland geldt dat je de boot kiest die bij jouw reisschema past. Vanaf de boot is het een klein stukje lopen naar Hotelletje de Veerman De Wieden is bereikbaar per bus en met de auto. Ben je met je eigen boot in Zwartsluis, dan is het vanuit de haven een kwartiertje lopen.

Jazeker! Je hebt de beschikking over een 2 persoonskamer en je kan voor een zeer aantrekkelijke prijs iemand meenemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze extra persoon kan ook  de excursies volgen, mits er nog tickets voorradig zijn.

Jazeker, normaal gesproken ontvang je een factuur bij boeking van 50% en zes weken voor aanvang ontvang je een factuur van de resterende 50%. Wil je dit opsplitsen in 4x 25% dan kan dat, neem dan even contact op.

Vraag dan jouw werkgever of naast het trainingsdeel ook de verblijfskosten worden vergoed. Wij kunnen afhankelijk daarvan de factuur opstellen.

Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen in de prijs.

Het staat je geheel vrij om niet aan een excursie mee te doen of een workshop over te slaan. Het is jouw workation! Je krijgt echter geen korting voor niet gevolgde excursies of workshops.

Shopping Basket

Even over

Workation in de Wieden

Logo Platform 9