Workation in de Wieden

Succes

vanuit jouw eigen DNA
€ 499,-

Ontdek jouw Succes-DNA

Workation 1 dag

Ontdek wat succes voor jou betekent en (her)vind de talenten die in jouw DNA verankerd zijn. Jouw ontdekkingsreis begint onder de oude balken van De Geschilde Aardappel, een prachtige boerderij aan de rand van Natuurpark Weerribben-Wieden. 

Heb je een boot?

De Geschilde Aardappel ligt aan het Zwartewater, tegenover Jachthaven de Kranerweerd. Heb je een boot? Reserveer dan een ligplaats en ontdek het natuurgebied vanaf het water. Beter wordt het niet!

Waar

De geschilde aardappel; een prachtige locatie aan de rand van Zwartsluis en Natuurpark Weerribben-Wieden

Zomerdijk 106

8064 XH Zwartsluis

Workshops onder de balken van de boerderij

Wanneer

12 mei 2023

Duur

9.00 tot 17.00 uur

Het programma

Hieronder zie je de highlights van het programma. Voor groepen / teams is de training op maat aan te passen

Trainers

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4 – 8

Prijs per persoon

€ 499,- exclusief BTW

Inclusief

Belevings excursie in Nationaal Park Weerribben-Wieden

Programma

Succes

We beginnen met een presentatie over succes en buigen ons over de vraag: wat betekent succes voor jou of voor jouw team? 

Succes-historie en talent

We vervolgen de ontdekkingsreis met een workshop over talent, met ontroerende en inspirerende voorbeelden. Daarna ga je zelf aan de slag. Je wandelt door het prachtige natuurgebied waar je stap voor stap je eigen succes-historie ontdekt. In of rond De Geschilde Aardappel vind jij gegarandeerd een plek waar je op een ontspannen manier je succes-historie verder in kaart brengt. In de stal tussen de paarden? Aan de picknicktafel bij het water? Bij de pelletkachel op de zolder? Het kan allemaal. Met je succes-historie als leidraad ontrafel je stap voor stap jouw unieke talenten, die al vanaf je geboorte in je DNA zitten. 

Dit ben jij!

Nu je weet wat je unieke talenten zijn, is het tijd om dit uit te dragen. Met onze hulp omschrijf jij jezelf in enkele rake zinnen. Dit gaat niet langer over wat je doet en hoe je dat doet, maar over wie jij echt bent, waar je goed in bent en waar je hart sneller van gaat kloppen. 

Presenteer

Aan het eind van de dag krijg je het podium om jezelf te laten zien zoals je echt bent. In een veilige omgeving oefen je de nieuwe manier waarop jij je voorstelt en je ontdekt wat voor effect dit heeft. 

Vier

Jij bent er klaar voor om uit te dragen wie je echt bent en waar je echt goed in bent. Je tekst kan zo op je LinkedIn profiel. Op je volgende netwerkbijeenkomst stel je jezelf voor op een onvergetelijke manier. In je volgende functioneringsgesprek, sollicitatiegesprek of klantgesprek kan je perfect verwoorden waarin jij je onderscheidt en waarom. Dat mag gevierd worden! We sluiten de workation feestelijk af met een drankje en een borrelplank met specialiteiten van De Geschilde Aardappel.

BESTING

In deze workation werken we volgens de BESTING-methode en besteden we aandacht aan Succes, Talent en de thema’s Inspiration en Glory. 

De 7 BESTING-thema's
7 BESTING thema's om je eigen talent te ontdekken en benutten

Wat maakt deze training uniek?

Dit helpt je bij

Veel gestelde vragen

Een workation is een zakelijke investering en deze kosten zijn aftrekbaar. Overleg met je boekhouder of accountant hoe je dit kan verwerken in jouw administratie. Wij factureren een trainingsdeel, en een arrangement, dit is inclusief de excursies en de overnachtingen. Je rekent de extra genuttigde drankjes en bijgeboekte dagen rechtstreeks af bij het hotel.

Wij zijn een trainingsbureau en geen reisbureau. En bovendien heeft een ieder zijn of haar eigen voorkeuren. Je bent dan ook lekker vrij om er nog een paar dagen bij aan te plakken of om verder te trekken.
Dat mag je zelf weten! Voor de Spanje workation kan je een vliegticket boeken naar Malaga of naar Sevilla. Vanaf beide vliegvelden rijden er bussen naar Ronda. Deze rit duurt plm 2 uur. In Ronda halen we je dan van het busstation of zorgen dat er een taxi klaar staat. Reis je liever per auto of camper naar Spanje, dan kan dat natuurlijk ook. We nemen altijd contact met je op om te informeren hoe je reist. Voor Vlieland geldt dat je de boot kiest die bij jouw reisschema past. Vanaf de boot is het een klein stukje lopen naar Hotelletje de Veerman De Wieden is bereikbaar per bus en met de auto. Ben je met je eigen boot in Zwartsluis, dan is het vanuit de haven een kwartiertje lopen.

Jazeker! Je hebt de beschikking over een 2 persoonskamer en je kan voor een zeer aantrekkelijke prijs iemand meenemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze extra persoon kan ook  de excursies volgen, mits er nog tickets voorradig zijn.

Jazeker, normaal gesproken ontvang je een factuur bij boeking van 50% en zes weken voor aanvang ontvang je een factuur van de resterende 50%. 

Bij de meeste werkgevers wordt de workation volledig vergoed uit je persoonlijk ontwikkelbudget. Ons aanbod is ook onderdeel van veel catalogi voor bedrijfsopleidingen.

Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen in de prijs.

Het staat je geheel vrij om niet aan een excursie mee te doen of een workshop over te slaan. Het is jouw workation! Je krijgt echter geen korting voor niet gevolgde excursies of workshops.

Voor het onderdeel training heffen wij 21% BTW. Het arrangement van de workations valt voor de btw onder de reiskostenregeling, dit betekent dat daarop geen btw wordt geheven. Dit is voordelig als je geen ondernemer voor de btw bent. Ben je wel een ondernemer voor de btw, let dan even op dat je de factuur goed boekt.

Shopping Basket

Contact

Ik wil graag
Logo Platform 9

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9