Vakantie én werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Dat kan met onze workations! Wij combineren training, coaching en activiteiten op bijzondere locaties. Dit doen we aan de hand van de BESTING-methode. Elk onderdeel draagt bij aan inzicht in je eigen ambities, jouw persoonlijke ontwikkeling en het lef om je eigen koers te kiezen. 

Workation de Wieden - aardappel

De Wieden

Wat is succes?

Workation 1 dag

Ontdek wat succes voor jou betekent en wat jou succesvol maakt. Je telefoon gaat uit en terwijl je geniet van de omgeving duik je in een inspirerend programma met focus op je eigen succes-DNA.

Workation Vlieland

Vlieland

Het echte verhaal

Workation 3-daagse

Stap op de boot en zet koers naar Vlieland waar de zeewind gevuld is met rust, ruimte en verhalen. Echte verhalen verbinden, boeien en inspireren. Met het eiland als inspiratiebron werk je aan jouw eigen, echte verhaal. 

Arriadh Hotel

Spanje

Jouw persoonlijke route naar succes

Workation deLuxe 1 week

Stap uit de waan van de dag, sta stil bij wie jij echt bent en ontdek wat jou succesvol maakt.
Gun jezelf deze luxe workation waarin je investeert in jezelf en wij uitdagende excursies en de heerlijkste tapas voor jou combineren met onze meest succesvolle training.

Workation Helga en Trea Vlieland

Minstens een keer per jaar zijn wij op Vlieland of in Spanje om te werken aan Platform 9. Daar ontstaan de mooiste ideeën terwijl we volop tijd nemen om te genieten van de omgeving. Het een sluit het ander niet uit. Sterker nog: de omgeving en het vakantiegevoel helpen ons om de juiste koers voor ons bedrijf te bepalen en om stappen te zetten die bij ons bedrijf en bij ons persoonlijk passen. Dat gunnen wij iedereen en dat vind je tijdens onze workations.

Helga en Trea - Platform 9

Gun jezelf een workation

Je werkt hard, staat altijd ‘aan’ voor je werk, bedrijf en/of gezin. Stap even uit de waan van de dag en sta stil bij wie jij bent als mens: doe jij wat je doet vanuit je hart en met passie? Gun jezelf een workation: werken aan je eigen ontwikkeling en ambities, vakantie, inspiratie en relaxen ineen! Kom opgeladen thuis met nieuwe inzichten om met lef en overtuiging stappen te zetten.  

Met Besting haal je het beste uit jezelf

Met de door ons ontwikkelde Besting methode (her)ontdek je waar jouw hart sneller van gaat kloppen. In onze workations ontrafel je stap voor stap jouw succes DNA en maak je jouw persoonlijke Besting-checklist. 

Meer weten over onze workations?

Tekeningen workshop Zakelijk tekenen en slim doodlen
Blogs

Zakelijk tekenen en slim doodlen

Ben jij ook zo iemand die tijdens een training, vergadering of telefoongesprek zit te tekenen, te schrijven en te krabbelen? Na de workshop Zakelijk tekenen – Picture your power weet ik dat niet alleen handig is, maar ook nog eens heel slim. Het helpt je bij het structureren en onthouden van informatie en wakkert je creativiteit aan. 

Lees meer
Trea Workation Spanje
Blogs

Nooit te oud om te leren

Met mijn checklist in de hand en mijn DNA als kompas ben ik dit jaar begonnen aan een zoektocht naar een opleiding of training om me als trainer, schrijver en communicatieadviseur verder te ontwikkelen.

Lees meer