Trainingen en workations

Informeer

Talent & geluk

Talent & geluk is de basis bij alles wat wij doen. Of je kiest voor een training, het talentenspel, coaching of een volledig verzorgde workation in Spanje, alles wat wij doen draagt bij aan 1 doel; meer leef- en werkgeluk door het inzetten van talent.

Hoe gaan we te werk?

Wij werken met de BESTING-methode, een succesvolle methode met waardevolle thema’s die je leiden naar je talent vanuit je DNA. Met onze aanpak leer je hoe je dit talent het best in kunt zetten en zichtbaar maakt met een helder plan. 

Voor persoonlijke ontwikkeling en voor teams

Onze trainingen zijn geschikt voor persoonlijke ontwikkeling en voor teams. Ook is maatwerk mogelijk, gericht op de doelen van jouw team of organisatie. Het talentenspel is ook los in te zetten als inspirerend en leuk onderdeel van een teamdag, event of bijeenkomst waarbij talent centraal staat. 

Aanbod

Talentenspel: Ontdek talent

Speel op een levensgroot speelbord het talentenspel op je teamdag of als onderdeel van je bijeenkomst of event. Het spel geeft een verrassende nieuwe kijk op talent en werkgeluk en de link tussen die twee. 

Lees meer

Training: Talent en werkgeluk

Voor iedereen die persoonlijke en professionele doelen wil behalen, meer (werk)geluk wil ervaren en een eigen koers wil bepalen met een persoonlijk actieplan. De training is waardevol voor werknemers op elk niveau, leidinggevenden en HR-professionals.

Lees meer
Jouw talent in de schijnwerpers

Training: Storytelling en talent

Wil jij leren hoe je de kracht van verhalen gebruikt om jezelf en je talenten te laten zien, voor een presentatie of gewoon omdat je de kunst van het vertellen van verhalen wilt beheersen?

Lees meer
Workation in spanje terras

Workation in Spanje

Voor iedereen die zichzelf tijd en focus gunt voor meer (werk)geluk. Stap uit de waan van de dag en sta stil bij wie jij echt bent op een prachtige locatie in Andalusië waar het je aan niets ontbreekt.

Lees meer

Locaties

Onze trainingen vinden plaats op mooie locaties, meestal in Zwolle of Zwartsluis of in-company voor teams. De workation is 1 keer per jaar in november, volledig verzorgd in Arriadh Hotel in Spanje. 

Laat geen geld liggen!

Ben je in loondienst?

Heb je een opleidingsbudget, loopbaanbudget of ontwikkelbudget? Uit onderzoek blijkt dat 40% van dit budget niet wordt gebruikt. Ga in gesprek met je leidinggevende en kijk wat er mogelijk is.

Laat geen geld liggen!

Werk je in de culturele of creatieve sector?

Bij Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling) dien je eenvoudig een aanvraag in voor medefinanciering van je ontwikkelplan.

Agenda

Boek

Het begint in de zandbak gaat over geluk. Wij leggen uit hoe het talent vanuit je DNA bijdraagt aan jouw (werk)geluk. 

Bestel hier je gratis eBook