Storytelling

Wij organiseren 4 keer per jaar deze inspirerende verhalendag, passend bij het seizoen. Bij de houtkachel in de winter of lekker buiten in de zomer. Met fris fruit bij de lunch of soep om je handen aan te warmen. Uitwaaien in de herfst, genieten van opbloeiende natuur in de lente of op een schaduwrijk plekje in de zomer. 

De kracht van verhalen

Wil jij leren hoe je de kracht van verhalen gebruikt om jezelf en je talenten te laten zien, voor een presentatie of gewoon omdat je de kunst van het vertellen van verhalen wilt beheersen?

De training

De training is zo opgezet, dat je zelf bepaalt aan welk verhaal je deze dag werkt. Het kan gaan over je persoonlijke ontwikkeling, je loopbaanpad, over een specifieke periode of mijlpaal in je werk of in je persoonlijke leven. In het eerste deel van de training ontdek je aan de hand van meeslepende filmfragmenten hoe een goed verhaal is opgebouwd. In het tweede deel leer je hoe je die kennis gebruikt, ga je aan de slag met creatieve schrijftechnieken en word je uitgedaagd om je verbeelding de vrije loop te laten. 

Leerdoelen

Je gaat naar huis met inspiratie, schrijfzin en ideeën voor:

Over BESTING

BESTING is een thematische methode met praktische tools en inspirerende elementen voor meer (werk)geluk. De methode is gebaseerd op onderzoek waaruit blijkt dat ons geluksgevoel en energieniveau stijgen wanneer we onze talenten inzetten. In deze training focussen we op het BESTING-thema Story. 

Locatie

Deze training vindt meestal plaats in Zwolle of Zwartsluis of in-company voor teams

Workshops onder de balken van de boerderij

Data 2024/2025

Zomer: 14 augustus 2024

Herfst: 9 oktober 2024

Winter: 5 februari 2025

Lente: 23 april 2025

Duur

1 dag

Prijs per persoon

299,-

Inclusief

•  Koffie, thee, lunch en lokale lekkernijen

•  Een exemplaar van het boek Het begint in de zandbak

Laat geen geld liggen!

Ben je in loondienst?

Heb je een opleidingsbudget, loopbaanbudget of ontwikkelbudget? Uit onderzoek blijkt dat 40% van dit budget niet wordt gebruikt. Ga in gesprek met je leidinggevende en kijk wat er mogelijk is.

Werk je in de culturele of creatieve sector?

Bij Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling) dien je eenvoudig een aanvraag in voor medefinanciering van je ontwikkelplan.

Storytelling in 1 uur

Presentatie als onderdeel van teamdag, bijeenkomst of event

Zoek je een boeiende en inspirerende invulling van je teamdag, bijeenkomst of event? In 12 meeslepende filmfragmenten ontdekken de deelnemers waarom echte verhalen boeien en verbinden. Deze presentatie biedt waardevolle inzichten die inspireren om met je eigen verhaal, het verhaal van je team, je product of je project aan de slag te gaan. Neem contact op voor meer informatie.

Storytelling in Spanje
Storytelling in Spanje
Lees verder
Ieder jaar in november zijn we in Spanje. In Sala Caireles, de oude bioscoop van Arriate, verzorgen we een theatertalk over storytelling en ons eigen verhaal. Na de voorstelling is er een Meet & Greet en volop gelegenheid om te netwerken met andere Nederlandstalige ondernemers in Spanje.

Agenda

Boek

Het begint in de zandbak gaat over geluk. Wij leggen uit hoe het talent vanuit je DNA bijdraagt aan jouw (werk)geluk. 

Bestel hier je gratis eBook
Shopping Basket

Contact

Ik wil graag
Logo Platform 9

Download nu je gratis eBook

Wat leuk dat je ons eBook gaat lezen! In dit boek leggen we haarfijn uit wat de BESTING-methode is en hoe jij hiermee je eigen route kan uitstippelen naar meer (werk)geluk. Download het eBook door te klikken op de afbeelding.

Je ontvangt de link ook in je e-mail, maar het kan zijn dat dit in je SPAM-box terecht komt. 

Veel leesplezier!
Helga en Trea

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9