Workation in Spanje

3 t/m 9 november 2024

Jouw route start

met de eerste stap
2799,-

Jouw route naar geluk

Voor iedereen die zichzelf tijd en focus gunt voor meer (werk)geluk. Stap uit de waan van de dag en sta stil bij wie jij echt bent op een prachtige locatie in Andalusië waar het je aan niets ontbreekt. 

Jouw eigen koers

De prachtige omgeving maken het gemakkelijk om te ontspannen. Een week lang tijd voor jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Het resultaat is een hernieuwd inzicht in je eigen talenten en ambities met je persoonlijke actieplan waarmee je jouw eigen koers bepaalt.  

Onder de Spaanse zon bieden we jou:

Meld je nu aan voor november 2024

Wil jij ook jouw route naar geluk ontdekken? Meld je dan nu aan voor de workation van november 2024. Is de groep vol, dan plaatsen we je op de wachtlijst voor als er een plekje vrij komt.

Locatie

In het hart van Andalusië in het prachtige Arriadh Hotel. 

Datum

3 t/m 9 november 2024

Duur

1 week

Aankomst op zondag op elk gewenst tijdstip, vertrek op zaterdag na het ontbijt. 

Prijs per persoon

2799,-

Inclusief

Hotelovernachtingen, ontbijt, lunch en diners in het hotel, 5 workshops, mooie werkmaterialen en alle excursies. 

Exclusief

Reis- en annuleringsverzekering, vlucht en vervoer van vliegveld naar hotel, drankjes in het hotel.

Laat geen geld liggen!

Ben je in loondienst?

Heb je een opleidingsbudget, loopbaanbudget of ontwikkelbudget? Uit onderzoek blijkt dat 40% van dit budget niet wordt gebruikt. Ga in gesprek met je leidinggevende en kijk wat er mogelijk is.

Werk je in de culturele of creatieve sector?

Bij Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling) dien je eenvoudig een aanvraag in voor medefinanciering van je ontwikkelplan.

Het programma in highlights

Zondag

Samen met Wilbert en John van Arriadh Hotel verwelkomen wij je bij de ondergaande zon met een authentiek tapas buffet. 

Maandag

Workshop en bezoek aan de historische stad Ronda.

Dinsdag

Workshop en wandeling Caminito del Rey.

Woensdag

Yoga, workshop, ruimte voor 1 op 1 begeleiding en bezoek aan Setenil de la Bodegas.

Donderdag

Workshop Storytelling en excursie La Cueva de la Pileta.

Vrijdag

Met professionele begeleiding werken aan je persoonlijke plan, presentaties en afscheidsdiner.

Zaterdag

Na het ontbijt nemen we afscheid en zwaaien we je uit.

Onvergetelijk..

Met een koffer vol inspiratie, ambities, een helder beeld van jouw talenten en je persoonlijke plan ga je naar huis.

Meer geluksgevoel en energie

Uit onderzoek blijkt dat ons geluksgevoel en energieniveau stijgen wanneer we onze talenten inzetten. Het is onze missie om jou te inspireren en te motiveren om te leven en te werken vanuit je eigen unieke talenten. En waar kan dat beter dan op een idyllische plek onder de Spaanse zon? De prachtige omgeving haalt je direct uit de waan van de dag en maakt het makkelijk om stil te staan bij wie jij bent. 

Na deze heerlijke week in Andalusië

Het is jouw workation

Wij vinden vrijheid belangrijk. Wil je een excursie overslaan om zelf de omgeving te ontdekken of je even terug te trekken? Wil je een diner in Arriadh Hotel overslaan om een van de vele restaurantjes in de omgeving te bezoeken, zoals El Muelle van de Nederlandse ondernemer Frank? Dan kan dat natuurlijk! 

Dit zeggen deelnemers

Over BESTING

BESTING is een thematische methode met praktische tools en inspirerende elementen voor meer (werk)geluk. De methode is gebaseerd op onderzoek waaruit blijkt dat ons geluksgevoel en energieniveau stijgen wanneer we onze talenten inzetten. In deze training focussen we op de alle BESTING-thema’s die samen een krachtige mix zijn voor het behalen van doelen en het vinden, behouden en vergroten van werkgeluk.

Agenda

Boek

Het begint in de zandbak gaat over geluk. Wij leggen uit hoe het talent vanuit je DNA bijdraagt aan jouw (werk)geluk. 

Bestel hier je gratis eBook

Veel gestelde vragen

Een workation is een zakelijke investering en deze kosten zijn aftrekbaar. Overleg met je boekhouder of accountant hoe je dit kan verwerken in jouw administratie. Wij factureren een trainingsdeel, en een arrangement, dit is inclusief de excursies en de overnachtingen. Je rekent de extra genuttigde drankjes en bijgeboekte dagen rechtstreeks af bij het hotel.

Wij zijn een trainingsbureau en geen reisbureau. En bovendien heeft een ieder zijn of haar eigen voorkeuren. Je bent dan ook lekker vrij om er nog een paar dagen bij aan te plakken of om verder te trekken.
Dat mag je zelf weten! Voor de Spanje workation kan je een vliegticket boeken naar Malaga of naar Sevilla. Vanaf beide vliegvelden rijden er bussen naar Ronda. Deze rit duurt plm 2 uur. In Ronda halen we je dan van het busstation of zorgen dat er een taxi klaar staat. Reis je liever per auto of camper naar Spanje, dan kan dat natuurlijk ook. We nemen altijd contact met je op om te informeren hoe je reist. Voor Vlieland geldt dat je de boot kiest die bij jouw reisschema past. Vanaf de boot is het een klein stukje lopen naar Hotelletje de Veerman De Wieden is bereikbaar per bus en met de auto. Ben je met je eigen boot in Zwartsluis, dan is het vanuit de haven een kwartiertje lopen.

Jazeker! Je hebt de beschikking over een 2 persoonskamer en je kan voor een zeer aantrekkelijke prijs iemand meenemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze extra persoon kan ook  de excursies volgen, mits er nog tickets voorradig zijn.

Jazeker, normaal gesproken ontvang je een factuur bij boeking van 50% en zes weken voor aanvang ontvang je een factuur van de resterende 50%. 

Bij de meeste werkgevers wordt de workation volledig vergoed uit je persoonlijk ontwikkelbudget. Ons aanbod is ook onderdeel van veel catalogi voor bedrijfsopleidingen.

Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen in de prijs.

Het staat je geheel vrij om niet aan een excursie mee te doen of een workshop over te slaan. Het is jouw workation! Je krijgt echter geen korting voor niet gevolgde excursies of workshops.

Voor het onderdeel training heffen wij 21% BTW. Het arrangement van de workations valt voor de btw onder de reiskostenregeling, dit betekent dat daarop geen btw wordt geheven. Dit is voordelig als je geen ondernemer voor de btw bent. Ben je wel een ondernemer voor de btw, let dan even op dat je de factuur goed boekt.

Shopping Basket

Contact

Ik wil graag
Logo Platform 9

Download nu je gratis eBook

Wat leuk dat je ons eBook gaat lezen! In dit boek leggen we haarfijn uit wat de BESTING-methode is en hoe jij hiermee je eigen route kan uitstippelen naar meer (werk)geluk. Download het eBook door te klikken op de afbeelding.

Je ontvangt de link ook in je e-mail, maar het kan zijn dat dit in je SPAM-box terecht komt. 

Veel leesplezier!
Helga en Trea

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9