Opleidingsbudget voor een nieuwe koers

Kies je eigen koers - Caminito del Rey - Spanje

Helga ging op haar 53e psychologie studeren en ik volg liever verschillende kortdurende workshops of trainingen. Van filosofie en NLP tot zakelijk tekenen en presenteren. Gebruik je opleidingsbudget en volg een workshop, training of ga mee op workation. 

Sta stil bij je ambities

Jezelf ontwikkelen, iets nieuws leren of gewoon de tijd nemen om stil te staan bij je eigen ambities en talenten, geeft energie, motivatie en nieuwe inzichten. Er valt nog zoveel te ontdekken en te leren en je kan altijd een nieuwe koers uitstippelen, ongeacht je functie, leeftijd of persoonlijke omstandigheden! Juist als je wat ouder wordt, sta je (nog) steviger in je sneakers en zet je jezelf vaker op 1 zonder je daar schuldig over te voelen. Een mooie tijd om jezelf te (her)ontdekken, nieuwe dingen te leren, een andere koers uit te stippelen en jezelf de kans gunnen op meer (werk)geluk.

Hoe? Gebruik je opleidingsbudget!

Steeds meer mensen kunnen via hun werk gebruikmaken van een opleidingsbudget, loopbaanbudget of ontwikkelbudget: geld dat je kan besteden aan jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling. Bijvoorbeeld door een workshop of training te volgen. Uit onderzoek van NIDAP en Springest blijkt dat 40% van al het opleidingsbudget bij organisaties niet wordt gebruikt. Superzonde!

Check je opleidingsbudget

Zijn er vaardigheden die je verder wilt ontwikkelen? Zie je doorgroeimogelijkheden waarvoor je een training nodig hebt? Of misschien vraag je jezelf wel eens af: is dit alles? Wat zou ik nog meer kunnen? Waar word ik nou echt blij van? Hoe vergroot ik mijn werkgeluk en vitaliteit? Check je opleidingsbudget! Kijk wat er mogelijk is en ga goed voorbereid in gesprek met je leidinggevende.

Nog budget over in 2023?

Zorg ervoor dat jij niet bij die 40% hoort en voorkom dat jouw opleidingsbudget verloren gaat. Heb je dit jaar nog budget over? Meld je aan voor een training of workshop en laat de factuur nog dit jaar versturen. Voor het opleidingsbudget (2023) maakt het dan niet uit dat de training eventueel plaatsvindt in 2024.

Trea ten Kate
Trea ten Kate
Schrijver en verhalenverteller
Uitzicht op Ronda Spanje

Opleidingsbudget inzetten?

Workation in Spanje

Kijk ook eens naar ons aanbod. Bij onze laatste workation in Spanje waren meerdere deelnemers die hun opleidingsbudget gebruikten om hun route naar succes uit te stippelen onder de Spaanse zon. In april gaan we weer!

Meer blogs

Het geluksboek - Het begint in de zandbak
Blogs

BESTING-tips voor de formatie

‘BESTING, die methode van jullie, waar gáát dat eigenlijk over?’ Die vraag werd onlangs aan ons gesteld. Wij geloven erin, wij werken ermee en wij

Lees meer
The Passion 2024
Blogs

Pasen, power en The Passion

Pasen? Dat is gooien met eieren, paasvuren aansteken, luisteren naar de Matthäus Passion en natuurlijk … The Passion. Donderdag keek Nederland massaal The Passion 2024. Het talent en de passie spatten van mijn breedbeeld-tv!

Lees meer
Boekenweek in bibliotheek Deventer
Blogs

7 tips voor de leukste Boekenweek

De jaarlijkse Boekenweek! Een mooie week om … tja, wat doe je eigenlijk in de Boekenweek? Wij hebben 7 tips voor de leukste Boekenweek. En natuurlijk gelden die ook voor de rest van het jaar.

Lees meer
Shopping Basket

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9

Contact

Ik wil graag
Logo Platform 9