Duurt deze druilerige winter jou ook te lang?

Heb jij dat gevoel ook, dat het lijkt of dit jaar de winter veel te lang duurt? Nou ja, winter … ik bedoel het weer dat tegenwoordig voor winter doorgaat. Nat, regenachtig, druilerig, grijs en grauw. Dagen waarin ik met de auto naar mijn afspraken ga en door de regen van auto naar ingang ren, wissel ik af met dagen van thuiswerken waarbij ik alle lampen aan doe om iets van het vrolijke licht van de zon na te bootsen.

Verlangen naar luieren

Het verlangen naar heerlijk luieren in de tuin bracht me op Marktplaats. Ik scoorde twee geweldige teakhouten deckchair’s mét voetenbankje die bij ons een tweede leven krijgen. In perfecte staat met heerlijke kussens erbij. Ik zie ons al zitten als straks de zon eindelijk komt, met een heerlijk wijntje in de verkoelende schaduw van de grote Amerikaanse eik in onze tuin, die al meer dan 100 jaar al het geneuzel van ons mensen voor lief neemt. Ze vormt as-we-speak alweer mooie knoppen en zal ons op tijd van het verkoelende bladerdak voorzien.

Groeien

Een kwestie van het juiste moment kiezen. Het juiste moment kiezen om te groeien en het juiste moment kiezen om die mooie deal te sluiten. Dat juiste moment komt niet zomaar aanwaaien, je moet er wel wat voor doen. De boom moet zich voorbereiden en sapstromen aanmaken, vertrouwen op het nieuwe groeiseizoen. Wij moeten ons voorbereiden, met een open blik naar de wereld kijken en kansen pakken. Buiten de gebaande paden durven gaan, ook vertrouwen op onze groeimogelijkheid.

Kansen pakken

Volgende week vrijdag vertrekken wij weer met een mooie groep naar Spanje voor onze workation “Jouw route naar succes”. Samen met de deelnemers nieuwe inzichten opdoen en groeien in de schaduw van de olijfboom in Andalusië. Super veel zin in! Dit keer blijven we waarschijnlijk twee weken omdat er een mooie kans voorbijkwam waarover we in gesprek zijn met businessclubs in Alicante en Valencia. Groeien en kansen pakken en daarna weer thuiskomen en liggen op een deckchair onder de dan inmiddels schijnende zon in Nederland. Mooier wordt het bijna niet!

Oh PS; in november is het in Nederland opnieuw druilerig. Dat is een ding wat zeker is. Er zijn nog twee plekjes vrij voor de workation van 5 t/m 11 november. Is het jouw tijd om te groeien? Pak je kans, in Spanje schijnt in november nog lekker de zon!

Meer blogs

Overgqng naar powervrouw
Blogs

Overgang naar powervrouw

Laten we het eens hebben over de overgang. Niet over opvliegers en slapeloze nachten, maar over adrenalinestoten en wat we allemaal kunnen doen met al die extra tijd die we wakker doorbrengen! Laten we het hebben over de overgang naar powervrouw!

Lees meer
Blogs

Opleidingsbudget voor een nieuwe koers

Heb je een opleidingsbudget? Doe er iets mee! Er valt nog zoveel te ontdekken en te leren en je kan altijd een nieuwe koers uitstippelen, ongeacht je functie, leeftijd of persoonlijke

Lees meer
Zandbulten vullen
Blogs

Jan de zandtovenaar

Als je boek Het begint in de zandbak heet, hoe leuk is het dan dat je een rondleiding mag krijgen op een zandwinlocatie! Jan van Lenthe, onze buurman weet echt alles van deze indrukwekkende installatie en mag ons op deze dag rondleiden op “zijn” bedrijf Terrazande.

Lees meer
Shopping Basket

Contact

Ik wil graag
Logo Platform 9

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9