Blogs

Overgqng naar powervrouw
Blogs

Overgang naar powervrouw

Laten we het eens hebben over de overgang. Niet over opvliegers en slapeloze nachten, maar over adrenalinestoten en wat we allemaal kunnen doen met al die extra tijd die we wakker doorbrengen! Laten we het hebben over de overgang naar powervrouw!

Lees meer
Kies je eigen koers - Caminito del Rey - Spanje
Blogs

Opleidingsbudget voor een nieuwe koers

Heb je een opleidingsbudget? Doe er iets mee! Er valt nog zoveel te ontdekken en te leren en je kan altijd een nieuwe koers uitstippelen, ongeacht je functie, leeftijd of persoonlijke

Lees meer
Zandbulten vullen
Blogs

Jan de zandtovenaar

Als je boek Het begint in de zandbak heet, hoe leuk is het dan dat je een rondleiding mag krijgen op een zandwinlocatie! Jan van Lenthe, onze buurman weet echt alles van deze indrukwekkende installatie en mag ons op deze dag rondleiden op “zijn” bedrijf Terrazande.

Lees meer
Blogs

Ons boek werkt voor ons

Wauw, de tweede druk van ons boek komt eraan! Slechts een half jaar na de boeklancering. Het begint in de zandbak geeft een enorme boost aan Platform 9. Ons boek werkt voor ons!

Lees meer
Op reis
Blogs

Op reis

Het was oktober 2021, ik was samen met Trea op workation in Spanje, het Corona regime was even versoepeld en we hadden een mooie groep deelnemers. We deden een drankje bij de ondergaande zon bij Arriadh Hotel in Andalusië. Mijn zoon Rick belde;

Lees meer
werken in Spanje 1

Pay it forward

We schrijven niet alleen boeken maar ook met regelmaat een blog. We delen onze kijk op de BESTING-thema’s of wat ons in de alledaagse dingen opvalt. Het is onze missie om geluk als een olievlek te verspreiden. Daarom mag je onze blogs en de ideeën van onze website delen, verspreiden en doorvertellen. Vermeld ons als bron of tag ons in je online berichten. Pay it forward!