Blogs

Blogs

Onze visie op workations en remote werken

Als je googelt op ‘workation’ dan krijg je maar liefst 11 miljoen hits. Bovenaan een hippe term “leven als een digital nomad”. Wij van Platform 9 doen ook nog een duit in het zakje met onze workations onder de Spaanse zon. Tijd om eens op een rijtje te zetten wat onze visie is op al die hippe termen.

Lees meer
Tekeningen workshop Zakelijk tekenen en slim doodlen
Blogs

Zakelijk tekenen en slim doodlen

Ben jij ook zo iemand die tijdens een training, vergadering of telefoongesprek zit te tekenen, te schrijven en te krabbelen? Na de workshop Zakelijk tekenen – Picture your power weet ik dat niet alleen handig is, maar ook nog eens heel slim. Het helpt je bij het structureren en onthouden van informatie en wakkert je creativiteit aan. 

Lees meer
Caminito del Rey vrouwenpower en solidariteit
Blogs

Nooit te oud om te leren

Met mijn checklist in de hand en mijn DNA als kompas ben ik dit jaar begonnen aan een zoektocht naar een opleiding of training om me als trainer, schrijver en communicatieadviseur verder te ontwikkelen.

Lees meer
Blogs

Natuurlijk talent en wijn maken

Op een van onze workations kreeg ik een stek van een wijnrank. Geïnspireerd door de Zuid-Spaanse omgeving, de verhalen van de oude wijnboer en de heerlijke wijn wilde ik thuis mijn eigen wijn maken.
Wat wijn maken met talent te maken heeft?

Lees meer
werken in Spanje 1

Pay it forward

We schrijven niet alleen boeken maar ook met regelmaat een blog. We delen onze kijk op de BESTING-thema’s of wat ons in de alledaagse dingen opvalt. Het is onze missie om geluk als een olievlek te verspreiden. Daarom mag je onze blogs en de ideeën van onze website delen, verspreiden en doorvertellen. Vermeld ons als bron of tag ons in je online berichten. Pay it forward!