Maak kennis

met..

Wilbert en John

Arriadh Hotel (Spanje)
Platform 9 biedt een aantal trainingen aan onder de Spaanse zon. Wij heten je van harte welkom en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt in ons hotel Arriadh in Andalusië. Ons hotel met het prachtige uitzicht op het witte dorpje in het dal draagt eraan bij dat jij je volledig kunt focussen op je bedrijf. Wij heten je graag welkom!

Nieuws

Blogs

De hel van 2005

Na nog geen 5 minuten roeien waren we doorweekt van de ijskoude golven die over de boorden klotsten, maar we gingen ervoor, we hingen aan de riemen alsof ons leven ervan afhing en de stuurvrouw sleepte ons door elke zwaarbevochten meter heen. Op gezette tijden gluurde ik even over mijn schouder en zag in de verte de Brandaris. Daar moesten we heen, daar was de haven, daar was het warm.

Lees meer
Shopping Basket

Even over

Wilbert en John

Ik heb een vraag:
Ik meld mij aan voor:
Logo Platform 9