Storytelling

Bouw sterke klantrelaties met het echte verhaal van je bedrijf.

Prijs excl. BTW

€ 399,00

of

12

strippen

Vraag je je af of storytelling iets is voor jou of je bedrijf? Het antwoord daarop is volmondig: ja! Wat je met de beste PowerPoint Presentatie, flitsende grafieken en indrukwekkende cijfers niet bereikt, bereik je wel met een verhaal. Wanneer we een goed verhaal horen, lezen of zien gaan onze hersenen ‘aan’. Alsof we erbij zijn, alsof we het zelf meemaken.

Het echte verhaal achter jouw bedrijf, product of project, dát is waarmee je mensen raakt, inspireert en overtuigt. In deze workshop krijg je het fundament en 12 bouwstenen aangereikt om je verhaal te vinden, bij te schaven en te versterken. Dit vormt de basis voor een ‘over ons’ pagina met effect en voor het verhaal dat je vertelt op de volgende netwerkbijeenkomst.

Inhoud van de workshop

Ochtendprogramma

Aan de hand van filmfragmenten en inspirerende voorbeelden maak je kennis met het fundament en de bouwstenen waaruit elk goed verhaal is opgebouwd. Je vertaalt dit naar jouw bedrijfsverhaal.

Middagprogramma

Met het fundament en de bouwstenen voor jouw verhaal ga je aan de slag. Je schrijft stap voor stap het verhaal van jouw bedrijf op een manier die meer impact heeft dan een gemiddelde ‘over ons’ – pagina op je website.

Resultaat

  • Je hebt de basis van jouw bedrijfsverhaal gevonden, geschreven en kan dit uitdragen.
  • Wist je dat de ‘over ons’ pagina een van de best bekeken pagina’s is van de meeste websites? Na deze workshop heb je een tekst voor de ‘over ons’ pagina waarmee je je doelgroep boeit, raakt en verbindt.
  • Trea adviseert om je verhaal na 1 dag schrijven niet direct op je site te plaatsen. Laat het bezinken, denk erover na en kijk er nog eens met een frisse blik naar.

Extra: Platform 9 Strippenkaart

Je ontvangt gratis een Platform 9 Strippenkaart met 4 strippen. Je kan deze inzetten voor een persoonlijk advies (2 strippen) en het professioneel aanscherpen van je tekst (2 strippen) binnen 1 maand na deelname aan de workshop.

Een verhaal met impact!

Wanneer

3 september 2021

Duur en tijden

Dag
9.30 – 16.30 uur

Waar

De geschilde aardappel; een prachtige locatie aan de rand van Zwartsluis en het nationaal park de Weerribben

Door

Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-6

Inclusief

Onbeperkt koffie / thee, water, huisgemaakte lekkernijen en vers fruit
(H)eerlijke lunch

Handig om te weten

Platform 9 Strippenkaart met 4 strippen voor een persoonlijk advies over en het professioneel redigeren van je bedrijfsverhaal

Extra's

3 maanden gratis toegang tot Hét Podium waar je al je vragen kunt stellen en met andere cursisten kunt sparren.

Direct inschrijven

Eerst meer weten of een vraag?

Stuur dan een mail naar info@platform9.nl 

Anderen bekeken ook

Vorige
Volgende
Shopping Basket