Storytelling

Inspireer, verbind en bouw sterke relaties met jouw échte verhaal

Inspireer, verbind en bouw sterke relaties met jouw échte verhaal

Storytelling, wat is het en wat kan je ermee? Hoe belangrijk zijn verhalen voor je werk, je bedrijf of je project? En hoe belangrijk zijn echte verhalen in je persoonlijke leven? Het antwoord daarop is: héél belangrijk! Wat je met de beste PowerPoint Presentatie, flitsende grafieken en indrukwekkende cijfers niet bereikt, bereik je wel met storytelling. Wanneer we een goed verhaal horen, lezen of zien gaan onze hersenen ‘aan’. Alsof we erbij zijn, alsof we het zelf meemaken. Je raakt, inspireert en overtuigt mensen met jouw échte verhaal en dat is de kracht van storytelling. 

12 bouwstenen voor een verhaal met impact

Wist je dat mythes, legendes en sprookjes allemaal opgebouwd zijn in dezelfde structuur? Van de gebroeders Grimm tot Star Wars. Van Steven Spielberg tot Walt Disney. Van Shakespeare tot de populairste Netflixs-series. Ze bevatten allemaal dezelfde 12 bouwstenen. Samen vormen ze een goed verhaal met impact. 

Presentatie: maak kennis met storytelling

In een boeiende presentatie van 1 uur ontdek je de belangrijkste bouwstenen in filmfragmenten. Die bouwstenen zijn onmisbaar om impact te maken met jouw verhaal en jouw ambities.

Workshop: jouw echte verhaal

In de workshop maak je kennis met de 12 bouwstenen. Je herkent ze in fragmenten uit bekende en minder bekende films, series en interviews en ontdekt stap voor stap de 12 bouwstenen van jouw echte verhaal. Je leert hoe je de bouwstenen gebruikt als basis van jouw verhaal. 

Jij bent de storyteller

  • De volgende keer dat iemand je vraagt naar jouw bedrijf, ambities, dromen of ideeën, dan weet je dat je het niet moet hebben over data en resultaten. Jij hebt je verhaal paraat en als een ware storyteller bouw jij sterke relaties en weet jij iedereen die het hoort te raken, inspireren en verbinden. Gebruik jouw verhaal als basis voor je pitch, de ‘over ons’ pagina op de website van je bedrijf of in je volgende netwerkgesprek en je maakt een onvergetelijke indruk. 

Jouw verhaal met impact!

Waar

De geschilde aardappel; een prachtige locatie aan de rand van Zwartsluis en het nationaal park de Weerribben

Duur

Dagdeel

Door

Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-12

Investering

Workshop € 249,00 p.p.

Inclusief

Onbeperkt koffie / thee, water, huisgemaakte lekkernijen en vers fruit

Meer workshops en presentaties

Vorige
Volgende
Shopping Basket

Even over

Storytelling

Logo Platform 9