Storytelling

Inspireer, verbind en bouw sterke relaties met jouw échte verhaal

Prijs excl. BTW

€ 399,00

of

12

strippen

Storytelling, wat is het en wat kan je ermee? Hoe belangrijk zijn verhalen voor je werk, je bedrijf of je project? Het antwoord daarop is: héél belangrijk! Wat je met de beste PowerPoint Presentatie, flitsende grafieken en indrukwekkende cijfers niet bereikt, bereik je wel met storytelling. Wanneer we een goed verhaal horen, lezen of zien gaan onze hersenen ‘aan’. Alsof we erbij zijn, alsof we het zelf meemaken. Dat is de kracht van storytelling.

Het echte verhaal achter jouw bedrijf, product of project, dát is waarmee je mensen raakt, inspireert en overtuigt. In deze workshop krijg je het fundament en 12 bouwstenen aangereikt die onmisbaar om impact te maken met jouw verhaal en jouw ambities.

Storytelling toepassen

Heb jij jouw verhaal helder omschreven en scherp op je netvlies, dan kan je ermee aan de slag. Je gebruikt jouw verhaal als basis voor je website. En als iemand op de volgende netwerkbijeenkomst iets vraagt over jouw ambities, dan weet je dat je het niet moet hebben over data en resultaten. Jij hebt je verhaal en als een ware storyteller weet jij iedereen die het hoort te boeien en te binden, Dat is de kracht van storytelling.

Inhoud van de training Storytelling

Ochtendprogramma

Aan de hand van filmfragmenten en inspirerende voorbeelden maak je kennis met het fundament en de bouwstenen waaruit elk goed verhaal is opgebouwd. Je vertaalt dit naar jouw bedrijfsverhaal.

Middagprogramma

Met het fundament en de bouwstenen voor jouw verhaal ga je aan de slag op een manier die meer impact heeft dan een ‘verkooppraatje’.

Resultaat

  • Je hebt de bouwstenen van jouw verhaal gevonden, geschreven en kan dit uitdragen.

  • Wist je dat de ‘over ons’ pagina een van de best bekeken pagina’s is van de meeste websites? Na deze workshop heb je een tekst voor de ‘over ons’ pagina waarmee je je doelgroep boeit, raakt en verbindt.
Jouw verhaal met impact!

Meer weten?

Wanneer

Open inschrijving, datum in overleg

Duur en tijden

Dag
9.30 – 16.30 uur

Waar

De geschilde aardappel; een prachtige locatie aan de rand van Zwartsluis en het nationaal park de Weerribben

Door

Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-6

Inclusief

Onbeperkt koffie / thee, water, huisgemaakte lekkernijen en vers fruit
(H)eerlijke lunch

Handig om te weten

Extra's

Anderen bekeken ook

Vorige
Volgende
Shopping Basket

Mijn vraag over

Storytelling

Logo Platform 9