Op reis

Op reis

Het was oktober 2021, ik was samen met Trea op workation in Spanje, het Corona regime was even versoepeld en we hadden een mooie groep deelnemers. We deden een drankje bij de ondergaande zon bij Arriadh Hotel in Andalusië. Mijn zoon Rick belde; hij zei ” Mam, zit je stevig? Ik heb een enkele reis Curaçao geboekt en vertrek volgende week al”  Jee… er vlogen allerlei emoties door me heen. Van ” Gaaf, grijp je kans”  tot ” Help hoe moet dat zo zonder jou te kunnen knuffelen” . Hij ging op “de dolle pof”  maar inmiddels heeft hij een vaste baan bij Remax als makelaar/adviseur. 

 

De afgelopen 10 dagen ben ik bij hem op zijn Curaçao geweest. 10 dagen met zon, prachtige stranden, zand tussen je tenen en met een lekker drankje onder de palmbomen proosten op het mooie leven. De geuren snuiven van het tropische eiland. Eindelijk zien waar hij nu eigenlijk woont en waar hij werkt.  En heb ik tal van vrienden ontmoet die hij inmiddels hier heeft gemaakt en heb ik mooie gesprekken gevoerd met hen.  Van niets, alleen een koffer met kleding naar een eiland 8000km ver weg, naar nu. Hoe vreselijk trots ben ik op hem! Hij durfde de eerste stap te nemen, daarna de tweede en vindt zijn pad op dit mooie eiland. Hoe mooi dat ik dit nu als trotse moeder met eigen ogen kan zien. Hij zet zijn talent in, hij richt zijn omgeving in wat daar het beste bij past. Hij gelooft in zijn doelen en straalt ! 

Als dat niet inspirerend is ! Ons Geluksboek Het begint in de zandbak wordt door hem volop gepromoot en er zijn nu 7 van onze boeken op het eiland om onze missie te ondersteunen; Geluk als een olievlek te verspreiden.

 

Alles begint met de eerste stap, wie weet wat er nog volgt.

 

Gun jij jezelf ook dit geluk vanuit je DNA? Ga mee op workation naar Spanje!

Meer blogs

Zandbulten vullen
Blogs

Jan de zandtovenaar

Als je boek Het begint in de zandbak heet, hoe leuk is het dan dat je een rondleiding mag krijgen op een zandwinlocatie! Jan van Lenthe, onze buurman weet echt alles van deze indrukwekkende installatie en mag ons op deze dag rondleiden op “zijn” bedrijf Terrazande.

Lees meer
Blogs

Ons boek werkt voor ons

Wauw, de tweede druk van ons boek komt eraan! Slechts een half jaar na de boeklancering. Het begint in de zandbak geeft een enorme boost aan Platform 9. Ons boek werkt voor ons!

Lees meer
Shopping Basket

Contact

Ik heb een vraag:
Ik meld mij aan voor:
Logo Platform 9

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9