Op reis

Op reis

Het was oktober 2021, ik was samen met Trea op workation in Spanje, het Corona regime was even versoepeld en we hadden een mooie groep deelnemers. We deden een drankje bij de ondergaande zon bij Arriadh Hotel in Andalusië. Mijn zoon Rick belde; hij zei ” Mam, zit je stevig? Ik heb een enkele reis Curaçao geboekt en vertrek volgende week al”  Jee… er vlogen allerlei emoties door me heen. Van ” Gaaf, grijp je kans”  tot ” Help hoe moet dat zo zonder jou te kunnen knuffelen” . Hij ging op “de dolle pof”  maar inmiddels heeft hij een vaste baan bij Remax als makelaar/adviseur. 

 

De afgelopen 10 dagen ben ik bij hem op zijn Curaçao geweest. 10 dagen met zon, prachtige stranden, zand tussen je tenen en met een lekker drankje onder de palmbomen proosten op het mooie leven. De geuren snuiven van het tropische eiland. Eindelijk zien waar hij nu eigenlijk woont en waar hij werkt.  En heb ik tal van vrienden ontmoet die hij inmiddels hier heeft gemaakt en heb ik mooie gesprekken gevoerd met hen.  Van niets, alleen een koffer met kleding naar een eiland 8000km ver weg, naar nu. Hoe vreselijk trots ben ik op hem! Hij durfde de eerste stap te nemen, daarna de tweede en vindt zijn pad op dit mooie eiland. Hoe mooi dat ik dit nu als trotse moeder met eigen ogen kan zien. Hij zet zijn talent in, hij richt zijn omgeving in wat daar het beste bij past. Hij gelooft in zijn doelen en straalt ! 

Als dat niet inspirerend is ! Ons Geluksboek Het begint in de zandbak wordt door hem volop gepromoot en er zijn nu 7 van onze boeken op het eiland om onze missie te ondersteunen; Geluk als een olievlek te verspreiden.

 

Alles begint met de eerste stap, wie weet wat er nog volgt.

 

Gun jij jezelf ook dit geluk vanuit je DNA? Ga mee op workation naar Spanje!

Meer blogs

Joost Klein Europapa Eurovisie Songfestival
Blogs

Europapa

Met zijn onvergetelijke, creatieve talent houdt Joost Klein Europa al wekenlang in zijn greep. Hoe gaaf is het dat we elk thema uit onze BESTING-methode herkennen in ons Songfestival-lied Europapa en de artiesten achter dit nummer. Dat Joost zaterdag het Eurovisie Songfestival in Malmö gaat winnen, daar twijfelen we niet aan. 

Lees meer
Het geluksboek - Het begint in de zandbak
Blogs

7 tips voor de formatie

De formatie schiet niet echt op. Wij hebben 7 tips voor het formatieproces op een rijtje gezet. Dat doen wij met de 7 thema’s van de BESTING-methode. Tips waar iedereen die een nieuwe route uit wil stippelen, wat aan heeft.

Lees meer
The Passion 2024
Blogs

Pasen, power en The Passion

Pasen? Dat is gooien met eieren, paasvuren aansteken, luisteren naar de Matthäus Passion en natuurlijk … The Passion. Donderdag keek Nederland massaal The Passion 2024. Het talent en de passie spatten van mijn breedbeeld-tv!

Lees meer
Shopping Basket

Contact

Ik wil graag
Logo Platform 9

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9