Zakelijk tekenen en slim doodlen

Tekeningen workshop Zakelijk tekenen en slim doodlen

Ben jij ook zo iemand die tijdens een training, vergadering of telefoongesprek zit te tekenen, te schrijven en te krabbelen? Bij Platform 9 zorgden we er altijd al voor dat er bij trainingen tekenmateriaal beschikbaar is voor de deelnemers. Na de workshop Zakelijk tekenen – Picture your power weet ik dat niet alleen handig is, maar ook nog eens heel slim. Het helpt je bij het structureren en onthouden van informatie en wakkert je creativiteit aan. 

Ontdekkingstocht

In mijn vorige blog schreef ik dat ik nooit te oud ben om te leren. Ik heb ruimte in mijn hoofd en in mijn agenda gemaakt om nieuwe dingen te leren. In mijn ontdekkingstocht naar wat bij me past gebruik ik natuurlijk de BESTING-methode, ben ik veel gaan lezen én heb ik me aangemeld voor diverse workshops. 

Tekenen om je gedachten te ordenen

De workshop Zakelijk tekenen – Picture your power leek me een mooi begin. Stefanie van de Schetsfabriek leerde me dat je je linker- en rechterhersenhelft met elkaar verbindt als je tekent terwijl je luistert naar (complexe) informatie. Het helpt je bij het structureren en onthouden van informatie en het wakkert je creativiteit aan. Ben je degene die aan het woord is, dan kan een tekening je boodschap versterken, je verhaal onderstrepen en informatie verhelderen. Na de theorie mochten we ons heerlijk uitleven met stiften, pennen en papier. Ik ontdekte dat iedereen kan tekenen en hoe leuk en ontspannen het is. Stuiterend van creativiteit schafte ik nog dezelfde dag een doos nieuwe stiften en een extra tekenblok aan. Ik doodelde er altijd al vrolijk op los en nu doe ik dat met nieuwe vaardigheden, meer kennis, nog meer plezier én nieuwe stiften.

Doodlen in Spanje

Ga je met Platform 9 op workation naar Spanje? Dan zou het zomaar kunnen dat ik met mijn nieuwverworven vaardigheden een presentatie kracht bij zet met een tekening. Ook zorgen we ervoor dat er schrijf- en tekenmateriaal in alle kleuren en vormen binnen handbereik is zodat je de informatie in je op kan nemen op de manier die bij jou past. En we gaan erop uit! In Spanje staat er elke dag een excursie op het programma. Bijvoorbeeld naar La Cueva de la Pileta, een grot met prehistorische tekeningen op de wanden, want doodlen is van alle tijden. 

Zakelijk tekenen

Wil je meer weten over (zakelijk) tekenen of ben je op zoek naar een zakelijk tekenaar voor een praatplaat of een visueel verslag van jouw bijeenkomst? Neem eens contact op met Stefanie Jansen van de Schetsfabriek of volg bij haar een workshop.

Leestips:

▪️ Visueel werken – Willemien Brand

▪️ Het betekenboek – Selma Koopman

▪️Maak je punt – Kim Raves

▪️ Dare to doodle – Karin Luttenberg

Meer blogs

Het geluksboek - Het begint in de zandbak
Blogs

BESTING-tips voor de formatie

‘BESTING, die methode van jullie, waar gáát dat eigenlijk over?’ Die vraag werd onlangs aan ons gesteld. Wij geloven erin, wij werken ermee en wij

Lees meer
The Passion 2024
Blogs

Pasen, power en The Passion

Pasen? Dat is gooien met eieren, paasvuren aansteken, luisteren naar de Matthäus Passion en natuurlijk … The Passion. Donderdag keek Nederland massaal The Passion 2024. Het talent en de passie spatten van mijn breedbeeld-tv!

Lees meer
Boekenweek in bibliotheek Deventer
Blogs

7 tips voor de leukste Boekenweek

De jaarlijkse Boekenweek! Een mooie week om … tja, wat doe je eigenlijk in de Boekenweek? Wij hebben 7 tips voor de leukste Boekenweek. En natuurlijk gelden die ook voor de rest van het jaar.

Lees meer
Shopping Basket

Informatiemap Spanje

Wat leuk dat je geinteresseerd bent in de informatiemap voor de workation in Spanje. Na het invullen van je naam en emailadres ontvang je de downloadlink in je mail.
Logo Platform 9

Contact

Ik wil graag
Logo Platform 9