Zakelijk tekenen en slim doodlen

Tekeningen workshop Zakelijk tekenen en slim doodlen

Ben jij ook zo iemand die tijdens een training, vergadering of telefoongesprek zit te tekenen, te schrijven en te krabbelen? Bij Platform 9 zorgden we er altijd al voor dat er bij trainingen tekenmateriaal beschikbaar is voor de deelnemers. Na de workshop Zakelijk tekenen – Picture your power weet ik dat niet alleen handig is, maar ook nog eens heel slim. Het helpt je bij het structureren en onthouden van informatie en wakkert je creativiteit aan. 

Ontdekkingstocht

In mijn vorige blog schreef ik dat ik nooit te oud ben om te leren. Ik heb ruimte in mijn hoofd en in mijn agenda gemaakt om nieuwe dingen te leren. In mijn ontdekkingstocht naar wat bij me past gebruik ik natuurlijk de BESTING-methode, ben ik veel gaan lezen én heb ik me aangemeld voor diverse workshops. 

Tekenen om je gedachten te ordenen

De workshop Zakelijk tekenen – Picture your power leek me een mooi begin. Stefanie van de Schetsfabriek leerde me dat je je linker- en rechterhersenhelft met elkaar verbindt als je tekent terwijl je luistert naar (complexe) informatie. Het helpt je bij het structureren en onthouden van informatie en het wakkert je creativiteit aan. Ben je degene die aan het woord is, dan kan een tekening je boodschap versterken, je verhaal onderstrepen en informatie verhelderen. Na de theorie mochten we ons heerlijk uitleven met stiften, pennen en papier. Ik ontdekte dat iedereen kan tekenen en hoe leuk en ontspannen het is. Stuiterend van creativiteit schafte ik nog dezelfde dag een doos nieuwe stiften en een extra tekenblok aan. Ik doodelde er altijd al vrolijk op los en nu doe ik dat met nieuwe vaardigheden, meer kennis, nog meer plezier én nieuwe stiften.

Doodlen in Spanje

Ga je met Platform 9 op workation naar Spanje? Dan zou het zomaar kunnen dat ik met mijn nieuwverworven vaardigheden een presentatie kracht bij zet met een tekening. Ook zorgen we ervoor dat er schrijf- en tekenmateriaal in alle kleuren en vormen binnen handbereik is zodat je de informatie in je op kan nemen op de manier die bij jou past. En we gaan erop uit! In Spanje staat er elke dag een excursie op het programma. Bijvoorbeeld naar La Cueva de la Pileta, een grot met prehistorische tekeningen op de wanden, want doodlen is van alle tijden. 

Zakelijk tekenen

Wil je meer weten over (zakelijk) tekenen of ben je op zoek naar een zakelijk tekenaar voor een praatplaat of een visueel verslag van jouw bijeenkomst? Neem eens contact op met Stefanie Jansen van de Schetsfabriek of volg bij haar een workshop.

Leestips:

▪️ Visueel werken – Willemien Brand

▪️ Het betekenboek – Selma Koopman

▪️Maak je punt – Kim Raves

▪️ Dare to doodle – Karin Luttenberg

Meer blogs

Op reis - Caminito del Rey - Spanje
Blogs

Op reis met filosofen

‘Een goede reiziger heeft geen vastomlijnde plannen en de aankomst is niet zijn doel’, las ik. Door de wijze woorden van de Chinese filosoof Lao Zi realiseerde ik me dat ik kan blijven reizen en onderweg brokjes kennis bij elkaar sprokkelen.

Lees meer
Blogs

De hel van 2005

Na nog geen 5 minuten roeien waren we doorweekt van de ijskoude golven die over de boorden klotsten, maar we gingen ervoor, we hingen aan de riemen alsof ons leven ervan afhing en de stuurvrouw sleepte ons door elke zwaarbevochten meter heen. Op gezette tijden gluurde ik even over mijn schouder en zag in de verte de Brandaris. Daar moesten we heen, daar was de haven, daar was het warm.

Lees meer
Shopping Basket

Even over

Zakelijk tekenen en slim doodlen

Ik heb een vraag:
Ik meld mij aan voor:
Logo Platform 9