Nieuws en inspiratie

Gooi je rugzak leeg en stof je ambities af

Caminito del Rey met rugzak

Ik ga op vakantie en ik neem mee…. mijn rugzak vol ambities, hoogtepunten en dieptepunten, carrièremoves en loopbaankansen, hilarische anekdotes en heerlijke flowmomenten. Op zondag 10 oktober vertrekken wij met een groep ambitieuze mensen naar Arriadh Hotel in Andalusië, Spanje, waar de lucht zindert van inspiratie, lessen en grenzeloze ambitie.

Vul je rugzak met frisse ideeën en nieuwe loopbaankansen

Naarmate je rugzak voller wordt, groeit je levenswijsheid en ervaring. Zelfs van de kleinste kruimel in je rugzak heb je iets geleerd en ben je een wijzer mens geworden. Als het om je werk gaat, staat jouw rugzak dan bol van kansen en uitdagingen of is het allemaal saai en voorspelbaar geworden? Zit jouw rugzak bomvol bijzaken en energievreters, waardoor je dat wat ooit echt belangrijk voor je was, kwijt bent geraakt? In Spanje ga je jouw rugzak leeggooien, je gaat vergeten ambities afstoffen en herontdekken of misschien vind je wel nieuwe, frisse ideeën en loopbaankansen om je rugzak mee te vullen.

Haal het beste uit jezelf met Besting

Je gaat aan de slag met de Besting®-methode; onze eigen unieke methode waarmee jij je eigen loopbaanmogelijkheden vergroot. Bij Besting® hoort een inspirerend programma met bijzondere activiteiten én we zorgen voor rust en ruimte om gewoon te genieten. Want juist als je ontspant krijg je inzichten waar je in de waan van de dag aan voorbij holt.

Pak je rugzak in voor een workation op Vlieland

In het voorjaar van 2022 gaan we weer naar Spanje. Kan je niet zo lang wachten? Geen probleem, meld je aan en ga mee naar Vlieland in november. Wij hebben je kamer in Hotelletje de Veerman al geboekt. Pak jij je rugzak alvast in?

Volg ons op onze socials tijdens onze workation in Spanje van 10 – 17 oktober 2021

Gooi je rugzak leeg met Platform 9

loslaten met yoga op vlieland in de herfst

Workation op Vlieland

Ga mee naar Vlieland waar de zeewind gevuld is met rust, ruimte, inspiratie en nieuwe inzichten. 

Workation Spanje Pool

Workation in Spanje

Geniet van een luxe workation met een boeiend programma onder de Spaanse zon. (Her)ontdek je ambities met het lef om ze waar te maken.

 

Heb je een persoonlijk loopbaanbudget? 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Nieuws en inspiratie

Tekeningen workshop Zakelijk tekenen en slim doodlen
Blogs

Zakelijk tekenen en slim doodlen

Ben jij ook zo iemand die tijdens een training, vergadering of telefoongesprek zit te tekenen, te schrijven en te krabbelen? Na de workshop Zakelijk tekenen – Picture your power weet ik dat niet alleen handig is, maar ook nog eens heel slim. Het helpt je bij het structureren en onthouden van informatie en wakkert je creativiteit aan. 

Lees meer
Trea Workation Spanje
Blogs

Nooit te oud om te leren

Met mijn checklist in de hand en mijn DNA als kompas ben ik dit jaar begonnen aan een zoektocht naar een opleiding of training om me als trainer, schrijver en communicatieadviseur verder te ontwikkelen.

Lees meer
Shopping Basket

Contact

Logo Platform 9