Blogs

Blogs

Natuurlijk talent en wijn maken

Op een van onze workations kreeg ik een stek van een wijnrank. Geïnspireerd door de Zuid-Spaanse omgeving, de verhalen van de oude wijnboer en de heerlijke wijn wilde ik thuis mijn eigen wijn maken.
Wat wijn maken met talent te maken heeft?

Lees meer
Solidariteit en women power op de hangbrug van de Caminito del Rey
Blogs

Solidariteit en Internationale Vrouwendag – geen woorden maar daden

Het thema van Internationale Vrouwendag is dit jaar ‘V/M solidariteit’ omdat ook mannen een rol hebben in het bevorderen van emancipatie. Gelukkig hebben we Wobke Hoekstra aan onze kant en zijn er stoere vrouwen die voor ons het pad gebaand hebben. 2 voorbeelden over solidariteit en Internationale Vrouwendag.

Lees meer
Caminito del Rey vrouwenpower en solidariteit
Blogs

Maak ook een punt op Internationale Vrouwendag

In 2022 hebben we nog steeds niet bereikt waar de textielarbeidsters in New York meer dan een eeuw geleden voor staakten. Vrouwen verdienen in Nederland gemiddeld nog steeds 5% minder voor hetzelfde werk dan hun mannelijke collega’s. #MeToo en de Voice staan nog vers in ons geheugen.

Lees meer
Het bloemetje van ICQ
Blogs

Internet? Niks voor mij …

Het is vandaag de Dag van het Internet! Herinner jij je je eerste kennismaking nog met het WereldWijdeWeb? Ik weet nog dat ik dacht: “Dat wordt nooit wat met dat internet…”

Lees meer
Fascinerend DNA - kraak de code
Blogs

Kraak de code

Ik heb een fascinatie voor speurwerk. Politie-thrillers, opsporingsmethoden, ik vind het heerlijk en kan me helemaal verliezen in een goede crimi. En dat zit niet

Lees meer
werken in Spanje 1

Pay it forward

We schrijven niet alleen boeken maar ook met regelmaat een blog. We delen onze kijk op de BESTING-thema’s of wat ons in de alledaagse dingen opvalt. Het is onze missie om geluk als een olievlek te verspreiden. Daarom mag je onze blogs en de ideeën van onze website delen, verspreiden en doorvertellen. Vermeld ons als bron of tag ons in je online berichten. Pay it forward!