Nieuws en inspiratie

Als mijn hart er sneller van gaat kloppen, klopt het

Trea ten Kate woordvoerder GGD

Januari 2015 – van baan in loondienst naar ondernemer

Ik sprong in het diepe: ik werd ondernemer. Toen ik een jaar later een aanbod kreeg voor een fantastische baan was het mijn man die zei: “Doe het niet, werken voor ‘de baas’ is niks voor jou.” Ik realiseerde me dat hij gelijk had: ik zou nóóit meer terug kunnen naar een baan in loondienst.

April 2019 – van zzp’er naar BV

Samen met Helga de Boer startte ik in de zomer van 2019 met Platform 9 BV. We organiseren workations voor mensen met dromen en ambities in binnen- en buitenland. We doen dat samen met Mariska Boer en Christina Weenk-Veloo. Het is fantastisch om in een team te werken met dezelfde ambities, ideeën en vooral hetzelfde grenzeloze enthousiasme. Daar krijg ik energie en positieve hartkloppingen van!

Februari 2021 – van ondernemer naar uitzendkracht

Via mijn netwerk werd ik gevraagd of ik wilde solliciteren op een baan via het uitzendbureau bij de GGD Noord- en Oost-Gelderland. Solliciteren? Ik? Ik deed het en solliciteerde naar de functie van woordvoerder. Een klus die meer van me zou vragen dan alle andere klussen hiervoor en die me de mogelijkheid bood om al mijn kennis en ervaring in te zetten in dat wat al sinds begin 2020 de wereld domineert: de corona-pandemie. Dit was geen klus als communicatieadviseur, waar mogelijk ook wel eens een gevalletje crisiscommunicatie voorbij kon komen. Dit was werken in het hart van de crisis. Ik nam een drastisch besluit: ik droeg klussen over en deelde mijn klanten en netwerkcontacten mee dat ik tijdelijk niet beschikbaar was. Ik ging een crisis bestrijden!

September 2021 – van woordvoerder naar verhalenverteller

De afgelopen maanden waren een rollercoaster van snel schakelen, emoties, intensief samenwerken en continu ‘aan’ staan als woordvoerder in het corona-crisisteam. Nu er langzaamaan meer rustige momenten ontstaan, vertel ik verhalen. Ik interview medewerkers en mag me storten op het verhaal van de GGD Noord- en Oost-Gelderland.

Het klopt

Ik doe waardevol werk, waar oog en waardering is voor mijn talenten en waarbij ik al mijn vaardigheden, kennis en ervaring in kan zetten. En ik realiseer me: het gaat om de inhoud, niet om de vorm. Uitzendkracht of ondernemer, woordvoerder of verhalenverteller, als mijn hart er sneller van gaat kloppen, klopt het.

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Laat je hart sneller kloppen met Platform 9

Workation op Vlieland

Ga mee naar Vlieland waar de zeewind gevuld is met rust, ruimte, inspiratie en nieuwe inzichten. 

Workation Spanje Pool

Workation in Spanje

Geniet van een luxe workation met een boeiend programma onder de Spaanse zon. (Her)ontdek je ambities met het lef om ze waar te maken.

 

Meer nieuws en inspiratie

Het bloemetje van ICQ
Inspiratie

Internet? Niks voor mij …

Het is vandaag de Dag van het Internet! Herinner jij je je eerste kennismaking nog met het WereldWijdeWeb? Ik weet nog dat ik dacht: “Dat wordt nooit wat met dat internet…”

Lees meer
Fascinerend DNA - kraak de code
Inspiratie

Kraak de code

Ik heb een fascinatie voor speurwerk. Politie-thrillers, opsporingsmethoden, ik vind het heerlijk en kan me helemaal verliezen in een goede

Lees meer
Shopping Basket