Maak kennis

met..

Helga de Boer

hb-one

Ik ben ondernemend, ik houd ervan iets te scheppen en te ontdekken. Ik word warm van dingen maken en ik doe dat het liefst samen met anderen die mij inspireren en stimuleren. Ik ben op mijn best als ik mij ergens helemaal in kan verliezen en ik alles begrijp zodat ik niets liever wil dan dat te vertellen en uit te bouwen.

Op dit moment doe ik dat als trainer / coach voor Platform 9 en als informatieadviseur / projectleider ICT bij het Waterschap Drents Overijsselse Delta. Ook zet ik mij graag in voor het collectieve en ben ik lid van de ledenraad van Univé Stad en Land.

Trainer en coach

Met ontzettend veel plezier werk ik samen met Trea ten Kate. Samen hebben we Platform 9 opgezet, hét platform voor iedereen met grenzeloze ambities. Als trainer en coach ben ik er van overtuigd dat een ieder succesvol kan zijn. Het is helaas ook zo dat je van de weg naar succes af bent geraakt. Om jouw succes waar te maken, maak ik samen met jou je persoonlijke stappenplan en succes-recept.

hb-one

Via mijn bedrijf hb-one ondersteun ik bedrijven bij online vraagstukken van strategie tot het ontwikkelen van een website of web-shop. Met de aanvulling die de Platform 9 partners hierin bieden is online succes bereikbaar, ook voor jouw bedrijf.

Informatieadviseur

Informatieadviseur bij Waterschap Drents Overijsselse Delta waar zowel mijn IT- als mijn communicatie-achtergrond tot recht komt.

Nieuws

Helga mediteert op een duin op Vlieland tijdens workation
Nieuws

De kracht van het wad

Wij waren weer op Vlieland, zoals ieder jaar, een paar dagen werken, genieten, relaxen, ideeën bedenken. Het is juni 2021 en nog steeds zijn we

Lees meer
Shopping Basket

Ik wil graag contact

Logo Platform 9