Zij zijn al online!

Je eigen website ontwerpen, bouwen en schrijven moeilijk? Niet met Platform 9! Wij zijn trots op de deelnemers die samen met ons hun eigen website bouwden met enthousiasme, creativiteit en professionaliteit. Wij stellen ze graag aan je voor.

Johan Gietman - Lean Governance

Ik sta voor eerlijkheid, gelijkheid en vertrouwen! Dit zijn voor mij belangrijke waarden. Ik geloof daarbij dat leren en ontwikkelen een continue reis is in je leven. Om je te ontwikkelen als mens en als organisatie is het belangrijk om bewust keuzes te maken en echt te weten waarom je dingen doet. Hier help ik je bij en vergroot zo de basis voor je succes. Hier beter in worden, dat gun ik iedereen. 

Johan

Noeska Haitjema - Rambakkie

Met de warme opzwepende klanken van onze Afrikaanse trommels waan je je op de Savanne waar je de zon op je huid voelt branden en je voeten vanzelf gaan bewegen. Wil je mee naar Japan? Op onze zelfgemaakte Okedo’s hoor je de diepe bas en komt het oergevoel bij je naar boven. Onze harten gaan sneller kloppen als we jullie lekker zien swingen en je je in Latijns Amerika waant, stilzitten lukt namelijk niet als we een Samba inzetten. 

Noeska

Suzan Kappert - Met Betekenis

Ik krijg veel energie van reizen. Andere gewoonten, culturen en mensen geven mij een verfrissende kijk op mijn eigen leven en mijn eigen routines. Die energie krijg ik als communicatieadviseur ook van de verscheidenheid aan organisaties waar ik voor werk. Elke keer krijg ik een kijkje in de keuken van de echte organisatie die schuilt achter de gevel van het gebouw.

Suzan

Jojanneke Krabbe - De geschilde aardappel

We zijn lekker eigenwijs en vinden het heerlijk om onszelf te zijn. We zijn anders dan anderen en vinden het leuk dat alle anderen ook weer zo anders zijn. Jacco kan erg lekker koken en Jojanneke is een kei in het creëren van gezelligheid. Twee herbergiers, die graag een diepgaand gesprek bij een haardvuur aangaan.

Jojanneke

Mary Volkers - Volkers Interim

Met mijn lerende en open houding kan ik vraagstukken snel doorzien en teams meenemen in veranderingen. Het bespreken van moeilijke zaken ga ik daarbij niet uit de weg. Ik voer het open en eerlijke gesprek over de aanleiding van verandering en conflict, bied veiligheid en geef vertrouwen. Hiermee leg ik de basis om samen de verandering door te voeren of te zoeken naar een oplossing van het conflict.

Mary

AOok je eigen website bouwen?

"Ik heb zelfstandig een website gemaakt, veel geleerd, Helga en Trea zijn een gouden duo! Zij zorgden voor een fijne en ontspannen sfeer en een mooie opbouw in de dagen."