Voorjaar 2023

Workation op Vlieland

Impact maken met jouw echte verhaal.

Workation Helga en Trea Vlieland

Je werkt hard en staat altijd ‘aan’ voor je werk, klanten en/of gezin. Stap even uit de ratrace en gun jezelf een workation op Vlieland, waar de zeewind gevuld is met rust, ruimte, verhalen en nieuwe inzichten. Met het eiland als inspiratiebron werk je aan jouw echte verhaal; een verhaal dat boeit, verbindt en inspireert en waarmee je impact maakt op je omgeving. 

Tip: Neem je partner, vriend of vriendin mee! Bij verblijf op dezelfde kamer kost dit slechts € 250 extra; inclusief ontbijt, lunchpakket, het diner op zondag en excursies.

Programma

Zondag

De workation op Vlieland begint om 17.00 uur in hotelletje De Veerman met een drankje om ongedwongen kennis te maken. Daarna staat er een tafel voor ons klaar in een van de vele knusse restaurants van Vlieland.

Maandag

Wil je vroeg ontbijten en daarna nog even een lekkere wandeling maken over de dijk met uitzicht op het wad? Dat kan. Slaap je liever uit? Dan schuif je later aan bij het ontbijt. Je begint de dag op de manier die bij jou past. Na het ontbijt staat de workshop Storytelling op het programma. Aan de hand van filmfragmenten en interviews maak je kennis met de 12 bouwstenen van een goed verhaal. Je wordt uitgedaagd om die bouwstenen toe te passen op een periode uit je leven en wij helpen je daarbij. Aansluitend ontmoeten we een bijzondere Vlielander die ons zijn verhaal vertelt. Laat je inspireren!

Een goed verhaal begint met ‘er was eens’; de inleiding waarin je kennismaakt met de hoofdpersonen en waarin je al voelt dat er iets staat te gebeuren …. Zoals in de openingsscène van de film Chocolat (Brits-Amerikaanse film uit 2000, gebaseerd op de gelijknamige roman van Joanne Harris uit 1999, geregisseerd door Lasse Hallström). 

Dinsdag 

Wij hebben een yogasessie gereserveerd om de dag met focus te beginnen. Na het ontbijt gaan we aan de slag met de bouwstenen van jouw verhaal. Je krijgt inspirerende tips en een heldere instructie waarna je aan de slag gaat met jouw verhaal. Waar? Dat mag je zelf weten. Op een bankje op de dijk? In je eigen hotelkamer? Tijdens een flinke strandwandeling? Met vragen en opdrachten die je echt naar de kern brengen en met de zilte zeewind als inspiratiebron omschrijf jij jouw bouwstenen. Van ‘er was eens’ langs uitdagingen en successen, bondgenoten en vijanden tot ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’.  Heb je hulp nodig? Dan kan je op elk moment aanschuiven in de trainingsruimte in Hotelletje de Veerman om met ons te sparren over alles wat je tegenkomt. 

Woensdag

Je begint de dag weer op de manier die bij jou past. Na het ontbijt gaan de wandelschoenen aan voor een metaforenwandeling. Geïnspireerd leg je de laatste hand aan jouw verhaal; een verhaal dat boeit, verbindt en inspireert. We ontmoeten elkaar weer in Hotelletje de Veerman. Je krijgt hier het podium om jouw verhaal te vertellen voor de groep of om te delen wat je over jezelf hebt ontdekt. Daarna staat er een proeverij van Vlielandse specialiteiten voor ons klaar, zoals zeewierkaas, Old Salt Gin en ambachtelijk bier en bruisend water van Fortuna Vlieland.  

 

Rond 16.00 uur nemen we afscheid en kan je de laatste boot halen. Of je blijft nog een nachtje. Je hotelkamer is voor je gereserveerd tot donderdagochtend. Blijf gerust nog even genieten van het eilandgevoel. Of plak er in overleg met hotelletje De Veerman nog een paar dagen aan vast. 

Wat maakt deze training uniek?

Waar

Vlieland – Hotelletje de Veerman

Wanneer

Voorjaar 2023

Duur

3 trainingsdagen

Tijden

Aankomst: zondag. Training: maandag t/m woensdag. Vertrek: donderdag.

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-8

Extra's

Alle excursies zijn inbegrepen

Prijs

€ 1395,00

Inclusief

4 overnachtingen inclusief ontbijt en lunchpakket, 1x diner

Exclusief

Bootticket, reis- en annuleringsverzekering, drankjes.

Veel gestelde vragen

Een workation is voor het trainingsdeel een zakelijke investering en deze kosten zijn aftrekbaar. Aangezien er ook een deel ‘horeca’ in zit (de maaltijden en overnachtingen) is dus niet het gehele bedrag aftrekbaar. Overleg met je boekhouder of accountant hoe je dit kan verwerken in jouw administratie. Op de factuur worden de kosten uitgesplitst. Eventueel kunnen we twee afzonderlijke facturen opmaken.
Wij zijn een trainingsbureau en geen reisbureau. En bovendien heeft een ieder zijn of haar eigen voorkeuren. Je bent dan ook lekker vrij om er nog een paar dagen bij aan te plakken of om verder te trekken.
Dat mag je zelf weten! Voor de Spanje workation kan je een vliegticket boeken naar Malaga of naar Sevilla. Vanaf beide vliegvelden rijden er bussen naar Ronda. Deze rit duurt plm 2 uur. In Ronda halen we je dan van het busstation of zorgen dat er een taxi klaar staat. Reis je liever per auto of camper naar Spanje, dan kan dat natuurlijk ook. We nemen altijd contact met je op om te informeren hoe je reist. Voor Vlieland geldt dat je de boot kiest die bij jouw reisschema past. Vanaf de boot is het een klein stukje lopen naar Hotelletje de Veerman De Wieden is bereikbaar per bus en met de auto. Ben je met je eigen boot in Zwartsluis, dan is het vanuit de haven een kwartiertje lopen.

Jazeker! Je hebt de beschikking over een 2 persoonskamer en je kan voor een zeer aantrekkelijke prijs iemand meenemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze extra persoon kan ook  de excursies volgen, mits er nog tickets voorradig zijn.

Jazeker, normaal gesproken ontvang je een factuur bij boeking van 50% en zes weken voor aanvang ontvang je een factuur van de resterende 50%. Wil je dit opsplitsen in 4x 25% dan kan dat, neem dan even contact op.

Vraag dan jouw werkgever of naast het trainingsdeel ook de verblijfskosten worden vergoed. Wij kunnen afhankelijk daarvan de factuur opstellen.

Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen in de prijs.

Het staat je geheel vrij om niet aan een excursie mee te doen of een workshop over te slaan. Het is jouw workation! Je krijgt echter geen korting voor niet gevolgde excursies of workshops.

Shopping Basket

Even over

Workation op Vlieland

Logo Platform 9