Workation op Vlieland

Storytelling

vanuit jouw eigen DNA
€ 1395,-

Het echte verhaal

Workation 4 dagen

Stap op de boot en zet koers naar Vlieland waar de zeewind gevuld is met rust, ruimte en verhalen. Met het eiland als inspiratiebron schrijf je blogs, artikelen of social mediaposts die raken, boeien en verbinden. Je laat daarmee zien wie je écht bent en waarin jij je onderscheidt. 

Ga mee op reis

Wil jij jouw echte verhaal op Vlieland schrijven? Geef dan door in welke maand jij het liefst mee wil.
Mei - Juni
Sept - Okt
We nemen contact met je op voor de planning en details.

Je werkt hard en staat altijd ‘aan’ voor je werk, klanten en/of gezin. Het ontbreekt je aan tijd en inspiratie om jouw boodschap, je ideeën of je talenten uit te dragen. Gun jezelf een workation op Vlieland, waar de zeewind gevuld is met rust, ruimte en nieuwe inzichten. Je werkt met focus aan blogs, artikelen en social media posts waarmee je jezelf laat zien en impact maakt op je omgeving.

Tip: Neem je partner, vriend of vriendin mee! Bij verblijf op dezelfde kamer kost dit slechts € 250 extra; inclusief ontbijt, lunchpakket en het diner op de dag van aankomst.

Waar

Vlieland, Hotelletje de Veerman

Hotelletje de Veerman

Wanneer

Mei – Juni

Sept – Okt

Duur

3 trainingsdagen. Aankomst op zondag, op elk gewenst tijdstip. Start programma op maandag en einde programma op woensdag. 

Het programma

Hieronder zie je de highlights van het programma. Voor groepen / teams is de training op maat aan te passen

Trainers

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4 – 8

Extra's

Het geluksboek 2023 Het begint in de zandbak.

Prijs per persoon

€ 1395,- exclusief BTW

Inclusief

3 overnachtingen, inclusief ontbijt, lunchpakketje en 1 diners. Een verrassend trainingsprogramma met intensieve begeleiding van ervaren coaches.

Exclusief

Vervoer naar Vlieland, reis- en annuleringsverzekering, drankjes in het hotel en diners buiten het hotel. 

Programma

Dag 1

De workation op Vlieland begint om 17.00 uur in hotelletje De Veerman met een drankje om ongedwongen kennis te maken. Daarna zetten we de kennismaking voort aan de eettafel in een van de vele knusse restaurants van Vlieland.

Dag 2

Wil je vroeg ontbijten en daarna nog even een lekkere wandeling maken over de dijk met uitzicht op het wad? Dat kan. Slaap je liever uit? Dat mag ook. Je begint de dag op de manier die bij jou past. Na het ontbijt staat de workshop Storytelling op het programma. Aan de hand van filmfragmenten en interviews maak je kennis met de 12 bouwstenen van een goed verhaal. Het prikkelt je brein om de mooiste onderwerpen te bedenken voor blogs, artikelen en social media posts. 

Dag 3

Na het ontbijt staat de workshop Creatief Schrijven op het programma. Je leert hoe je jouw boodschap, talenten en ideeën omschrijft in woorden en zinnen die van A tot Z gelezen worden. In je eigen bubbel, zonder afleiding, met structuur, focus en flow, werk je jouw ideeën uit en schrijf je je eerste blogs, artikelen of social media posts. Waar? Dat mag je zelf weten. Op een bankje op de dijk? In je eigen hotelkamer met uitzicht op het wad? Jij mag het weten. Het prachtige eiland biedt alles wat je nodig hebt. De golven, de zeewind en de prachtige omgeving maken je hoofd leeg, wakkeren inspiratie en creativiteit aan en helpen je om een writersblock te voorkomen. Heb je hulp nodig, dan is er tijd en ruimte voor 1 op 1 begeleiding, professionele adviezen op maat en antwoord op schrijfvragen en taalkwesties.

Dag 4

Je begint de dag weer op de manier die bij jou past. Na het ontbijt gaan de wandelschoenen aan voor een metaforenwandeling. Daarna leg je de laatste hand aan jouw teksten. We ontmoeten elkaar weer in Hotelletje de Veerman. Je krijgt hier het podium om jouw teksten voor te lezen voor de groep of om te delen wat je over jezelf hebt ontdekt. Daarna staat er een feestelijke proeverij van Vlielandse specialiteiten voor ons klaar, zoals zeewierkaas, Old Salt Gin en ambachtelijk bier en bruisend water van Fortuna Vlieland.  Rond 16.00 uur nemen we afscheid zodat je de laatste veerboot naar Harlingen kan halen. 

BESTING

In deze workation besteden we aandacht aan de thema’s Story, Inspiration, Need en Glory. 

De 7 BESTING-thema's
7 BESTING thema's om je eigen talent te ontdekken en benutten

Wat maakt deze training uniek?

Veel gestelde vragen

Een workation is voor het trainingsdeel een zakelijke investering en deze kosten zijn aftrekbaar. Overleg met je boekhouder of accountant hoe je dit kan verwerken in jouw administratie. Wij factureren het trainingsdeel, dit is inclusief het trainingsarrangement, de excursies en de overnachtingen. Je rekent de extra genuttigde drankjes en bijgeboekte dagen rechtstreeks af.

Wij zijn een trainingsbureau en geen reisbureau. En bovendien heeft een ieder zijn of haar eigen voorkeuren. Je bent dan ook lekker vrij om er nog een paar dagen bij aan te plakken of om verder te trekken.
Dat mag je zelf weten! Voor de Spanje workation kan je een vliegticket boeken naar Malaga of naar Sevilla. Vanaf beide vliegvelden rijden er bussen naar Ronda. Deze rit duurt plm 2 uur. In Ronda halen we je dan van het busstation of zorgen dat er een taxi klaar staat. Reis je liever per auto of camper naar Spanje, dan kan dat natuurlijk ook. We nemen altijd contact met je op om te informeren hoe je reist. Voor Vlieland geldt dat je de boot kiest die bij jouw reisschema past. Vanaf de boot is het een klein stukje lopen naar Hotelletje de Veerman De Wieden is bereikbaar per bus en met de auto. Ben je met je eigen boot in Zwartsluis, dan is het vanuit de haven een kwartiertje lopen.

Jazeker! Je hebt de beschikking over een 2 persoonskamer en je kan voor een zeer aantrekkelijke prijs iemand meenemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze extra persoon kan ook  de excursies volgen, mits er nog tickets voorradig zijn.

Jazeker, normaal gesproken ontvang je een factuur bij boeking van 50% en zes weken voor aanvang ontvang je een factuur van de resterende 50%. Wil je dit opsplitsen in 4x 25% dan kan dat, neem dan even contact op.

Vraag dan jouw werkgever of naast het trainingsdeel ook de verblijfskosten worden vergoed. Wij kunnen afhankelijk daarvan de factuur opstellen.

Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen in de prijs.

Het staat je geheel vrij om niet aan een excursie mee te doen of een workshop over te slaan. Het is jouw workation! Je krijgt echter geen korting voor niet gevolgde excursies of workshops.

Shopping Basket

Even over

Workation op Vlieland

Ik heb een vraag:
Ik meld mij aan voor:
Logo Platform 9