Workation op Vlieland

Voor iedereen die met lef en overtuiging ambities waar wil maken

Drenkelingenhuisje

Als professional werk je hard en sta je altijd ‘aan’ voor je werk, klanten en/of je gezin. Stap even uit je dagelijkse dingen en gun jezelf een workation op Vlieland, waar de zeewind gevuld is met rust, ruimte, inspiratie en nieuwe inzichten. Hoe kan jij werken en leven vanuit je eigen succes-DNA, je passie en je diepste drijfveren? Je ontdekt het op Vlieland. 

Tip: Neem je partner, vriend of vriendin mee! Bij verblijf op dezelfde kamer kost dit slechts € 250 extra; inclusief ontbijt, lunchpakket, het diner op zondag en excursies.

Programma

Zondag

De workation op Vlieland begint om 17.00 uur in hotelletje De Veerman met een ongedwongen kennismaking met een drankje en Vlielandse Oranjekoek. Daarna staat er een tafel voor ons klaar in een van de vele restaurants van Vlieland om de kennismaking voort te zetten.

Maandag

Wil je vroeg ontbijten en daarna nog even een lekkere wandeling maken over de dijk met uitzicht op het wad? Dat kan. Slaap je liever uit? Dan schuif je later aan bij het ontbijt. Het is jouw workation, je begint de dag op de manier die bij jou past. 

Daarna begint jouw ontdekkingsreis op Vlieland. Je eigen succes-DNA vinden én verwoorden is uitdagend. Wij helpen je daarbij. We doen dat in een boeiende training met verrassende werkvormen, inspirerende voorbeelden, elementen van storytelling en de werking van ons brein. Aansluitend ontmoeten we een bijzondere Vlielander die ons vertelt over zijn succes-DNA, zijn passie en de uitdagingen die hij tegenkomt. Laat je inspireren!

Work + vacation + inspiration + relaxation is workation voor ondernemers

Dinsdag 

Wij hebben een yogasessie gereserveerd om de dag met focus te beginnen. Na het ontbijt ga je aan de slag. Waar? Dat mag je zelf weten. Op een bankje op de dijk? In je eigen hotelkamer? Tijdens een flinke strandwandeling? Met vragen en opdrachten die je echt naar de kern brengen en met de zilte zeewind als inspiratiebron ontdek jij wie je bent, waar jouw kracht zit, wat jouw ambities zijn en wat de ingrediënten zijn voor het recept voor jouw succes. 

Als jij weet wat jou succes en energie geeft, weet je ook hoe je dat in beeld kan brengen; bedachtzaam of uitbundig, binnen of buiten, met of zonder make-up. Fotograaf Linde maakt een professionele profielfoto van je in of bij het Loodshotel. We zorgen ervoor dat de eerste indruk die je maakt op je profielfoto, aansluit bij wie jij bent.

Een fotoshoot van een uur op een locatie op Vlieland die bij jou past is extra bij te boeken. 

Woensdag

Je begint de dag weer op de manier die bij jou past. Na het ontbijt gaan de wandelschoenen aan voor een metaforenwandeling onder begeleiding van Christina Weenk (gecertificeerd coach). 

We ontmoeten elkaar weer op een mooie locatie. Je krijgt hier het podium om jezelf te presenteren voor de groep of om te delen wat je over jezelf hebt ontdekt. Wij ronden de workation af en nemen afscheid met een proeverij van Vlielandse specialiteiten, zoals zeewierkaas, Old Salt Gin en ambachtelijk bier en bruisend water van Fortuna Vlieland.  

Rond 16.00 uur eindigt de workation. Net op tijd voor de laatste boot. Of je blijft nog een nachtje. Je hotelkamer is voor je gereserveerd tot donderdagochtend. Blijf gerust nog even genieten van het eilandgevoel. Of plak er in overleg met hotelletje De Veerman nog een paar dagen aan vast. 

Wat maakt deze training uniek?

Wanneer

7 – 11 november 2021

Duur en tijden

3 dagen
Start programma: zondag om 17.00 uur
Einde programma: woensdag om 16.00 uur

Waar

Vlieland – Hotelletje de Veerman

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-8

Inclusief

4 overnachtingen inclusief ontbijt en lunchpakket, 1x diner, verrassend trainingsprogramma met begeleiding van ervaren trainers, inspirerende activiteiten

Exclusief

Bootticket, reis- en annuleringsverzekering, drankjes.

Handig om te weten

Je mag je laptop meenemen, maar het hoeft niet. Wij zorgen voor schrijfbenodigdheden. Neem gemakkelijke kleding, (wandel)schoenen en regenkleding mee.

Extra's

Een professionele profielfoto is bij de prijs inbegrepen

Meer weten?

Datum voor individuele inschrijving

7 - 11 november 2021

Prijs

€ 995,00

Meer informatie over workations

Lees meer over onze workations en mogelijkheden op de pagina Workations.

Shopping Basket

Mijn vraag over

Workation op Vlieland

Logo Platform 9