Werkcafé

Jij hebt hart voor je bedrijf, je klanten en je collega’s en bent continu bereikbaar. Ondertussen moet ook je website nodig een update, moet je nog een blog schrijven, wil je je nieuwe aanbod of het laatste nieuws op je site toevoegen. Niet heel ingewikkeld, maar je moet er wel voor gaan zitten. Toch hik je er tegenaan, je wordt steeds afgeleid of je komt maar niet op gang. Dat kan anders!

Kom naar het Platform 9 Werkcafé en get the job done met de ©Bubbelmethode! Jij krijgt een werkplek waar je 5 uur lang effectief, non-stop en supergeconcentreerd werkt met onbeperkt koffie en thee. Dit is geen training of workshop: jij komt met je eigen werkdoel. Je werkt bijvoorbeeld ongestoord aan je website of je maakt eindelijk eens die nieuwbrief, dat verslag of dat lastige beleidsstuk af. En loop je vast? Geen probleem, er is ook tijd om vragen te stellen aan, te brainstormen en inspiratie te delen met andere deelnemers én met Helga (webcoach) en Trea (schrijfcoach).  

Resultaat

Schuif aan en krijgt in 1 dag meer werk weggewerkt dan je in 1 maand tussen de bedrijven door voor elkaar krijgt. Werk aan je eigen website of schrijfklus. Dankzij de ©Bubbelmethode lukt het om geconcentreerd in je eigen bubbel je klus te klaren zonder afleiding, zonder stress en met inspiratie. Elke maand is er een Werkcafé in Nieuwleusen. 

Data en reservering

"Ik was bij het Werkcafé. Wat een goed concept! Samen met anderen steeds een uur geconcentreerd schrijven aan je eigen werk. Opbrengst: 1 persbericht en 2,5 blog artikel. Volgende maand ben ik er weer bij!"

Handig om te weten

  • Er is onbeperkt koffie en thee en natuurlijk liters water tijdens de Platform 9 werkdag.
  • Neem je eigen lunch mee.
  • Bepaal je eigen doel van de dag. Wil je werken aan je eigen website? Dan is er uiteraard WiFi. Heb je een flinke schrijfklus? Dan adviseren we je om de informatie te verzamelen die je nodig hebt, zoals aantekeningen en documenten en om online informatie de downloaden of te knippen en plakken, zodat je niet of zo weinig mogelijk online hoeft.

Ben je onverwacht verhinderd? Neem dan contact op zodat wij je aanmelding kunnen omboeken. Wij berekenen hiervoor administratiekosten.