Wat is succes

Laat je meevoeren door onze inspirerende kijk op succes

Laat je meevoeren door onze inspirerende kijk op succes

Onze kijk op succes

Als je denkt aan succes, wat komt er dan in je op? Denk je aan sportieve prestaties of zakelijk succes? Vind je je persoonlijke successen belangrijk of gaat jouw hart sneller kloppen van teamprestaties? Wanneer vind jij jezelf succesvol en wanneer is jouw omgeving onder de indruk van je resultaten? Succes kan je vanuit veel invalshoeken bekijken, maar één ding is zeker: succes inspireert. 

 

Presentatie: kijk op succes

 

Laat je meevoeren in een inspirerende presentatie van 1 tot 1,5 uur. Aan de hand van filmpjes en praktijkvoorbeelden bekijken we succes vanuit verschillende invalshoeken en delen we onze kijk op succes. Uiteraard is er ook volop ruimte voor deelnemers om eigen ideeën en succesverhalen te delen. Deze presentatie is heel geschikt voor netwerkbijeenkomsten of als onderdeel van een teamdag of bedrijfsbijeenkomst. Ook maatwerk, passend bij een thema binnen je bedrijf of organisatie is mogelijk. 

 

Workshop: focus op jouw succes

 

Als je ‘van fouten kun je leren’ Googelt, krijg je maar liefst 1.720.000 resultaten. Natuurlijk zijn fouten leerzaam, maar is het niet veel leuker om te leren van je successen? Daarom focussen wij een dagdeel lang op succesverhalen. Wij laten je zien hoe je de successen in je eigen leven kan herkennen en wat jij nodig hebt om ze te herhalen. 

 

Met nieuwe energie op weg naar succes! 

 

Waar

In-company of op netwerkavond

Duur

1 – 1,5 uur

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

nvt

Investering

Workshop € 249,00 p.p.

Inclusief

Meer workshops en presentaties

Vorige
Volgende
Shopping Basket

Even over

Wat is succes

Logo Platform 9