Verkoopteksten schrijven

Leer overtuigen met respect.

Prijs excl. BTW

€ 399,00

of

6

strippen

Heb je wel bezoekers op je website, maar krijg je geen betalende klanten? Je wilt de bezoekers op een respectvolle manier overtuigen om voor jouw product of dienst te kiezen. Je wilt meer leads en betalende klanten via je website. Heb je geen idee hoe je een overtuigende verkooptekst schrijft? Doe dan deze online workshop en leer een verkooptekst schrijven op de manier die bij jou past.

Overtuigen met respect

Verkopen is overtuigen en veel overtuigingstechnieken spelen in op pijn of angst. De pijn van het probleem, of de angst voor de gevolgen als zij geen gebruik maken van jouw dienst. Je wilt de pijn die jouw klanten voelen niet inwrijven, dat past niet bij jou. En je wilt ze al helemaal niet onder druk zetten om NU te kopen! Dat hoeft ook helemaal niet. Je kunt namelijk heel goed mensen overtuigen op een respectvolle manier. Zodat zij niet het gevoel hebt dat je iets van hen wilt, maar juist dat je hen verder helpt.

De inhoud van de workshop

Maartje Roozeboom begint met een uitleg over hoe ons brein werkt en welke rol emoties spelen in het aankoopproces. Daarna duik je in het hoofd van je klant. Je achterhaalt waarmee zij worstelen, hoe jouw dienst of product bijdraagt aan de oplossing. Je ontdekt verschillende overtuigingstechnieken en leert hoe je je klant meeneemt van probleem, via oplossing, naar aankoop. Met tevreden klanten als gevolg.

Resultaat

• Je leert hoe je je klant overtuigt, zonder te drukken

• Je ontdekt hoe de meeste mensen proberen te overtuigen, en waarom dit niet werkt.

• Je leert hoe je je klant op een respectvolle bewust maakt van jouw dienst, zodat ze uit overtuiging voor je kiezen, niet uit angst of pijn

• Je maakt kennis met 7 simpele overtuigingstechnieken, waarmee je je klanten over de streep trekt op een manier die bij jou én hen past

• Je oefent met het opschrijven van jouw dienst.

Bonus

Je ontvangt een template, waarmee je precies de stappen zet om een overtuigende verkooptekst te schrijven.

Meer leads en meer betalende klanten via je website!

Wanneer

Datum in overleg

Duur en tijden

Dag
9.30 – 16.00 uur

Waar

Zwolle

Door

Maartje Roozeboom van Tekstlinq

Aantal deelnemers

1-6

Inclusief

Onbeperkt koffie / thee, water en wat lekkers.
(H)eerlijke lunch

Handig om te weten

Extra's

3 maanden gratis toegang tot Hét Podium waar je al je vragen kunt stellen en met andere cursisten kunt sparren.

Direct inschrijven

Eerst meer weten of een vraag?

Stuur dan een mail naar info@platform9.nl 

Anderen bekeken ook

Vorige
Volgende
Shopping Basket