Maak kennis

met..

Trea ten Kate

Ten Kate Communicatie

Ik ben creatief, ambitieus, mateloos nieuwsgierig en altijd in voor iets nieuws. Ik ben goed in sterke verhalen en sterk in goeie verhalen en mijn onderneming run ik met passie. Samenwerken en elkaar versterken is voor mij vanzelfsprekend.

Mijn motto is ‘zeg eens ja’ en toen ik het appje van Helga kreeg was ik direct enthousiast. Het idee sudderde al jaren, we hadden het er vaak over gehad hoe mooi het zou zijn om onze kennis, ervaring en vaardigheden te bundelen en te delen op bijzondere locaties. Samen met Helga werk ik keihard om van Platform 9 dé plek te maken waar ambitieuze mensen vinden wat zij nodig hebben om met lef hun dromen te verwezenlijken.

De diensten die ik lever

Als communicatieadviseur en schrijver vestig ik de aandacht op jouw bedrijf, organisatie, product, dienst of project. Ik ben inzetbaar in een coördinerende, adviserende of leidinggevende rol. Mijn werkwijze kenmerkt zich vooral door een praktische aanpak: als de hoofdlijnen uitgezet zijn, de handen uit de mouwen en aan de slag!

Wil je dat jouw verhaal en jouw boodschap verrast, verbaast, prikkelt of ontroert? Wil je dat je boodschap een blijvende indruk achterlaat en jouw doelgroep tot actie aanzet? Ik zet graag mijn kennis, ervaring en enthousiasme in als communicatieadviseur, schrijver of trainer om jouw doelen te behalen.

Communicatieadviseur

Ik ben inzetbaar als interim communicatieadviseur. Ik vestig gedurende een afgesproken periode de aandacht op jouw bedrijf, organisatie, product, dienst of project. Ik ben inzetbaar in een coördinerende, leidinggevende of adviserende rol en mijn werkwijze kenmerkt zich vooral door een praktische aanpak. Als de hoofdlijnen uitgezet zijn: de handen uit de mouwen en aan de slag!

Schrijver

Achter elke ondernemer, elk bedrijf, elke organisatie, elk product en elk project schuilt een verhaal. Ik vind de juiste woorden om jouw verhaal met de juiste middelen en op het juiste moment te vertellen. Ik schrijf jouw verhaal en jouw teksten, bijvoorbeeld voor je website, blog, nieuwsbrief, personeels- of jubileummagazine, social media, etc.

Nieuws

Helga mediteert op een duin op Vlieland tijdens workation
Nieuws

De kracht van het wad

Wij waren weer op Vlieland, zoals ieder jaar, een paar dagen werken, genieten, relaxen, ideeën bedenken. Het is juni 2021 en nog steeds zijn we

Lees meer
Shopping Basket

Ik wil graag contact

Logo Platform 9