Vind de training of opleiding die bij jou past

Trainingen en opleidingen voor elke ondernemer, van zzp tot mkb en van starter tot ervaren ondernemer, om met (nog) meer succes, plezier en passie je eigen bedrijf te runnen.

Meer klanten en omzet met training-SalesEngines

Betere plannen en resultaten op weg naar groei

Presenteren en zichtbaarheid

Je zichtbaarheid vergroten en presenteren als een pro

Workations Platform 9

Luxe workations voor rust en focus op jouw ondernemerschap

Binnenkort

Vorige
Volgende

Onze trainers 

… zijn ervaren ondernemers die precies weten wat jij nodig hebt om beter te ondernemen, je eigen bedrijf met nog meer plezier te runnen, te groeien of om een goeie start te maken.

Onze trainingen en opleidingen 

… zijn bij voorkeur klassikaal, altijd in een kleine groep met persoonlijke aandacht. Je werkt niet met voorbeelden en oefenmateriaal, daar heb jij als drukke ondernemer geen tijd voor. Je hebt immers een bedrijf te runnen. Daarom is alles wat je leert en ontwikkelt tijdens een training of opleiding direct van toepassing op jouw eigen bedrijf.

Ons aanbod is voor 

… ervaren ondernemers met een goedlopend bedrijf, startende ondernemers, zzp’ers en mkb-ondernemers en hun medewerkers. Wij bieden ook trainingen op maat en incompany trainingen voor bedrijven, organisaties en verenigingen.

Meer informatie of een aanbod op maat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Vakantie en werken combineren?

Dat kan met onze workations! Ideaal voor ondernemers die willen werken aan hun eigen bedrijf in een ontspannen, inspirerende omgeving.

Nieuws

Helga mediteert op een duin op Vlieland tijdens workation
Meer plezier en focus

De kracht van het wad

Wij waren weer op Vlieland, zoals ieder jaar, een paar dagen werken, genieten, relaxen, ideeën bedenken. Het is juni 2021 en nog steeds zijn we

Lees meer