Nieuws en tips

voor en door ondernemers

“Start je eigen platform waar jij de regels mag bepalen” – Cor Hospes

Podium web en app

Op 3 september 2020 zaten we in het PEC Stadion bij de Digital Wake-Up van DPG Media. Op het programma stond Cor Hospes, expert contentmarketing, die het publiek meenam op een enerverende reis vol scherpzinnige observaties over het veranderende medialandschap en de rol van social media hierin. Ik denk dat weinig mensen ermee wegkomen als ze in een presentatie ruim 80 dia’s op hun publiek afvuren, maar Cor flikte het om een goed verhaal in sneltreinvaart voor het voetlicht te slingeren.

Idee

“Vertel je verhaal niet op Facebook, maar start je eigen platform waar jij de regels mag bepalen”, was de boodschap die bij ons bleef hangen. Eigenlijk vertelden wij als vanzelfsprekend ons verhaal op Facebook, LinkedIn en Instagram en we hadden er gewoonweg niet bij stilgestaan om dat anders te doen, maar op die septemberdag werd er een idee geboren. Het liet ons niet meer los.

Plan

Het idee werd een plan met deadlines. Het resultaat? Op 1 mei 2021 lanceerden we Hét Podium: ons eigen social media platform met app voor én door ondernemers. Op Hét Podium kunnen wij onze verhalen en ideeën delen op onze manier. Het is ook de plek waar ondernemers mogen shinen en met elkaar in contact komen om ideeën, kennis en leads te delen. Vanaf begin mei organiseren we elke maand een gratis online ondernemerslunch, waarin een ondernemer zijn of haar inspirerende verhaal vertelt. Ook kan je maandelijks gratis online aanschuiven bij het online spreekuur van experts rondom een thema of een specifiek ondernemersvraagstuk. Deelnemers aan online en klassikale trainingen van Platform 9 krijgen toegang tot een besloten groep waar zij kennismaken met elkaar en met de trainer en de benodigde documenten, links en achtergrondinformatie vinden. Ook businessclubs en ondernemersnetwerken kunnen wij een eigen plek geven op Hét Podium van Platform 9.

Feestelijke deal: een jaar lang gratis op Hét Podium

Op 1 mei ging Hét Podium online en wij zijn er supertrots op. Een feestje met z’n allen is nog niet mogelijk, maar een cadeautje geven kan altijd. Wij geven de eerste 100 jaarabonnementen weg. Gratis en voor niks!

Save the date: 9 juli

Op 9 juli zien we je graag op onze netwerkborrel. Wij gaan er vooralsnog vanuit dat we dan weer ouderwets bij elkaar kunnen komen. Wij zorgen voor een gaaf programma met een goedverzorgde borrel op een mooie locatie. En daar heffen we graag met terugwerkende kracht het glas op de lancering van Hét Podium. 

Online Ondernemerslunch 2

Ja, ik meld me aan voor de 1e gratis online ondernemerslunch op 7 mei met ondernemer Mariska Boer. 

Ja, ik wil 1 jaar gratis lidmaatschap van Hét podium van Platform 9. Alleen voor de 1e 100 aanmeldingen. 

Ja, ik meld me aan voor het 1e gratis online ondernemersspreekuur met als thema: Laat je website voor je werken

Vond je deze tip leuk?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
Helga mediteert op een duin op Vlieland tijdens workation
Meer plezier en focus

De kracht van het wad

Wij waren weer op Vlieland, zoals ieder jaar, een paar dagen werken, genieten, relaxen, ideeën bedenken. Het is juni 2021

Lees meer
Shopping Basket