Snel online

Ontwerp, schrijf, bouw én lanceer je eigen website in 1 weekend

Ontwerp, schrijf, bouw én lanceer je eigen website in 1 weekend

Prijs excl. BTW

€ 1497,00

Ben jij al maanden bezig om zelf een website te bouwen? 

Is je website verouderd en aan vervanging toe? 

Of werk je voor een stichting of vereniging die zichzelf professioneel online wil laten zien? 

Je wilt geen duizenden euro’s uitgeven aan een webdesigner en een webbouwer, want het is immers niet moeilijk … zeggen ze … 

 

Zit je inmiddels met je handen in het haar omdat je verdwaald bent in het woud van mogelijkheden, tools en ideeën en is je website nog steeds niet online?

 

Platform 9 heeft de oplossing. In 1 weekend bouw je stap voor stap je eigen website. Met professionele begeleiding ontwerp je jouw site en schrijf je teksten in de huisstijl van jouw bedrijf, stichting of vereniging. Geen writers-block meer of een halfbakken pagina.

 

Heb je nog geen goeie profielfoto? Geen probleem, wij regelen een fotograaf die een professionele profielfoto van je maakt.

 

Voor het bouwen van je site hebben wij de beste tools voor je geselecteerd. Je maakt gebruik van de gebruikersvriendelijke editor Elementor Pro waarvan de licentie gratis is inbegrepen. Je krijgt ook nog eens gratis toegang tot alle handleidingen, zodat je ook na het weekend gemakkelijk je eigen website kunt updaten, aanvullen en wijzigen.

 

Resultaat

 

We beginnen op vrijdagmiddag. Achteroverleunen is er niet bij, er wordt keihard gewerkt. Op zondagavond is jouw website af genoeg. Geen smoesjes meer: je site gaat feestelijke online! Je hebt bovendien scherp omschreven waarom jij doet wat je doet en je kan dat in 1 minuut vertellen. Aan wie en wanneer je maar wilt.

Jouw website is online!

Programma

Verrassend trainingsprogramma met intensieve begeleiding van 2 ervaren coaches
inclusief alle benodigde tools en licentie Elementor Pro t.w.v. $ 49

Vrijdag 13.00 – 13.00 uur fotoshoot (optioneel)

Heb je nog geen goeie profielfoto? Dan mag je al op vrijdagochtend komen om een nieuwe profielfoto te laten maken.

13.00 – 18.00 uur – Vind je succes-DNA

Na de eerste kennismaking beginnen we met de workshop Vind je succes DNA waarin jij tot de kern komt van jouw ambities en doelen. Dat heb je nodig om op zaterdag en zondag met focus te ontwerpen, schrijven en bouwen. We sluiten de dag rond 17.30 uur af met een drankje en huisgemaakte hapjes. 

Zaterdag 9.00 – 18.00 uur

Met de inzichten uit jouw Succes DNA heb jij een stevige basis. Daarmee ga je aan de slag. We gaan ontwerpen, schrijven en bouwen aan jouw website. We sluiten de dag rond 17.30 uur af met een drankje en huisgemaakte hapjes. 

Zondag 9.00 – 20.00 uur

Op zondag gaan we knallen! Met alles wat je geleerd hebt leg je de laatste hand aan je website met professionele hulp wanneer het maar nodig is. Uiterlijk 19.00 uur is je website klaar! Je lanceert én presenteert je eigen website en je eigen elevator pitch. Na de presentaties sluiten we de week feestelijk af met een uitgebreid hapjesbuffet en proosten op het resultaat.

Waar

De geschilde aardappel; een prachtige locatie aan de rand van Zwartsluis en het nationaal park de Weerribben.

Duur

Weekend

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4 – 6

Investering

€ 1497,00

Inclusief

Onbeperkt koffie / thee, water en wat lekkers.
Een (h)eerlijke lunch en we sluiten de dag af met een drankje en huisgemaakte hapjes

Meer workshops en presentaties

Vorige
Volgende
Shopping Basket

Even over

Snel online

Logo Platform 9