Schrijfworkation

Try-out 2, 3 en 4 december 2022 voor € 495,-

Try-out 2, 3 en 4 december 2022 voor € 495,-

Kort, bondig en zakelijk schrijven, schrijftips

Schrijven is gaaf en een workation inspireert! Iedereen die iets te vertellen heeft en daar woorden aan wil geven, nodigen wij uit om mee te gaan op workation. Trea heeft journalistiek gestudeerd, is gespecialiseerd in Storytelling en heeft een aantal boeken op haar naam staan. Ze neemt je mee op schrijfreis in en rond De Geschilde Aardappel. Een workshop Storytelling en een workshop Creatief schrijven staan op het programma. Daarna borrel je van de ideeën en krijg je volop tijd om deze ontspannen, met structuur, focus en flow uit te werken met 1 op 1 begeleiding. In 3 dagen schrijf jij je eerste blogs, artikelen of korte teksten, bijvoorbeeld voor je website of je nieuwsbrief. Je gaat naar huis met een rugzak tjokvol creatieve ideeën, kennis, inspiratie en schrijfzin voor nóg meer mooie teksten.

Dit staat op het programma:

  • Workshop Storytelling: prikkelt je brein om de mooiste onderwerpen te bedenken voor blogs, artikelen, korte verhalen en teksten voor jouw doelgroep.
  • Workshop Creatief schrijven: jouw boodschap en ideeën in mooie woorden en zinnen die van A tot Z gelezen worden.
  • Schrijftijd en schrijfzin: in je eigen bubbel, zonder afleiding, met structuur, focus en flow, werk je jouw ideeën uit en schrijf je je eerste blogs, artikelen of korte verhalen.
  • 1 op 1 begeleiding: ruimte voor 1 op 1-begeleiding, professionele adviezen op maat. antwoord op schrijfvragen en taalkwesties, 2 trainers bij meer dan 5 deelnemers.
  • Ontspanning: wandeling in het prachtige natuurgebied maakt je hoofd leeg, wakkert inspiratie en creativiteit aan en voorkomt een writersblock.
  • Goed verzorgd in De Geschilde Aardappel door oer-herbergiers Jacco en Jojanneke: elke dag biologische lunch, onbeperkt koffie, thee, lekkernijen en vers fruit .

Brochure

Nog eens nalezen of delen in de mail? Download hier de brochure Schrijfworkation Platform 9

Waar

De Geschilde Aardappel, zomerdijk 106, Zwartsluis

Duur

3 dagen
9.00 tot 16.30 uur

Door

Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

3 tot 10 deelnemers

Investering

€ 995,- Nu Speciale Try-out prijs € 495,- per deelnemer

Inclusief

Geheel verzorgd met koffie thee en biologische lunch.

Meer workshops en presentaties