Online op Vlieland

Ga mee op workation naar Vlieland! Ontwerp, schrijf, bouw én lanceer je website met rust en ruimte, inclusief professionele fotoshoot.

Drenkelingenhuisje

Prijs excl. BTW

€ 2.247,00

of

67,5

strippen

Tip: Neem je partner, vriend of vriendin mee! Bij verblijf op dezelfde kamer kost dit slechts € 150 extra; inclusief lunch diners en het eiland

Ben jij een drukke ondernemer die al maanden een poging doet om zelf een website te maken? Is je website verouderd en aan vervanging toe? Of werk je voor een stichting of vereniging die zichzelf professioneel online wil laten zien? Je wilt geen duizenden euro’s uitgeven aan een webdesigner en een webbouwer, want het is immers niet moeilijk … zeggen ze … Zit je inmiddels met je handen in het haar omdat je verdwaald bent in het woud van mogelijkheden, tools en ideeën en is je bedrijf nog steeds niet online?

Bouw je website op Vlieland

Gun jezelf de rust, ruimte en creativiteit om op Vlieland je website te bouwen. Wij nodigen je uit om met ons mee te gaan naar Vlieland waar we voor maximaal 6 deelnemers een kamer hebben gereserveerd in Hotelletje de Veerman. In die inspirerende omgeving bij het rustgevende wad bouw en ontwerp jij jouw website, met professionele teksten in jouw eigen stijl.

Geen writers-block meer of een halfbakken pagina. Wij hebben de beste tools voor je geselecteerd die je nodig hebt voor een goed werkende site. Je maakt gebruik van de gebruikersvriendelijke editor Elementor Pro waarvan de licentie gratis is inbegrepen. Je krijgt ook nog eens gratis toegang tot alle handleidingen, zodat je ook na deze training gemakkelijk je eigen website kunt updaten, aanvullen en wijzigen. Tijdens deze geheel verzorgde week op Vlieland vind jij gegarandeerd de rust en de ruimte om je volop te concentreren op jouw bedrijf.  We combineren keihard werken met een leuk en lekker programma, maar er is ook volop ruimte om elkaar beter te leren kennen en samen of alleen het prachtige Vlieland te ontdekken.

Resultaat

Na deze week ga jij uitgerust terug. Je website is online en je neemt een koffer vol creativiteit, inspiratie en ondernemerszin mee naar huis. Je hebt nieuwe, professionele profielfoto’s in een stijl die bij jou past. Je hebt bovendien scherp omschreven waarom jij doet wat je doet en wie je ideale klant is en je kan dat in 1 minuut vertellen. Aan wie en wanneer je maar wilt.

Jouw bedrijf is online!
 

Programma

Kennismaking 

Wij gaan goed voorbereid op reis! De Vlielandweek begint met een kennismaking in Zwolle met de workshop Communiceer met kleur. Je leert welke kleding en kleuren bijdragen aan een professionele eerste indruk zodat je goed voorbereid naar Vlieland gaat met de juiste kleding in je koffer voor de fotoshoot.  

Zondag 

Na aankomst op Vlieland verwelkomen wij je rond 17 uur in hotelletje De Veerman met een drankje en heerlijke Vlielandse Oranjekoek. Daarna staat er een tafel voor ons klaar in restaurant de Lutine.

Maandag 

Na het ontbijt starten we met de workshop Focus waarin jij tot de kern komt van jouw bedrijf. We sluiten de dag rond 17.30 uur af. Om 20.00 uur zien we je graag bij de Lutine waar we samen de eerste dag afsluiten met een diner.

Dinsdag 

Na het ontbijt gaan we op pad naar een mooie locatie waar de door ons ingehuurde fotograaf van iedere deelnemer een professionele profielfoto maakt, direct te gebruiken op je gloednieuwe site! Na de fotoshoot gaan we weer  naar het hotel en gaan we aan de slag tot circa 17.30 uur. Om 20.00 uur hebben we een diner gereserveerd bij een van de vele restaurantjes die Vlieland rijk is, om samen de dag af te sluiten. 

 

Woensdag 

Na het ontbijt gaan we tot circa 15.00 uur aan de slag. Wil je nog even lekker doorwerken of 1 op 1 met ons iets doorspreken? Dat kan. Ga je liever een lekkere strandwandeling maken of het dorp ontdekken? It’s up to you! Op woensdag hebben we geen gezamenlijk diner gepland, zodat jij vrij bent om de rest van je dag zelf in te delen. 

Donderdag 

Op donderdag gaan we knallen! Je legt de laatste hand aan je website. Uiterlijk 19.00 uur is je website klaar! Daar proosten we op! Je lanceert én presenteert je eigen website. Na de presentaties sluiten we de week feestelijk af met een bijzonder Vlielands buffet  en proosten we op het resultaat.

Vrijdag 

Na het gezamenlijk ontbijt nemen we afscheid en zwaaien we je uit in de haven.

Extra: Werkcafé 

Je website is online, je weet hoe het werkt, maar misschien vind je na thuiskomst toch nog schoonheidsfoutjes of heb je technische vragen. Daarom organiseren we voor onze reisgenoten een Werkcafé om de laatste puntjes op de digitale i te zetten.

Wat maakt deze training zo uniek?

√ Verrassend trainingsprogramma met intensieve begeleiding van 2 ervaren coaches

 Professionele fotoshoot

 Schrijfworkshop, workshop website bouwen, workshop fotograferen met je smartphone 

 Jouw waarom helder omschreven

 Jouw ideale klant in beeld

√ 5 overnachtingen in een privé-kamer 

√ 4 x diner

 Ontbijt, lunch, onbeperkt koffie en thee tijdens de training

Extra: vakantie

√ Voor € 150 neem je een gast mee die niet meedoet aan de training, maar wel gebruik kan maken van alle faciliteiten zoals hiervoor genoemd
√ Wil je langer blijven of eerder komen, neem dan contact op met Hotelletje de Veerman

Wanneer

2021 (vertrekdatum in overleg)

Duur en tijden

Week
Zie info bij Programma

Waar

Vlieland – Hotelletje de Veerman

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-6

Inclusief

Verrassend trainingsprogramma met intensieve begeleiding van 2 ervaren coaches

Handig om te weten

Exclusief
• Bootticket • Reis- en annuleringsverzekering • Drankjes in het hotel

Extra's

3 maanden gratis toegang tot Hét Podium waar je al je vragen kunt stellen en met andere cursisten kunt sparren.

Direct inschrijven

Eerst meer weten of een vraag?

Stuur dan een mail naar info@platform9.nl 

Anderen bekeken ook

Vorige
Volgende
Shopping Basket