Online in Spanje

Gun jij jezelf rust, ruimte en creativiteit?

Prijs excl. BTW

€ 2.997,00

of

90

strippen

Tip: Neem je partner, vriend of vriendin mee! Bij verblijf op dezelfde kamer kost dit slechts € 500 extra; inclusief alle faciliteiten.

Ben jij een drukke ondernemer die al maanden een poging doet om zelf een website te maken? Is je website verouderd en aan vervanging toe? Of werk je voor een stichting of vereniging die zichzelf professioneel online wil laten zien? Je wilt geen duizenden euro’s uitgeven aan een webdesigner en een webbouwer, want het is immers niet moeilijk … zeggen ze … Zit je inmiddels met je handen in het haar omdat je verdwaald bent in het woud van mogelijkheden, tools en ideeën en is je bedrijf nog steeds niet online?

Bouw je website in Spanje

Gun jezelf de rust, ruimte en creativiteit om onder de Spaanse zon je website te bouwen. Wij nodigen je uit om met ons mee te gaan naar Spanje. Wij hebben in het hart van Andalusië het prachtige Arriadh Hotel gereserveerd voor maximaal 6 ondernemers. In die inspirerende omgeving bouw en ontwerp jij jouw website, met professionele teksten in jouw eigen stijl. Geen writers-block meer of een halfbakken pagina. Fotograaf Marieke Gerritsen van Sjoots komt langs en maakt van iedere deelnemer professionele profielfoto’s. Ook neemt ze ons mee voor een rondleiding langs de meest fotogenieke plekken in de historische stad Ronda, waar ze je aan de hand van opdrachten laat zien hoe je de beste foto’s maakt met je eigen smartphone.
In Arriadh Hotel vind jij gegarandeerd de rust en de ruimte om je volop te focussen op jouw bedrijf. We starten de dag met een gezamenlijk ontbijt in de tuin van het hotel met uitzicht op het schilderachtige dorpje Arriate in het dal. We gaan keihard aan het werk, maar er is ook volop ruimte om elkaar beter te leren kennen en samen of alleen het prachtige Andalusië te ontdekken.

Resultaat

Na deze week ga jij uitgerust terug. Je website is online en je neemt een koffer vol creativiteit, inspiratie en ondernemerszin mee naar huis. Je hebt bovendien scherp omschreven waarom jij doet wat je doet en wie je ideale klant is en je kan dat in 1 minuut vertellen. Aan wie en wanneer je maar wilt.

Jouw bedrijf is online!

Programma

Kennismaking

Wij gaan goed voorbereid op reis! 1 – 3 weken voor vertrek is er een kennismaking in Zwolle met de workshop Communiceer met kleur. Je leert welke kleding en kleuren bijdragen aan een professionele eerste indruk zodat je goed voorbereid naar Spanje gaat met de juiste kleding in je koffer voor de fotoshoot.

Zondag

Aankomst Arriadh Hotel waar we bij de ondergaande zon ongedwongen kennismaken onder het genot van een authentiek tapas buffet en sherry proeverij.

Maandag

Na een gezamenlijk ontbijt in de tuin starten we met de workshop Focus waarin jij tot de kern komt van jouw bedrijf. We sluiten de dag af op het terras waar onze gastheren Wilbert en John een verrassend familiediner serveren.

Dinsdag t/m donderdag

Voor de lunch verzorgen wij workshops (schrijven, ontwerpen en bouwen) met inspirerende voorbeelden en verschillende werkvormen. Na de lunch steek je zelf de handen uit de mouwen in het Spaanse Werkcafé of boek je een 1 op 1 sessie met Helga of Trea. Fotograaf Marieke Gerritsen van Sjoots komt langs en maakt van iedere deelnemer professionele profielfoto’s, direct te gebruiken op je gloednieuwe site! Ook neemt ze ons mee voor een rondleiding langs de meest fotogenieke plekken in de historische stad Ronda, waar ze je aan de hand van opdrachten laat zien hoe je de beste foto’s maakt met je eigen smartphone.

 

 

Vrijdag

Op vrijdag leg je in het Spaanse Werkcafé de laatste hand aan je website. Na de lunch ben je vrij. We verwachten je rond 19.00 uur terug in Arriadh Hotel, waar je je eigen website lanceert. Daar proosten we op! Na de presentaties sluiten we de week feestelijk af met tintelfrisse sangria, een trio van Andalusische koude soepjes en een authentieke paella en proosten we op het resultaat op het terras.

Zaterdag

Na het gezamenlijk ontbijt nemen we afscheid.

Extra: Werkcafé in Nederland

Je website is online, je weet hoe het werkt, maar misschien vind je na thuiskomst toch nog schoonheidsfoutjes of heb je technische vragen. Daarom organiseren we voor onze reisgenoten een Werkcafé om de laatste puntjes op de digitale i te zetten.

Netwerkborrel

Wat maakt deze training zo uniek?

  • √ 3 trainingen in één week gecombineerd
  • √ Professionele profielfoto’s door Marieke Gerritsen van Sjoots
  • √ Rondleiding door de stad Ronda, inclusief korte workshop: Fotograferen met je smartphone
  • √ 6 overnachtingen in een privé-kamer met eigen balkon of terras
  • √ 5x diner in het hotel
  • √ Ontbijt, lunch, onbeperkt koffie en thee tijdens de training

Wanneer

10-16 oktober 2021

Duur en tijden

Week
Zie info bij Programma

Waar

In het hart van Andalusië in het prachtige Arriadh Hotel

Door

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9 BV

Aantal deelnemers

4-6

Inclusief

Verrassend trainingsprogramma met intensieve begeleiding van 2 ervaren coaches

Handig om te weten

Exclusief:
• Vlucht en vervoer van vliegveld naar hotel • Reis- en annuleringsverzekering • Drankjes in het hotel

Extra's

3 maanden gratis toegang tot Hét Podium waar je al je vragen kunt stellen en met andere cursisten kunt sparren.

Direct inschrijven

Eerst meer weten of een vraag?

Stuur dan een mail naar info@platform9.nl 

Anderen bekeken ook

Vorige
Volgende
Shopping Basket