Nieuws

voor en door ondernemers

nieuwsbrief vol tips en inspiratie, voor ondernemers, door ondernemers - juni 2021

9 juli - Feestelijke lancering en netwerkborrel

Wij hebben wat te vieren en dat doen we graag met jou! Kom naar de netwerkborrel die we samen met Thereca organiseren. 

Met 15 partners hebben we een prachtig aanbod ontwikkeld: ruim 30 trainingen, online en klassikaal, in de buurt, in Spanje en op Vlieland. Daarnaast bouwden we Hét Podium, ons eigen, onafhankelijke social mediakanaal voor ondernemers. En daar proosten we op!

Ben je erbij op 9 juli? Dan krijg je een gratis jaarabonnement op Hét Podium. 

Mis het niet!

Helga de Boer en Trea ten Kate van Platform 9

Helga de Boer, Trea ten Kate en de partners van Platform 9

Platform 9 netwerkborrel en lancering van Het Podium
In het sfeervolle Therecafé is voldoende ruimte voor 100 gasten. De verwachting is dat de volgende stap in het openingsplan op 30 juni gezet wordt, zodat de netwerkborrel door kan gaan. Ook zo’n zin om weer ouderwets te borrelen? Meld je snel aan zodat je verzekerd bent van een plek. 
Logo Thereca

Over Thereca

Thereca is de projectinrichter en fabrikant voor jouw inspirerende leef- en werkomgeving. Een inspirerende leef- en werkomgeving is voor iedereen anders. Thereca creëert die omgeving door een vakkundig advies, een eigen ontwerpstudio en productie in eigen beheer. Het proces is opgedeeld in vijf kerntaken; advies – ontwerp – realisatie – productie – service. Deze kerntaken komen samen in een geheel project, maar als je alleen een ontwerp of een werkplek nodig hebt, ben je bij Thereca ook aan het goede adres. 

Gratis online kennis en inspiratie

Nog meer gratis? Jazeker! Platform 9 is dé plek waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten en inspireren, met elkaar samenwerken en zich ontwikkelen om met (nog) meer plezier en succes te ondernemen. Daarom nodigen we elke maand een ondernemer uit in Dé Ondernemerslunch en organiseren we regelmatig ondernemersspreekuren, waarin je je vragen kan stellen aan experts op diverse gebieden. Schuif aan tijdens de lunch of het spreekuur voor een flinke dosis inspiratie!

Wilbert en John van Arriadh Hotel in Spanje

4 juni
Gratis online Ondernemerslunch

In 2013 kochten Wilbert en John een hotel in Spanje: Arriadh Hotel. In de ondernemerslunch vragen we hoe zij zonder horeca-ervaring hun hotel onder de Spaanse zon runnen. Van wilde zwijnen die de zorgvuldig aangelegde tuin keer op keer omwroeten tot natuurlijk de coronacrisis.

Kijk hier een fragment terug uit de ondernemerslunch van 7 mei.

Platform 9 Spoor

6 juli
Gratis online Ondernemersspreekuur

Wil je weten hoe je jouw website voor je laat werken? Erik van Doorne (SEO techniek) weet alles van de techniek om je website vindbaar te maken. Trea ten Kate (SEO teksten) vertelt je wat er komt kijken bij het schrijven van een tekst met de juiste zoekwoorden. Liesbeth van Asselt weet hoe je de bezoekers op je site verleidt om op de juiste knop te klikken.

Kijk hier een fragment terug uit het spreekuur van 10 mei. 

Agenda

In onze praktische workshops scherp jij je ondernemersvaardigheden aan om onafhankelijk en met (nog) meer plezier en succes te ondernemen. Wij werken altijd in kleine groepen omdat wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en focus op je bedrijf. 

Kort, bondig en zakelijk schrijven, schrijftips

8 juni
Zakelijk schrijven

 In deze online training leer je kort en bondig zakelijk schrijven. Aan de hand van handige tips & trucs met voorbeelden ontdek je hoe je glasheldere teksten schrijft.

Mariska Boer financieel businesscoach bij Platform 9

10 juni
Winstgevend bedrijf

Wegwijs in je financiën. Alle belangrijke zaken komen aan de orde in een afwisselend en begrijpelijk programma. Meteen toepasbaar in je eigen bedrijf.

Nieuw bij Platform 9: Het Spoor

In een Spoor bundelen Partners van Platform 9 hun expertise in een serie workshops die naadloos op elkaar aansluiten en elkaar perfect aanvullen. 

Het eerste Spoor is gelegd door Erik van Doorne (specialist SEO techniek), Trea ten Kate (specialist SEO teksten) en Liesbeth van Asselt (specialist websitemarketing). Zij hebben een programma ontwikkeld waarmee je niet alleen meer bezoekers op je website krijgt, maar waarmee zij ook dat doen wat jij wilt dat ze doen. Van de eerste zoekopdracht op Google tot de bestelknop op je website. In het Spoor ga je met 3 experts aan de slag om van jouw website een website te maken die werkt voor je bedrijf. 

Spoor Laat je website voor je werken workshops SEO

Het nieuws van Platform 9

Platform 9 BV  – dé plek voor ondernemers – is opgericht door Helga de Boer en Trea ten Kate. Samen met onze Platform 9 Partners helpen wij ondernemers bij ontwikkeling en groei. Wil je nooit meer onze tips en aanbiedingen missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Helga en Trea

Delen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Oud nieuws

Quote

Have the courage to follow your heart