Nieuws

voor en door ondernemers

nieuwsbrief vol tips en inspiratie, voor ondernemers, door ondernemers - april 2021

Nieuw: Hét Podium

“Vertel je verhaal niet op Facebook, maar start je eigen platform waar jij de regels mag bepalen” – Cor Hospes, expert contentmarketing

Dat was de boodschap die bij ons bleef hangen na de presentatie van Cor Hospes op de netwerkbijeenkomst Digital Wake-Up van DPG Media in september 2020. Het groeide tot een idee, het idee werd een plan met deadlines en het resultaat is Hét Podium, ons eigen social media platform met app voor én door ondernemers.

Op 1 mei gaat Hét Podium online en de eerste 100 leden ontvangen een gratis jaarabonnement. 

7 mei
Online Ondernemerslunch

Ondernemen is hollen of stilstaan, pieken en dalen, en daarbij moet je ook nog eens inventief, creatief en flexibel zijn. Vraag jij je wel eens af hoe andere ondernemers dat doen? Je ontdekt het in de online ondernemerslunch met elke maand een verrassende gast. 

10 mei
Online Ondernemersspreekuur

In het online ondernemersspreekuur stel je al je vragen rondom een specifiek thema of ondernemersvraagstuk aan de specialisten van Platform 9. Op 10 mei is het thema SEO (Search Engine Optimalisation) en websitemarkering

Nieuw bij Platform 9: Sporen

Spoor 1:
Laat je website voor je werken

In een Spoor bundelen de Partners van Platform 9 hun krachten en ontwikkelen een serie van workshops die naadloos op elkaar aansluiten en elkaar perfect aanvullen. Zo krijg je als deelnemer de kennis en expertise aangeboden van meerdere experts in een boeiend programma met resultaat.

Het eerste Spoor is gelegd door Erik van Doorne (specialist SEO techniek), Maartje Roozeboom (specialist SEO teksten) en Liesbeth van Asselt (specialist websitemarketing). Zij hebben een programma ontwikkeld waarmee je niet alleen meer bezoekers op je website krijgt, maar waarmee zij ook dat doen wat jij wilt dat ze doen: aanmelden, bestellen, een afspraak maken of contact opnemen. In 1 dag en 2 aanvullende dagdelen is jouw website veranderd in een website die werkt voor je bedrijf én je weet hoe je er zelf voor kan zorgen dat je website blijft werken.

Het nieuws van Platform 9

Platform 9 BV  – dé plek voor ondernemers – is opgericht door Helga de Boer en Trea ten Kate. Samen met onze Platform 9 Partners helpen wij ondernemers bij ontwikkeling en groei. Wil je nooit meer onze tips en aanbiedingen missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of word lid van Hét Podium, de online plek voor ondernemers. 

Helga en Trea

Delen
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Oud nieuws

Quote

Samen sporen leggen