Platform 9 - Partners

Het is onze droom dat Platform 9 uitgroeit tot dé plek waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten en inspireren, van elkaar leren en met elkaar samenwerken op weg naar onafhankelijkheid en succes. Daarom verwelkomen wij iedereen die kennis en inspiratie wil delen door praktische workshops en trainingen aan te bieden die passen bij de filosofie van Platform 9. 

 • Platform 9 wordt zo steeds beter en completer voor iedereen die op zoek is naar kennis en vaardigheden om zo onafhankelijk mogelijk te kunnen ondernemen.
 • Als partner van Platform 9 krijg jij een podium om jouw diensten aan te bieden en ben je lid van een netwerk van mensen die allemaal vanuit dezelfde passie werken en ondernemen.
"Geweldig initiatief. Modern ondernemen met personen die enorm veel kennis hebben. Fijn om samen ergens voor te gaan en samen iets uit te dragen."

Onze Partners

Jojanneke en Jacco

De geschilde aardappel

Platform 9 maakt gebruik van de workshopruimte van De geschilde aardappel. Het restaurant met terras en vaar-in aan de rand van natuurgebied Weerribben-Wieden gaat open in april 2020. Jojanneke en Jacco serveren onder andere verse, natuurlijke en echt lekkere patat, salades en soep. Ook bieden zij coaching en ambachtelijke activiteiten zoals paardrijden, moestuinieren en houtbewerking.

Erik van Doorne

Masters of Media

Masters of Media is het full-service bureau dat websites en online applicaties bouwt van Erik van Doorne. Masters of Media biedt o.a. webdevelopment, webdesign en redesign van websites en E-commerce aan. Ook adviseert Erik bij alle zaken die er bij het maken, onderhouden en verbeteren van websites komen kijken, zowel op het gebied van techniek als in de vorm van ondersteuning en SEO.

Susan Visser

Zeker Susan

Susan Visser van Zeker Susan laat je ervaren dat je door slim gebruik te maken van een goede tool het hele proces van lead tot betaalde factuur veel simpeler én effectiever kunt organiseren. Dat scheelt tijd en levert geld op! De tool waarmee Susan werkt en waar jij kennis mee maakt is Teamleader CRM. In een kleine groep helpt ze je praktisch op weg hoe je slimmer kunt werken en meer gedaan krijgt met minder inspanning.

Wilbert en John

Arriadh Hotel (Spanje)

Vanaf 2020 bieden wij een aantal workshops aan onder de Spaanse zon. Wij worden daar van harte welkom geheten door Wilbert en John van Arriadh Hotel in Andalusië. Zij zorgen ervoor dat het ons en de deelnemers aan niets ontbreekt. Het hotel, het prachtige uitzicht en gastvrijheid van Wilbert en John dragen eraan bij dat deelnemers zich volledig kunnen focussen op hun bedrijf.

Maartje Roozeboom

Maartje Roozeboom

TekstlinQ

Van beroep tekstschrijver, van nature nieuwsgierig. Maartje ondersteunt ondernemers met hun online presentatie. Wil je onderscheidend leren schrijven? Wil je meer bezoekers via Google? Wil je mensen overtuigen van jouw diensten, zonder jezelf te verliezen in lege verkooppraat? Dan nodigt Maartje je uit voor haar doelgerichte workshops, zoals: 'SEO teksten: meer bezoekers op je site'.

Ainita Janssen

Anita Janssen

ABC communicatie & mediaproducties

Anita is videomaker en trainer. Ze is een professional met een achtergrond als itemregisseur en presentator bij diverse publieke omroepen. Ze helpt je graag over de videodrempel en laat je ervaren hoe gemakkelijk het eigenlijk is. Anita houdt van praktische handvatten; veel doen en ervaren. Ze geeft de workshops ‘zakelijk vloggen’ en ‘zelf video’s maken met je smartphone’.

Richard Marissen

Comma | Marketing, communicatie & content

Richard en zijn collega's werken als sparringpartner, marcom-adviseur, contentmaker of projectleider. Richard helpt je jouw verhaal te ontdekken, te verwoorden én te delen. Noem het marketing, communicatie, contentmarketing, storytelling of verhalende journalistiek, als het maar een goed verhaal is. Want heb je geen verhaal, dan heb je niets te vertellen.

Jouw naam hier?

Jouw bedrijfsnaam hier?

Kwaliteit en voorwaarden

Wil je partner worden van Platform 9 en jouw kennis en vaardigheden delen? Dat kan! Wij hebben enkele voorwaarden voor het partnerschap en kwaliteitseisen voor workshops. Zo kunnen wij voor onze partners en deelnemers de kwaliteit waarborgen waar wij voor staan. Platform 9 beoordeelt of je voldoet aan de eisen om Platform 9 Partner te worden. 

Platform9-partners logo

Als partner van Platform 9:

 • ben je ambassadeur van (het aanbod van) Platform 9 en onze partners
 • krijg je een platform voor jouw aanbod én ambassadeurs die dat onder de aandacht brengen
 • ben je lid van een netwerk van onafhankelijke ondernemers
 • krijg je 50% korting op een toegangskaartje voor het jaarlijkse Platform 9 event en krijg je een podium om jouw aanbod onder de aandacht te brengen
 • betaal je 10% van de opbrengst van jouw aanbod op Platform 9 aan Platform 9
 • betaal je de jaarlijkse lidmaatschapskosten 
 • ontvang je van ons het Platform 9 Partner – logo voor op jouw website

De workshops:

 • leveren een bijdrage aan onafhankelijkheid van de deelnemer
 • vullen elkaar aan en sluiten op elkaar aan; als deelnemer kan je langs de verschillende workshops reizen en zo je eigen route uitstippelen op weg naar onafhankelijkheid en succes
 • zijn praktisch, zonder fratsen en de kennis en vaardigheden zijn direct toepasbaar
 • er wordt bij voorkeur niet gewerkt met oefenmateriaal en fictieve voorbeelden; de inhoud sluit direct aan bij het bedrijf van de deelnemers en is direct in de praktijk toepasbaar
 • bij voorkeur kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht voor ondernemer en bedrijf

Ga jij met ons mee op reis? We vertrekken vanaf Platform 9!