Maak kennis met het team van Platform 9

Taco Bijlsma

FOTACO

Ik ben een enthousiaste freelance fotograaf. Diverse opdrachtgevers weten mij te vinden voor pakkende beelden. Voor de particuliere klant gaat het vaak om portretten of reportages van feestelijke gelegenheden. Voor ZZP’ers, bedrijven en instellingen maak ik bedrijfsreportages, foto’s voor websites, social media en portretten. Ik zorg ervoor dat je goed in beeld komt.

Sonja Baljeu

Sonja Baljeu WERKmanagement

Oplossingen bedenken voor beter leven en werken is mijn passie en ik ben een creatieveling pur sang. Of je nou als professional werkt of als ondernemer, ik help je om je werk slimmer, handiger en vooral leuker te maken. Met mijn methode WERKmanagement houd jij grip op de zaak en ruimte voor ontspanning.

Mariska Boer

Geldwijs Ondernemen

Ik ben financieel business coach en opgegroeid in een ondernemersfamilie. Empowering van ondernemers is mij passie. Of je nu in de opstartfase of in de doorgroeifase zit, ik help je om stappen te maken. Van een goed financieel fundament tot het in de markt zetten van je bedrijf met oog voor o.a. financiën, belastingzaken, moneymindset, online ondernemen en zichtbaar worden.

Maarten Tomson

Tomson Taal en Training

Maak een succes van je communicatie door betere interactie. Vanuit mijn ervaring heb ik een passie voor interactie. Op basis van mijn kennis help ik je met het optimaliseren van jouw interactie. Met training en coaching leer ik je beter schrijven, presenteren en gesprekken voeren. Met strategisch advies ondersteun ik je plannen voor de lange termijn.

Chanine Krisman

Stijl op peil

Ik ben personal shopper en stylist en was al van jongs af aan creatief en altijd bezig met kleuren en vormen. Mode en mensen zijn mijn passie en ik weet alles van stijl en imago. Als personal shopper vind ik samen met jou items in een stijl die bij jou past. Als stijlcoach en stylist geef ik imagoworkshops aan bedrijven en ondernemers en stylingtrainingen aan winkelpersoneel.

Anouk Mandemaker

Yocopa ● Your Communication Partner

Als creatieve content marketeer en communicatiepartner help ik ondernemers met tekst, merk en web creatie. De kern van (online) marketing en communicatie zit in de letters die samen woorden vormen en een boodschap creëren. Om ervoor te zorgen dat jouw boodschap raakt, spreekt en triggert luister ik naar jouw ideeën, wensen en doelstelling om samen jouw verhaal te creëren.

Liesbeth van Asselt

Webrendement

Na een carrière als organisatieadviseur en interimmanager pakte ik mijn oude liefde weer op. Ik werd bedrijfsfotograaf en specialiseerde me in websitemarketing. Met kennis van bedrijfskunde en (neuro)marketing kijk ik naar alle visuele onderdelen van websites: foto's, icoontjes, knoppen, kleuren, menu, etc. Met 1 doel: meer conversie door extra overtuigingskracht op je website.

Ainita Janssen

Anita Janssen

ABC communicatie & mediaproducties

Ik ben videomaker en trainer met een achtergrond als itemregisseur en presentator bij diverse publieke omroepen. Ik help je graag over de videodrempel en laat je ervaren hoe gemakkelijk het eigenlijk is. Ik geef je praktische handvatten; veel doen en ervaren in de workshops Zakelijk vloggen en Video’s maken met je smartphone.

Maartje Roozeboom

Maartje Roozeboom

TekstlinQ

Van beroep tekstschrijver, van nature nieuwsgierig. Ik ondersteun ondernemers met hun online presentatie. Wil je onderscheidend leren schrijven? Wil je meer bezoekers via Google? Wil je mensen overtuigen van jouw diensten, zonder jezelf te verliezen in lege verkooppraat? Dan nodig ik je uit voor mijn doelgerichte workshops, zoals: Meer bezoekers op je site met SEO teksten.

Susan Visser

Zeker Susan

Mijn droom is dat je als ondernemer al je aandacht kan richten op jouw vak, jouw bedrijf en jouw klanten en hoe jij hen kunt helpen. Toch gaat er in de praktijk veel aandacht naar andere zaken. Dat kan anders! Ik help jou slimmer en efficiënter te werken met de juiste tools, je werk slimmer te organiseren en automatiseren. Dat geeft rust en overzicht, waardoor jij op het juiste moment jouw aandacht kan geven aan je klant en je bedrijfsdoelen.

Richard Marissen

Comma | Marketing, communicatie & content

Ik werk als sparringpartner, marcom-adviseur, contentmaker of projectleider. Ik help je jouw verhaal te ontdekken, te verwoorden én te delen. Noem het marketing, communicatie, contentmarketing, storytelling of verhalende journalistiek, als het maar een goed verhaal is. Want heb je geen verhaal, dan heb je niets te vertellen.

Erik van Doorne

Masters of Media

Masters of Media is mijn full-service bureau dat websites en online applicaties bouwt. Ik bied o.a. webdevelopment, webdesign en redesign van websites en E-commerce aan. Ook adviseer ik bij alle zaken die er bij het maken, onderhouden en verbeteren van websites komen kijken, zowel op het gebied van techniek als in de vorm van ondersteuning en SEO.

Jojanneke en Jacco

De geschilde aardappel

Platform 9 maakt gebruik van de workshopruimte van De geschilde aardappel. Wij verzorgen alles rondom de workshops, zodat jij je volledig kan richten op dat wat je wilt leren. In ons restaurant met terras en vaar-in aan de rand van natuurgebied Weerribben-Wieden serveren wij onder andere verse, natuurlijke en echt lekkere patat, salades en soep. Ook bieden wij coaching en ambachtelijke activiteiten zoals paardrijden, moestuinieren en houtbewerking.

Wilbert en John

Arriadh Hotel (Spanje)

Platform 9 biedt een aantal trainingen aan onder de Spaanse zon. Wij heten je van harte welkom en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt in ons hotel Arriadh in Andalusië. Ons hotel met het prachtige uitzicht op het witte dorpje in het dal draagt eraan bij dat jij je volledig kunt focussen op je bedrijf. Wij heten je graag welkom!

Marieke Vaandrager

Sjoots

Als fotografe en grafisch ontwerper werk ik vanuit Ronda-Spanje. Samen met mijn man help ik klanten met zowel hun online als offline communicatie. Van begin tot eind; ontwerp en strategie; zoals websites, logo's, merken, mailings en flyers. Het is mijn ervaring dat stijlvolle fotografie een enorme rol speelt in marketing: mooie foto's verkopen gewoon beter! Ik maak dan ook graag de foto's van de deelnemers tijdens de trainingen van Platform 9 in Spanje.

Word jij onze nieuwe partner?

Neem contact op als jouw diensten en trainingen ons aanbod nog completer maakt. Eens per kwartaal plannen wij een bijeenkomst, digitaal of live en presenteren dan ons Platform aan potentiële partners. Mail gerust naar info@platform9.nl

Helga de Boer

HB-one

Ik ben informatieadviseur met een IT- en een communicatie-achtergrond. Ik werk als adviseur en projectleider en heb ervaring bij profit- en non-profit organisaties. Ik heb ruime ervaring in het adviseren over en implementeren van websites, intra- en extranetten, online marketing strategieën en Content Management Systemen.

Trea ten Kate

Ten Kate Communicatie

Als communicatieadviseur en schrijver vestig ik de aandacht op jouw bedrijf, organisatie, product, dienst of project. Ik ben inzetbaar in een coördinerende, adviserende of leidinggevende rol. Mijn werkwijze kenmerkt zich vooral door een praktische aanpak: als de hoofdlijnen uitgezet zijn, de handen uit de mouwen en aan de slag!

Word jij onze nieuwe Platform 9 Partner? 

"Geweldig initiatief. Modern ondernemen met personen die enorm veel kennis hebben. Fijn om samen ergens voor te gaan en samen iets uit te dragen."

Kwaliteit en voorwaarden

Wil je partner worden van Platform 9 en jouw kennis en vaardigheden delen en jouw diensten aanbieden? Dat kan! Wij hebben voorwaarden en (kwaliteits)eisen opgesteld, zodat wij voor onze partners en onze klanten de kwaliteit waarborgen waar wij voor staan. Platform 9 beoordeelt of je voldoet aan de eisen om Platform 9 Partner te worden. 

partnerlogo-platform9+tagline

Als partner van Platform 9:

 • ben je ambassadeur van (het aanbod van) Platform 9 en onze partners
 • krijg je een platform voor jouw aanbod (workshops, trainingen en diensten) én ambassadeurs die dat onder de aandacht brengen
 • ben je lid van een netwerk van onafhankelijke ondernemers
 • betaal je 35% van de opbrengst van jouw workshops, trainingen en diensten aan Platform 9
 • betaal je de jaarlijkse lidmaatschapskosten 
 • ontvang je van ons het Platform 9 Partner – logo 

workshops en trainingen:

 • leveren een bijdrage aan onafhankelijkheid van de deelnemer
 • vullen elkaar aan en sluiten op elkaar aan; als deelnemer kan je langs de verschillende workshops reizen en zo je eigen route uitstippelen op weg naar onafhankelijkheid en succes
 • zijn praktisch, zonder fratsen en de kennis en vaardigheden zijn direct toepasbaar
 • er wordt bij voorkeur niet gewerkt met oefenmateriaal en fictieve voorbeelden; de inhoud sluit direct aan bij het bedrijf van de deelnemers en is direct in de praktijk toepasbaar
 • bij voorkeur kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht voor ondernemer en bedrijf

Diensten:

 • als Partner van Platform 9 krijg je op de dienstenpagina een extra podium voor jouw diensten
 • via het contactformulier kunnen mensen hun belangstelling voor Platform 9 diensten kenbaar maken
 • wij brengen de potentiële klant met jou in contact 
 • ontstaat er uit dit contact een opdracht, dan betaal je 35% van de opbrengst aan Platform 9