Nieuws en inspiratie

Leef je droom

johan kraan motor sports

Als je bijna 18 bent en dan al hard op weg om je droom waar te maken. Hoe gaaf is dat!

Ik herinner me nog goed het moment waarop mijn jongste zoon tegen me zei  “Al was ik een fotograaf, het lijkt me zo gaaf om bij de F1 te werken”.. Bij het bezoeken van open-dagen voor zijn vervolgopleiding kwamen we bij het Deltion-college vooral voor de opleiding Middenkader functionaris bouw. Superleuke opleiding, maar wilden ook nog even bij de opleiding voor autotechniek kijken… 

Daar werd alles anders want het Deltion bleek als enige opleider in Nederland een leergang te hebben voor International Motorsport studies. Zijn ogen gingen stralen en nog die avond hebben we de inschrijving voor de opleiding gedaan. Een mooie motivatiebrief en een goed cijfer voor Engels waren nodig om te starten. Maar het is gelukt! inmiddels is hij in het 2e jaar en loopt hij stage bij Johan Kraan Motorsport.
Dit weekend is zijn eerste weekend als monteur op het TT-circuit in Assen voor de DTM Assen 2021. En staat hij voor de taak om deze auto (zie foto) het weekend door te loodsen. Als moeder geniet ik met hem mee en ben ik super trots!
Hij is hard op weg om zijn droom waar te maken. De energie die dat geeft spat er af en dat gun ik iedereen. 

Het maakt niet uit wat je droom ook is, ook jij kan het waarmaken. Platform 9 kan je helpen je droom te ontdekken en jouw succes-DNA te vinden. Kijk bij onze workations, ga met ons mee naar Vlieland, Spanje, of maak een begin in de Wieden.

Of je nu bijna 18 bent of 81, of ergens daar tussen in. Het is nooit te laat om je droom te leven! Ik wens jou een mooie droom!

Leef je droom met Platform 9

Workation op Vlieland

Ga mee naar Vlieland waar de zeewind gevuld is met rust, ruimte, inspiratie en nieuwe inzichten. 

Workshop Storytelling

Jouw echte verhaal, dát is waarmee je mensen raakt, inspireert en overtuigt. Ga met 12 bouwstenen aan de slag met jouw verhaal. 

Meer nieuws en inspiratie

Het bloemetje van ICQ
Inspiratie

Internet? Niks voor mij …

Het is vandaag de Dag van het Internet! Herinner jij je je eerste kennismaking nog met het WereldWijdeWeb? Ik weet nog dat ik dacht: “Dat wordt nooit wat met dat internet…”

Lees meer
Fascinerend DNA - kraak de code
Inspiratie

Kraak de code

Ik heb een fascinatie voor speurwerk. Politie-thrillers, opsporingsmethoden, ik vind het heerlijk en kan me helemaal verliezen in een goede

Lees meer
Shopping Basket